Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • al hemşerim. ben gece rüyamda gördüm qashqai yi . güle güle kullan
  • Çok saolun sayın alpmax, Allah sizlerede nasip etsin
  • Benimde hayalimde ama en az 10 yıl sonra bu modelini anca alırım
  • Sayın kesbi,

kısmet daha erken olur inşallah
  • hayırlı uğurlu olsun
    manuel vites sevmem ama test sürüşünde çok zevk aldım iyi araba
  • tarcinbey , acaba kaça bırakıcaklar, bi fikir verebilirmisin...
  • bu gün bayiye gittim.
    en alt dizel gri harici ellerimizde yok dediler.
    haziran sonunda ancak üst versiyon gelir dedi vede zamlı olacak diye gülümsedi...
    s
  • SUNROOFU ÇOK GÜZEL BEN AYINTAP BAYİSİNE GİTTİM FULL+FULLUNA BAKTIM.isteyene tamamen cam tafan yapıyorlar. çok kaliteli kemikli,gemi gibi bir araba bence japonların en iyi arabasından 2.si 1.SUBARU,2.NISSAN,3.TOYOTA,4.HONDA,5.MAZDA,6.MITSBISHI,7.DAIHUTSU
  • üstadlar bende Toyota var ve nasip olursa değiştirmek istiyorum
    ve bu aralar bütün markaları araştırıyorum.
    daha kesin bir karar verebilmiş değilim

bu ara nissan Qashqai gördüm ve gerçekten araç dışardan çok güzel geldi bana
    özelliklerine görede baya inceleme (netten) yaptım ama test sürüşü yapamadım.

şimdi sormak istediğim bu aracı alırsam 2. el stma konusunda çok sıkıntı yaşarmıyım.
    yani bu araçların 2. el piyasası nasıldır

ve sizlerin bu araç konusunda bana tavsiyeleri neler olabilir?

çok teşekkür ederim.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

üstadlar bende Toyota var ve nasip olursa değiştirmek istiyorum
    ve bu aralar bütün markaları araştırıyorum.
    daha kesin bir karar verebilmiş değilim

bu ara nissan Qashqai gördüm ve gerçekten araç dışardan çok güzel geldi bana
    özelliklerine görede baya inceleme (netten) yaptım ama test sürüşü yapamadım.

şimdi sormak istediğim bu aracı alırsam 2. el stma konusunda çok sıkıntı yaşarmıyım.
    yani bu araçların 2. el piyasası nasıldır

ve sizlerin bu araç konusunda bana tavsiyeleri neler olabilir?

çok teşekkür ederim.........

Sayın atakgozlu,
    araç son derece sessiz ve de konforlu, sısfırlarında ilk çıktınğı günden bugüne kadar hep sıra oldu, allah satırmasın ama 2. elde de rahat satabilirsiniz, ben 1,5 dci tekna veya executive tavsiye ederim, nacizane..

• quote:

Orjinalden alıntı: arc

bu gün bayiye gittim.
    en alt dizel gri harici ellerimizde yok dediler.
    haziran sonunda ancak üst versiyon gelir dedi vede zamlı olacak diye gülümsedi...
    s

ozamana ötv indirmi kalmaz zaten ötv indiriminide pek yansıttıklarını göremedik genelde zam yansıttılar
  • tarcınbey tavsiywniz için çok teşekkür ederim....
    bulabilirsem alacağım inş. ama araç yok bayilerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarcinbey

2 senedir alabilme hayali ile yaşadığım qashqai ya kısmet olursa bu hafta kavusacagım. OTV ındırımlı 1,5 Tekna Dci,17" jant lı siyah ellerinde başka yokmuş şuan , 49 dediler ama zannedersem daha cazip bir fiyata alabilceğiz kısmet olursa....

Sanırım arabanızı artık aldınız. Hayırlı olsun. Nasıl memnunmusunuz. Tekna da bildiğim kadarıyla Hız Sabitleyici yok. Bunun sonradan takılıp takılamayacağını sordunuzmu, bilginiz var mı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

2 senedir alabilme hayali ile yaşadığım qashqai ya kısmet olursa bu hafta kavusacagım. OTV ındırımlı 1,5 Tekna Dci,17" jant lı siyah ellerinde başka yokmuş şuan , 49 dediler ama zannedersem daha cazip bir fiyata alabilceğiz kısmet olursa....

Sanırım arabanızı artık aldınız. Hayırlı olsun. Nasıl memnunmusunuz. Tekna da bildiğim kadarıyla Hız Sabitleyici yok. Bunun sonradan takılıp takılamayacağını sordunuzmu, bilginiz var mı..

Sayın Egé teşekkür ederim, aracı teslim aldık şimdilik çok memnunun, heleki bugün yeni fiyatları görünce daha da memnun oldum, evet tekna larda cruise kontrol yok uzun yol için geröekten güzel bir özellik ama ben araç alırken sadece aldığım araç vardı ellerinde ve bende hiç beklemeden alalım dedik.

• Hız Sabitleyicinin sonradan takılıp takılmadığı hakkında bilginiz yok mu..
  • quote:

Hız Sabitleyicinin sonradan takılıp takılmadığı hakkında bilginiz yok mu..

Sayın Egé, hız sabitleyiciler bildiğim kadarı ile hiç bir araca sonradan takılamıyor..
  • quote:

quote:

Sayın Egé, hız sabitleyiciler bildiğim kadarı ile hiç bir araca sonradan takılamıyor..

Örneğin Opel de Astra 2001 modelinden bu tarafa motor no su Z ile başlayanların hepsine yaklaşık 150 TL karşılığı takılabiliyor. Ama Nissan da sanırım böyle bir durum yok..
  • quote:

quote:

quote:

Örneğin Opel de Astra 2001 modelinden bu tarafa motor no su Z ile başlayanların hepsine yaklaşık 150 TL karşılığı takılabiliyor. Ama Nissan da sanırım böyle bir durum yok..

Sayın Egé, araştırmadan yanlış bilgi vermiş olabilirim, haklısınız sonradan takılabilen araçlarda olabiliyormuş, servise uğradığımda sorarım... Executive donanimda standart mevcut direksiyon üzerinden

• arkadaşlar merhaba!
    8,5 yıllık primera p11'den sonra, qashqai 1.5 dci visia gri/gümüş renkli yeni aracımla aranızdayım.

Portbagaj/tavan çıtası, ön sis farları ve diğer aksesuarların fiyat bilgisi olan arkadaşlarımın öneri, tecrübelerini ve bilgilerini bekliyorum.

Cyclone marka park sensörleri nasıl? Tavsiye eder misiniz? Estetik açıdan tamponu delmeden takılabilir mi?

Arkadaşlar benim aracın arka taraflarından biraz ses geliyor, sizde durum nasıl? Test aracı 1.5 dci tekna'ya göre ben de biraz fazla gibi, ne önerirsiniz? Lastikler continental ContiPremiumContact 2 215/65 R16. Müzik- ses sitemi, primeraya göre başarılı değil, sorun hoparlörde mi? teybi değiştirsek düzelme olur mu?

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqwweerrtt -- 6 Nisan 2009; 14:53:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qqqwweerrtt

arkadaşlar merhaba!
    8,5 yıllık primera p11'den sonra, qashqai 1.5 dci visia gri/gümüş renkli yeni aracımla aranızdayım.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Qashqai hakkında burada çok az sayıda kullanıcı olduğu için bilgi almak biraz zor oluyor. Şimdilerde QQ kullanıcısı bir tek tarcinbey nickli arkadaşımız var. Ondan başkada Qashqai konusunda yazan pek arkadaş yok.. Müstakbel kullanıcı olarakta ben varım ama test sürüşü yaptıktan ve detaylı bilgi aldıktan sonra kafam netleşeceğine iyice karıştı. Bende askıya aldım şimdilik..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.