Şimdi Ara

Nissan QQ imi yoksa CMax Titanyum mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Qashqai.

• Yerden yüksek olmasının arazideki avantajı haricinde her türlü C-Max. Uzun süre kullandım iki aracı da, QQ'in yüksekliği haricinde avantajı yok. Hele hele iç tasarımı acaip bayık..
  • Yorummlar icin tesekkurler amac arazide kullanmaktan ote 5 kisilik bi aile araci arayisi. Peki c max icin fiyat uygunmu ayrica en dolusu bu modeli galiba birde grand c max var tek farki 7 kisilik olmasimi

• Ford ilanındaki seçtiğin fontu seveyim ilan sahibi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yerden yüksek olmasının arazideki avantajı haricinde her türlü C-Max. Uzun süre kullandım iki aracı da, QQ'in yüksekliği haricinde avantajı yok. Hele hele iç tasarımı acaip bayık..

Seveni çoktur belki ama benim de tasarımı hiç hoşuma gitmiyor QQnin. Dışarıdan yine hoş da.. icerisi hakikaten çok kötü. Hele isyerimde bir bayan aldı. En baz donanımını. Kia sorento kullaniyorduo araçtan sonra cok hayal kırıklığı yaşadım diyordu.

2 araç arasında kalsam c max alırdım. Sebebi: gayet dolu bir araba. İçi ile dışı zıt değil. Dışarıdan yakışıklı dururken içeriden de insanı cezbediyor. Malzeme kalitesi tipik amerikan aracı. En lüks amerikanda bile malzeme kalitesi biraz kusurludur. Ama tasarım konusunda sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilan çok kötü
    hem km'si fazla hemde sony müzik sistemi felen yok çünkü 2011 model
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-beyaz-otomotiv-2012-ford-c_max-1.6-tdci-titanium-x-15.000-km-120708016/detay
    bu ilan düşünülür yada bunun gibi olan az km'li araçlar
    bence ford c-max alın

• c-max al derim.
  • QQnun fiyati fazla gibi iyi pazarlik yapın bence biz 2011'de 63.000'e aldigimizı black edition paketi 3 ay once 62.000'e sattik on bin kmde ve arac muazzam temizdi .

su paket cok daha gosterisli mesela
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2012-model-1.5-dci-nissan-qashqai-black-edition-130278345/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Temmuz 2013; 12:22:49 >
  • SIRF ÖN KONSOL İÇİN BİLE C MAX
  • Yorumlar için teşekkür ederim peki C Max ın kronik bi problemi var mıdır ?
    daha önce ford kullanmadıgımız için pek bi bilgimiz yok
    Ayrıca grand c max için yorumlarınızıda alabilirmiyim
  • ayrıca fordun sitesinde 0 km. 2012 model için 1.6 TDCi 115PS(Sony) 58.096 tl yazıyor.
    ikinci el fiyatları neredeyse daha yüksek benmi yanlış hesap yapıyorum acaba
  • bayhakan kullanıcısına yanıt
    bende c2013 c-max titanyum x+op 1.6 tdci var.araçtan çok memnunum tavsiye ederim.
  • Yorumlar icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Yorumlar icin tesekkur ederim

hocam mutlaka bir for bayisine gidip C-Maxı inceleyin ... hatta kampanya bile olabilir ... fiyat ugun ise sıfır almanızı tavsiye ederim ...
    ve C-Max gerçekten çok güzel bir araba ...

ayrıca gidin Renault Scenice de bir bakınız ..
    ford sağlam arabadır ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 8 Temmuz 2013; 10:59:25 >
  • Qasqai
  • Nissan sadece tümseklerden geçerken daha avantajlıdır. Geri kalan her şey için C-Max.

• Cmax..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.