selam arkadaşlar biz bu aracı aldık ama haziran başında gelicek... rica etsem 1.4 note kullananlar izlenimlerini yazabilirlermi çok sabırsızlanıyorum... 1.4 olması nedeniyle performans beklemiyorum ancak çokta ağır kalmıyodur heralde araç öyle tahmin ediyorum neyse yazılarınızı bekliyorum. açıkçası en .ok motorunu merak ediyorum performansını...
Hayırlı olsun
yenı bır araç bekle bakalım bıraz birisi ters yorum yapar şimdi moralınıde bozulur almışsın artık arabayı.Sen anlat bakalım nasıl araba sürüş izlenımlerını.Nissan öteki japonlar kadar tercih edilen ve 2 cı eli kuvvetli bır araç değil ama motoru çok sağlamdır.1.4 te yeterli olur kanımca düz bir şehirde yaşıyorsanız farkı hissetmezsınız dahi
gule gule kullanın
1.4 88hp 128nm tork 0-100 13.1 sn max hız 165km/s bunlar ortalama değerler dostum fazla bir performans beklememek lazım dik yokuşlarda da biraz zorlayabilir ama genel olarak rahat kullanırsın diye düşünüyorum hayırlı olsın kazasız belasız yi günlerde kullanman dileğimle
saol kardeşim.aracı abim test etti 1.6 sını test ettik güzel bi araç ancak gariptir 1. viteste çok istekli diil gibi yani 1.6 110 bg performansı iyi 1.6 sının ama böle nasıl desem 1. viteste öne atılmıyo gibi sonradan kavrayıp telafi ediyo ama o olayı garipsedim... bizde 91 model sunny vardı:) ben o arabadaki keyfi başka arabadan alamadım:) notem :) gelsin izlenimlerimi yazarım
5 aydır nissan note 1,6 Tekna kullanıyorum. o kadar çoooooooooook memnunumki kelimeler anlatmaya yetmez. boyutları şehir kullanımına çok müsait ayrıca içide inanılmaz geniş. motor sessiz donanım 4/4, yakıt tüketimi çoook düşük vs. vs.kalkışlarda ve yolda herkese dikiz aynasından bakıyorum kısacası çok ama çok mutluyum herkese tavsiye ederim. önceden açtığım bir topicde bahsetmiştimç. teyzemde notemi çok beğendi ondan almaya karar verdi fakat bütçesine göre olanı 1,4visiaydı. bizde onu aldık. perşembe aracı teslim aldık ve cuma ank-ist uzun yol yaptık. yol boyu hep ben sürdüm. tabi benm 1,6ya göre daha daha zayıf ama kesinlikle bu kasayı çok iyi taşıyor. çok zorladığımda 180i gördüm. ama 160a fln çok rahat çıkıyor araç. 140km/h süratin üzerinde motor biraz gürültülü fakat asla yetersiz değil. yakıt tüketimine gelirse 1 depo benzinle sürekli klima açık, araç yüklüyken ortalama 140la fln giderken toplamda 500km yol yaptı. depo 45 lt. eee araçta yeni tüketim daha düşecektir.
Hayırlı olsun .Kazasız belasız günlerde binersin inşallah.
slm:) benim aklıma bişey takıldı note kliması gücünü motordan mı alıyo ? bu arada arabamız geldi ama ben daha kullanamadım izmirde oturuyorum ancak konyadayım şu an üni okuyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme