< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nissan NOTE (261. sayfa)



-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jedemir
Herkese Merhabalar, 2008 Model 210.000 km'de Dizel Tekna ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Araçtan çok memnunum ancak aracın km'si çok yüksek olduğu için ağır bakıma sokmak istiyorum. Baskı Balata- Triger - Devir Daim - Kayışlar - Filtreler - Rot ve Rotiller gibi. Araştırmalarım ve forumdaki bilgiler doğrultusunda Clio3 Dynmaique Modeli ile birebir uyumlu K9K 276 motor kullanıldığını öğrendim. Bu sebeple motor parçalarını Nissan değil de Clio 3 olarak almanın daha hesaplı olacağını düşünüyorum. Ama önemli sorun rot-rotil-salıncak gibi alt takım parçalarının orjinallerini ya da orjinale eş değer ithal ürünlerini bulamadım. CEY - SH ve TEKNOROT marka harici Türkiye Piyasasında yok galiba ve yorumlarda da bu markaların uzun ömürlü olmadığı belirtiliyor.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Alternatif alt takım orjinale yakın parçaları nereden bulabilirim.Rot rotil, salıncak gibi ürünleri AYD marka alabilirsiniz.Yerli üretim ve avrupaya da ihraç gidiyor.Delphi de olabilir.Linkteki salıncaklar orijinal kalitede inceleyin derim.
https://www.aloparca.com/yedek-parca/delphi/alt-salincak-sag/tc1308/898060475
Benim aracımda 2008 üretimi 2009 model Note ve orijinal içinden çıkan triger kayışı Gates marka idi.Devirdaimli orijinal ürün linkteki
Devirdaimsiz orijinal tiriger seti GATES - K025578XS
https://www.aloparca.com/yedek-parca/gates/triger-kayisi-seti/k025578xs/20087
Dikkat edin orijinal olanın numarası GATES - K025578XS, sanayideki toptancılar K015578XS satmak isteyebilir.Bu biraz daha ucuz olanı 255 ile başlayanı temin etmeye çalışın.Amortisörde KYB Exel-G tavsiye ederim.Japon marka İspanya üretimi.Ben kendi aracımda kullanıyorum çok memnunum.
-
Merhabalar yağı değiştirdiniz mi kaç litre aldı?
-
-
@gkhnyrn Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hocam arabana güzel bakıyorsun gerçekten, detay temizliği için nereye gidiyorsun bu arada İzmir'de tavsiye edebileceğin yer var mı?
-
2014 tekna aracıma cam suyu depo kapağını nereden bulabilirim?
-
Çok teşekkür ederim. Allah sizleri de her türlü kazadan beladan korusun.
Aracıma kendimden iyi baktığım kesin :) şimdilerde 245bini geçti maşallah, hala ilk günkü gibi aktif dinamik ve heyecanlı :)
İzmir'de detay temizlik ve benzeri işlerde tek bir mekan var zaten : Temizlik Profesörü ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnyrn -- 7 Aralık 2022; 14:14:53 > -
orijinalini nereden bulabilirsiniz bilmiyorum ama fb grubunda birisi normal büyük bir pet şişe kapağının uyduğunu söylemişti.
böyle bir şey deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnyrn -- 7 Aralık 2022; 14:14:23 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaca761 -- 18 Mart 2023; 19:23:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
esenlikler
yetkili servis veya bilgisayar programı ve bağlantısı bulunan bir serviste aracınıza yazılım güncellemesi yaptırın.
yapmak istemeseler bile ısrarla isteyin ve yaptırın.
zaten güncelleme yapılırken tüm değerler ve ayarlar sıfırlanacağı için, düzelecektir.
düzelmez ise akü kutusunun içinde bir üst katman bir dik katman olarak iki ayrı sigorta grubu ve devresi var.
bu devreleri ve sigortaları kontak sprey ve diş fırçası ile iyice temizleyin veya temizlettirin.
devrelerde herhangi bir oksitlenme varsa lehimleme veya yenileme gerekebilir.
son olarak bu sigortalara ve devrelere sudan etkilenmeyen slikon gress sürün.
ki bir daha oksitlenme şansı kalmasın.
iyi sürüşler, kazasız belasız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X