Bildirim
nissan pick-up
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
rüzgar pm attım -
2.7 tdi 133hp 2.5 tdi 133hp ancak tork eğrilerine bakarsan 2.7 tdi daha torklu bir makina...!!!
2002 senesinde bir reklam firmasında bu araçla malzeme dağıtırdım o zamanlar yaş 19... 4x2 idi kan deli idi...ve çok güzel drift yapardım bomboş arazide gerçekten çok başarılı bir motoru vardı metrelerce nefesini kesmeden toprak yol asfalt yol farketmez lastiklerde duman ata ata sürerdik 2 set lastik değiştirmiştik 4 ayda...!!! ama çok şey öğretti bize
ve tabi sağlamlığı 150.000km yol yaptık araçla araç 90.000km bakımında yağ kapağını servis kapatmayı unutmuş ve tam 5.000km araç yağı fıştırta fıştırta sürdük sıcak birgünde artık yağ dayanamayıp fokurdayınca anladık ...servis hatasını düzeltti ancak araç hala yürüyordu...
bu araçlar inanılmaz derecede sağlamlar...dezavantajı ise uzun yolculuklarda çok mola vermeni tavsiye ederim şahsen yorucu...!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X