Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drberti

fiyatta hiç indirim yapmıyorlarmı bu son fiyatımı aracın??

indirim yok . bu fiyat tanıtım fiyatıymış. para kazanmıyorlarmış mış mış
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

fiyatta hiç indirim yapmıyorlarmı bu son fiyatımı aracın??

indirim yok . bu fiyat tanıtım fiyatıymış. para kazanmıyorlarmış mış mış

O arkadaşlara tepkimi yansıtacak smiley'i aradım bulamadım.
  • Arkadaşlar geçen gün bayiye sordum araçtan il olarak 130 tane gelecekmiş 600 kişi sipariş vermiş ve sırada bekliyorlarmış.
  • qashqai güzel bir araç. bulduğunuz bayiden kaçırmayın derim. fiyatları artacak arkadaşlar...
    faturasını baktım QASHQAI 16 VISIA 4X2 ötv ve kdv hariç 23.550 YTL. %37 ÖTV + %18 KDV var. yani devlet üsütümüzden inse istediğimiz arabaya binecez. yuh be nerdeyse 2 katı vergi var. yazıklar olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 6 Nisan 2007; 22:46:51 >
  • arkadaşlar QASHQAI alan yokmu başka? varsa yazsın izlenimlerini paylaşalım.
  • qashqai ye internetten bakarak atıp tutanlara tavsiyem aracı gidip yerinde incelemeleridir..bende bastan aracın ufak tefek bişey olduğunu sandım.ama gidip baktığımda araca bayıldım hemen 1.6 tekna sparişi verdim.aracım daha gelmedi. bu donanımda bu görünümde bu fiyata cok iyi bir secim yaptığımı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purticle -- 8 Nisan 2007; 16:49:51 >
  • bende visia modeli var. 5 gündür bende araç çok iyi. ortalama yakıt 7.6 Lt gösteriyor. yol tutuşu , virajları ve freni oldukça tatminkar. aracın atak ve güçlü olması için vitesleri devirli ve aralıkları kısa tutmuşlar.. 6 vites olsa daha güzel olurdu bence..
  • peki arkada oturanlar açısından ne düşünüyorsunuz? arka cam çok küçük ve önde de baya büyük kafalıklar var.

44 yada 46.000 ytl2ye D segmenti bir araba almak daha mantıklı değil mi?
  • yan camlar çok küçük değil yeterli. arka cam biraz küçük. ama aracın tipi bu. yani özelliği böyle..
    D segmentinde hangi araçlar var mesela bu fiyatlara yani 45.000 YTL ye mesela ne alınabilir? siz olsanız ne düşünürsünüz mesela?
    (ben 39900 YTL ye aldım qashqai visia modelini)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 8 Nisan 2007; 21:19:02 >
  • ALPMAX,

aracınızı güle güle kullanın.

kullandıkça izlenimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpmax

yan camlar çok küçük değil yeterli. arka cam biraz küçük. ama aracın tipi bu. yani özelliği böyle..
    D segmentinde hangi araçlar var mesela bu fiyatlara yani 45.000 YTL ye mesela ne alınabilir? siz olsanız ne düşünürsünüz mesela?
    (ben 39900 YTL ye aldım qashqai visia modelini)

bende volvo s40 ile qashqai arasında kaldım...ama seçimim qashqai den yana oldu (s40 fiyatı 46000 ytl kampanya var ama internetteki sitelerine yansıtmamışlar)

• en az 100 km sürüp öyle alın araba içinize iyice sinsin. ayrıca istediğiniz özellikler de önemli. aceleye getşrmeyin selamlar
  • alpmax,

sanki pişman olmuş gibi yazmışsın????
  • hakkaten alpmax arac problemmi cıkarttı korkutma bizi
  • yok canım korkmayın ! yukardaki yazan arkadaşa yazdım kararsız gördüm de kendisini ondan yazdım.. ben qashqai den memnunum epey sürüş yaptım bu aralar. yol tutuşu ve süspansiyon çok güzel. yolda özellikle sağa sola ve dikine sallanma yapmıyor. virajda savrulma ve rahatsızlık vermiyor. vites aralığı çok kısa yani 3. cü vitese kadar arka arkaya sıralıyorsunuz.. 5. vites oldukça rahat . 80-140 km arasında 5. vitesle geziyorsunuz. yalnız 5. viteste bile yüksek devir devam ediyor. 3500 devirde 5. viteste hız 120 km. yani hız 140 km ye varınca devir 4000 e yaklaşıyor. biraz fazla spor galiba.. yorumu siz yapın.
    vw caddy (sınıfı farklı dizel) 5. viteste devir 2500 hız 125km. daha rahat gibi..
    Yakıta gelince şehir içinde 8 litre gösteriyor. uzun yolda çok hafif rampalı 6.5 litre, düz ve hafif eğimli yolda ise 5.5 litre gösteriyor. trafikte dikkat çekiyor. renolar felan hem sol çekmeye çalışıyor hemde arabaya şööle bi bakıyorlar. bazılarıda model ve markayı okuyabilmek için yakın takibe geçiyor, aynadan bakıyom bayağı zorlanıyorlar Q felan varya... adam bi türlü okuyamıyor. neyse şaka biyana Mal İyi Mal..
    depo 65 litre 200 YTL ye doluyor hiç sormayın. blutut (türkçe yazıyım dedim) oldukça güzel telefonla çok net konuşuyorsunuz.. bugün arabaya telle konuşurken binip çalıştırdım konuşurken mikrofona , uzaktan konuşmaya geçti.. cd çalar güzel (mp3 yok ne yazıkki). yol bilgisayarı ekranı ortada çok küçük kalmış bakmak için epey göz yoruyor.. şimdilik bu kadar.. sağlıcakla kalın..

• ARKADASLAR,

BEN BUGUN BAYIYE GITTIM. BAKTIM VAZGECEN FALAN AVR MI DIYE.
    YANI ALMAK ISTIYORUM.
    MAYIS TESLIMI 1 ADET EXECUTIVE DONANIM VAR.
    50MILYAR DIYORLAR VE KESINLIKLE INMIYORLAR.
    ARAC HENUZ SATILMAMIZ YANI.

ARABAYI ALMAYI DUSUNENLER VARSA LUTFEN ALMAYIN.
    BEKLEYELIM INDIRIME GIRSIN.
    ALIRSAK INDIRIME GIRMEZ.
    BU ADAMLARIN BIR TARAFLARI HAVALINMIS HEMEN....
  • NISSAN QASHQAI ALAN ARKADAŞLAR
    BİRAZ ARABANIZDAN BAHSEDERMİSİNİZ?
    NASIL MEMNUNMUSUNUZ?
    NESİ İYİ? NESİ KÖTÜ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

NISSAN QASHQAI ALAN ARKADAŞLAR
    BİRAZ ARABANIZDAN BAHSEDERMİSİNİZ?
    NASIL MEMNUNMUSUNUZ?
    NESİ İYİ? NESİ KÖTÜ?

HORT
  • Qasqai 1.6 tekna satın almaya karar verdim.ancak ankarada farklı zamanlarda 1 siyah 1 gümüş rengini gördüm.her ikisine de bayıldım.ancak her iki rengi bir arada görüp değerlendirme şansım olmadı.yarın karar vermek zorundayım .siz hangisini tercih etmemi önerirsiniz.
    gümüş ve siyah için yorumlarınızı bekliyorum

şimdiden teşekkürler.
  • SELAM
    BENDE BU ARAÇTAN BAKIYOM .ŞU AN REKLAMLARINDA KIRMIZI RENK OLANI DÖNÜYO.NEDEN BAYİLER DİGER RENK ÇEŞİTLERİNİ GETİRMİYO MERAK EDİYOM ALT TARAFI 4 RENGİ VAR
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.