Şimdi Ara

Nissan Skyline GT-R R34 Arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uymajeste -- 28 Haziran 2013; 12:46:18 >

• Ben olsam bunu alırım arkadaş, sonra bir dalarım motora, trafikte 1.6 sedan sananlarla bir güzel eğlenirim

http://www.araba.com/1894622.html
  • 2 Senelik Konu Ama Yeni Gördüm ve Güldüm Türkiyeye Sokmak Yasak. Sadece Kıbrıstan Getiriliyor Diye Duydum. Ama Nasıl Bilmiyorum. Türkiyede 1 Tane Bile Olmamasının Bir Sebebi Varki O Araba Buraya Gelmiyor. Birtek Sen Değilsin Onu İsteyen. Gerçekten Arabadan Anlayan İnsanlar R34 ün Değerini Bilir. Ayrıca Dediğin Para Almaya Yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

2 Senelik Konu Ama Yeni Gördüm ve Güldüm Türkiyeye Sokmak Yasak. Sadece Kıbrıstan Getiriliyor Diye Duydum. Ama Nasıl Bilmiyorum. Türkiyede 1 Tane Bile Olmamasının Bir Sebebi Varki O Araba Buraya Gelmiyor. Birtek Sen Değilsin Onu İsteyen. Gerçekten Arabadan Anlayan İnsanlar R34 ün Değerini Bilir. Ayrıca Dediğin Para Almaya Yetmez.

Ankarada R33 var 1 tane, JDM tabii ki. Sağdan direksiyon o şekilde kullanılıyor. Aracın sahibi de değerini bilerek uğraşlarla almış birisi

Çok kıymetli makina cidden.

• Türkiye'ye getirmek neden yasak.
  • Türkiye'ye 3 yaşından büyük araç sokulamaz. 25 yaş ve üzeri araçlar klasik otomobil olarak değerlendiriliyor ve farklı bir işleyiş var. Kulaktan duyma olarak da Türkiye'ye resmi olarak hiç getirilmemiş araçlar getirtilebiliyor diye biliyorum ama son durum nedir bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

2 Senelik Konu Ama Yeni Gördüm ve Güldüm Türkiyeye Sokmak Yasak. Sadece Kıbrıstan Getiriliyor Diye Duydum. Ama Nasıl Bilmiyorum. Türkiyede 1 Tane Bile Olmamasının Bir Sebebi Varki O Araba Buraya Gelmiyor. Birtek Sen Değilsin Onu İsteyen. Gerçekten Arabadan Anlayan İnsanlar R34 ün Değerini Bilir. Ayrıca Dediğin Para Almaya Yetmez.

link kalkmışta sırf merakımdan sordum araç neydi acaba o linkteki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Ankarada R33 var 1 tane, JDM tabii ki. Sağdan direksiyon o şekilde kullanılıyor. Aracın sahibi de değerini bilerek uğraşlarla almış birisi

Çok kıymetli makina cidden.

Hocam o aracın fotoğrafı varsa atar mısınız lütfen ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.