Şimdi Ara

.::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::. (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.992
Cevap
178
Favori
1.017.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeybek79

    Arkadaşım öncelikle mercedes'in hayırlı uğurlu olsun.Yıllarca vito kullanan birisi olarak mercedesin kalite konusunda yıldızının hakkını verdiğinin kanaatindeyim.

    Kısır döngü olayını o kadar iyi özetlemişsinki,aylar öncesi aynı şeyleri birebir bende yaşamıştım.

    Malzeme kalitesinin vasatlığını beklentilerimin düşük oluşundan dolayı bile bile gözümü karartıp almaya karar verdim.

    Aracı aldıktan 3 gün sonra daha önce görmediğim, en irisi ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.Civarımdaki çoğu araçta hasar meydana geldi.Başka araçlar kadar olmasada benim araçta nasibini aldı.Nazarlıktır bunada şükür dedim.

    Esas moralimi bozan aracı aldığım gün,ön konsoldan gelen tıkırtı sesi oldu,Götürdüm servise.Klima borularını tutan klipsten geliyor zamanla alışır ama isterseniz bir gün bırakın aracı biz ön konsolu açar o kısıma bilmem ne uygular sorunu kökten çözeriz daha öncede böyle bir vaka olmuştu dediler.Bende 1 günlük aracı öle pat diye söktürmem deyip zamana bıraktım ( yani 10binlik bakıma )

    Aracım şu an 3000 e yaklaştı ve tıkırtı sesi azalacağına dahada fazlalaştı.Bunun üstüne geçen gün korna çalışmadı(şaka gibi).servise götürecek oldum ertesi gün çalıştı.Akabinde yine çalışmadı.Sonra tekrar çalıştı ve 5 gündür şimdilik çalışmakta.

    Yani sizin anlayacağınız,araç içindeki ayrıntıların kalitesizliği ve yetersizliği (park sensörü sesidir,döşeme oynamasıdır,tuşlardaki ışıkların olamayışıdır vs.vs.) ve üstüne yaşadıklarım baya bir moralimi bozdu.

    Sanki araç alelacele yapılmış gibi..

    Aldığınıza pişman mısınız sorusunu duyar gibiyim :) ..

    Hayır kesinlikle pişman değilim.Aracın yol tutuşu(abartısız mükemmel), motorun gücü(1.5dci),inanılmaz sürüş keyfi ve yakıt ekonomisinin mükemmel oluşundan dolayı diğer eksiler gözüme gözükmüyor.Ama inanın göze gözükecek şeyler aslında ;)



    Son bir not; aslında kısa bir yazı yazacaktım.Mercedesiniz hayırlı olsun ve tespitlerinize katılıyorum diye..İşte laf lafı kovaladı yazım baya uzadı,belki alacak olanlara faydası olur veya alıpta kullananlara yahu benim de başıma gelmişti dedirtir diye karaladık bişiler... Saygılar







    İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

    Pazartesi günü aracı teslim alıyorum. Neye niyet neye kısmet derler ya benim tercihimde öyle oldu. Hiç aklımda Mercedes almak yoktu.

    Donanımhabere takılanların, yapılan paylaşımlar ve bilgilendirmeler nedeniyle, zaten bir aracı beğenmesi neredeyse imkansız hale geliyor.
    Alınan alınmıştır, bundan sonra keyfini çıkarın.

    Tekerinize taş değmesin, kazasız belasız sürüşler diliyorum.




  • tanbarisaydin36 T kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Artık aracı gidip görmek kaldı. Eğer aracın malzeme kalitesini de beğenirsek bizde inşallah qq sahibi olacağız.
    Son olarakta aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. :)
  • Bursa- İstanbul yolu üzerindeki yani Bursa çıkışındaki Sertepe'den indirim alan arkadaş var mıdır ? Varsa ne kadarlık indirim aldı ? Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar izinde 5000 km yi aştık ortalama yakıt 6.7 yi gösteriyor bunun iki bini istanbulda idi erzincan trabzon dolandık geldik sakin kullanımda çerkeş osmancık arası 5.0 gösteriyordu arabam 1.2 tekna skaypak. arabadaki en büyük sorun şu cam meselesi kumandadan kapanmaması bunu servisler veya dışarıda nasıl halledebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecrenbahadır

    merhaba arkadaşlar izinde 5000 km yi aştık ortalama yakıt 6.7 yi gösteriyor bunun iki bini istanbulda idi erzincan trabzon dolandık geldik sakin kullanımda çerkeş osmancık arası 5.0 gösteriyordu arabam 1.2 tekna skaypak. arabadaki en büyük sorun şu cam meselesi kumandadan kapanmaması bunu servisler veya dışarıda nasıl halledebiliriz.

    Aracın yokuş performansı ve ara hızlanmaları nasıl.klima da çalışırken bayılma yapıyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben otomatik cam kaldırma modülünü önceki aracıma taktırmıştım. qq'de de olur diye düşünüyorum. Ucuz ve montajı basit bir şeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliserpil2006


    quote:

    Orijinalden alıntı: ecrenbahadır

    merhaba arkadaşlar izinde 5000 km yi aştık ortalama yakıt 6.7 yi gösteriyor bunun iki bini istanbulda idi erzincan trabzon dolandık geldik sakin kullanımda çerkeş osmancık arası 5.0 gösteriyordu arabam 1.2 tekna skaypak. arabadaki en büyük sorun şu cam meselesi kumandadan kapanmaması bunu servisler veya dışarıda nasıl halledebiliriz.

    Aracın yokuş performansı ve ara hızlanmaları nasıl.klima da çalışırken bayılma yapıyormu

    gaza basarsan bir sorun yok klimanın çekişe bir etkisini yok (bir önceki arabamda hemen hissediliyordu)
  • ecrenbahadır E kullanıcısına yanıt
    EN BÜYÜK SORUNUNUZ kumandadan cam kapanmaması ise buna sorun demeyin bence..onun dışında herşey dört dörtlükse o da nazarlığı olsun..boşver olmayıversin yada modül olayını bi araştırın derim..bu tip şeyleri çözmede millet olarak üzerimize yoktur
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün annem gazetede Peugeot' nun 2008 modelini gördü. Araştırdık biraz internet sitesinde 1.6 dizel otomatik vites ve içi full donanımlısı 72000 küsürdü. F,yatıda çok iyi hemde çok az yakıyor. Neyse şimdi asıl yardım istediğim konu siz seçim yapsaydınız 1.5 dci Black Edition QQ mu (92000 tl ) ? Peugeot 2008 mi (72000 tl) ? Lütfen bana yardımcı olun. Yarın bursaya gidip modelleri inceleyeceğiz. Yanlış karar vermek istemiyoruz.
  • Peugeot 2008i de 1.5 black editionu da kullanan biri olarak söylüyorum ki 2008 in içi çok dar ve insana QQdeki gibi bir his vermiyor. Ben tercihimi QQden yana kullandım ve yarın alcağım aracımı. Para zorlamaz dersen her türlü QQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz1767

    Peugeot 2008i de 1.5 black editionu da kullanan biri olarak söylüyorum ki 2008 in içi çok dar ve insana QQdeki gibi bir his vermiyor. Ben tercihimi QQden yana kullandım ve yarın alcağım aracımı. Para zorlamaz dersen her türlü QQ

    Bütçemiz iki araca da yeterli sadece kazık yemiş bir duruma düşmekten korktuk. 20000 tl daha az verip hem de daha iyi bir araçsa neden olmasın diye size danışmak istedim.
    QQ'nin motorundan hiç şüphe etmem. Renault'tan alınan hem performanslı hemde cimri bir motor. (1.5 dci) Tek kafama takılan şey qq'inin malzeme kalitesi. Gidip görünce kesin bir karara varacağız artık. Acaba 2008'in malzeme kalitesi daha mi iyi daha mı kötü kararsız kaldım.
  • deniz1767 D kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda yazmayı unutmuştum. Aracı nerden aldınız ve indirim uygulandı mı merak ettim ? Teşekkürler
  • drnero D kullanıcısına yanıt
    çocuk camı kapamayı unutuyor iniyorsun tekrar bin kontağı aç camı kapa tekrar in günde bir kaç defa olduğunda ne dek istediğim anlaşılır
  • Aynalardan gelen ruzgar sesine karsi ingilizler linkteki gibi bir cozum bulmuslar .. Buralarda goren duyan varmi boyle birsey ?

    http://forum.qashqaiclub.co.uk/is-any-one-else-suffering-from-wind-noise_topic14386.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz_dz -- 11 Ağustos 2014; 23:37:56 >




  • ArabaAvı A kullanıcısına yanıt
    bursa yalova yolundaki bayiden fiyat almistik bizde. bu konu ile ilgili bir pm attim oradan takip edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArabaAvı

    Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün annem gazetede Peugeot' nun 2008 modelini gördü. Araştırdık biraz internet sitesinde 1.6 dizel otomatik vites ve içi full donanımlısı 72000 küsürdü. F,yatıda çok iyi hemde çok az yakıyor. Neyse şimdi asıl yardım istediğim konu siz seçim yapsaydınız 1.5 dci Black Edition QQ mu (92000 tl ) ? Peugeot 2008 mi (72000 tl) ? Lütfen bana yardımcı olun. Yarın bursaya gidip modelleri inceleyeceğiz. Yanlış karar vermek istemiyoruz.

    Hocam verdiğin fiyat qq eski kasa için. Yeni kasa olsa al dicem de o da 104 bin tl black edition dizel otomatik versiyonu. 2008'in katalogdaki yakıt tüketimi çok düşük eğer doğruysa. Ama vitesi nasıldır bilemiyorm. Robotize şanzıman sanırım. Bir de 2. eli zayıf. 4,5 sene binicekseniz alinabilir.




  • 1.5 M/T demis galiba o fiyat dogru olabilir bence..
  • ArabaAvı A kullanıcısına yanıt
    2008 kesinlikle alma
  • 1.6 dCi düz vitesin yakıt sarfiyatı nedir ?
  • Bahsettiğiniz tıkırtı 9.500 km'de bende de oldu. 10.000 bakımında hallettiler ve aynı sorun, klima borusunu tutan klips. Sanırım sıcaklarla birlikte bu klipsler harekete geçiyor.

    @xyz99 ön parklar genelde kaldırımları algılıyor. Park yapmak için yavaşladığınızda önünde birşey olduğu zaman ötmeye başlıyor ve kamerada gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.