Şimdi Ara

Nissan NOTE (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.223
Cevap
55
Favori
840.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: meios

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2008 1,6 tekna otomatik note aldım. şimdiye kadar çok memnunum ..

yalnız bir parçaya ihtiyacım var. belki bileniniz vardır.

sol koltuğun arkasındaki tepsinin altından bir metal parça yine koltuğa vidalı el kadar bir plastiğe geçiyor. işte o plastik bende kırık olduğu için tepsi kullanılamıyor. acaba onun fiyatı hakkında bilgi sahibi olan varmı? yada çıkmacı bildiğiniz bi yer varmı? eminim servisde fiyatı uçuktur?

bilgi verebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar serviste sorudum parça tek başına yok .. komple tepsi ile 230 tl civarı....

varmı çıkmacı vs tanıdığı olan?

quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar eşimle araba araştırıken sayenizde hiç aklımda olmayan Note de karar kıldık .2. el temiz bir dizel 27 28 civarı bulunabilirmi ? Ankara da oturuyorum .Biraz netten araştırdım ama malesef 2. el bulamadım.Herhalde Ankara da pek kullanılmıyor bu araba.

• Evet malesef yok Bir yandan arıyorum bir yandan bu arabada kararkıldım iyi mi ettim diye kendime soruyırum

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Evet malesef yok Bir yandan arıyorum bir yandan bu arabada kararkıldım iyi mi ettim diye kendime soruyırum

Ben de bu arabayı ilk aldığımda, henüz kullanmaya başlamadan önce acaba yanlış mı yaptım, gidip ford-opel falan mı alsaydım diye tereddüt geçirdim ama
    kullanmaya başladıktan sonra şunu gördüm, bu araba verdiğiniz parayı fazlasıyla hakediyor. Ekonomik, fonksiyonel ve kaliteli bir aile arabası. Benim düşüncem
    bu şekilde. Bu arabayı kullanıpta memnun kalmayan çok az insan vardır sanırım. Onların da farklı beklentileri vardır bence.

Orijinalden alıntı: 07 note

Benzinli euro5 ler

Nissan NOTE

Arkadaşım benim araç Euro4 dizel ancak arkasında bu yazıdan var. Anlamı nedir? Paylaşır mısın?

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Dizel kullanıcılarının istanbul içi genellikle yoğun trafik kullanımlarındaki yakıt tüketim ortalamalarını bizimle paylaşabilir mi ?

Günde 60 km. yol. İstanbul sahil yolu. Ortalama yakıt tüketimim 5.3 lt. Bilginize.
  • SLM ARKADAŞLAR 2010 KASIM AYINDA ALMIŞ OLDUĞUM 2011 MODEL DİZEL NOTUM 10000 KM BAKIMI 235 TL CİVARI TUTMUŞTU.20000 KM BAKIMI 470 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİ SERVİS.DPF ARAÇ OLDUĞU İÇİN 5 30 YAĞ KOYMALARINI İSTEYECEĞİM OZAMAN FİYAT DAHADA ARTTACAKMIŞ,SİZİNDE DİZEL NOTELARINIA YAPTIRDIĞINIZ BAKIMLARIN KAÇ LİRA TUTTUĞUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM....

Orijinalden alıntı: traktus

SLM ARKADAŞLAR 2010 KASIM AYINDA ALMIŞ OLDUĞUM 2011 MODEL DİZEL NOTUM 10000 KM BAKIMI 235 TL CİVARI TUTMUŞTU.20000 KM BAKIMI 470 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİ SERVİS.DPF ARAÇ OLDUĞU İÇİN 5 30 YAĞ KOYMALARINI İSTEYECEĞİM OZAMAN FİYAT DAHADA ARTTACAKMIŞ,SİZİNDE DİZEL NOTELARINIA YAPTIRDIĞINIZ BAKIMLARIN KAÇ LİRA TUTTUĞUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM....

Bence bakım fiyatı oldukça yüksek... Neler değişiyor 20 bin bakımında ki bu kadar yüksek fiyat istiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: traktus

20000 KM BAKIMINDA MAZOT FİLTRESİDE DEĞİŞİYOR.YAĞ FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ POLEN FİLTRESİ,YAĞ SADECE MOTOR YAĞININ LT Sİ 5W30 32 TL İMİŞ

Yağ ve filtrenizi dışarıda değiştirebilirsiniz bence. Geçen hafta sadece yağ ve filtre değişimi için Nissan servisini aradım fiyat 180 TL dediler.
    Oto sanayide Özel bir Nissan servisi buldum (servisin ustası Nissan'dan emekli) . Aynı yağ (mobil) ve orijinal filtreye toplam 80 TL'ye değiştirdi.(parçaları Maslak'taki yetkili servisten çok ucuza alabiliyor kendisi). Yarısından bile ucuz. Hemde yetkili servis gibi koca varilden değilde. 4 lt'lik bidonu gözümün önünde açarak koydu. Gerçi yetmedi 4 lt yarım lt daha ekledi. Yetkili servis işçilik ücreti çok alıyor.

Not: Benim aracım benzinli

• quote:

Orijinalden alıntı: townend

Kısmetse yarın 2009 tekna dci alıyorum.inşallah araç fotoğrafta göründüğü gibidir de alırım.Daha önce hiç nissan ve dizel aracım olmadı nelere dikkat etmeliyim,tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam kaç km de ve kaça alıyorsun ?
  • Arkadaşlar..2007 veya 2008 otomatik note araç almaya karar verdim. İstanbul'da ikamet ediyorum. Eşim kullanacağı için otomatik olması şart.Bu sitede note araca dair görüşlerini paylaşan tüm dostlara teşekkürler. Hemen,hemen 2006 senesinden bu yana yazılan yorumları okudum.Aklımda çok fazla soru işareti kalmadı ama..geçen kia cerato 1.6 EX Advance otomatik benzinli arkadaşımın aracına bindim...acayip aklım karıştı ....Lütfen bu kararsızlığıma bir son verin..Teşekkürler..
  • Dostum, bu maslakta ki servisin açık adresini ve kiminle muhatap olacağımızı bildirirsen sevinirim. Birde sadece yağ değiştirmek için mi burayı tercih etmeliyiz...Mekanik işlemleri,arızalara bakmıyorlarmı yani!!!
    mail adresim..csuerdemlik@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.suerdemlik -- 21 Nisan 2011; 0:16:37 >
  • Benim de,eşimle hep aklımda böyle bir tereddüt var açıkçası, 2 aydır 2007-2008 model1.6 tekna otomatiklere bakıyoruz,bazıları piyasadan haberleri yok sanırım çok uçuk fiyatlar istiyorlar..4-5 parça boya var diyor,yada 2 kapı sacı değişmiş...25-26 binlerde fiyatlar istiyorlar....Sonra bakıyorum nete..ufak,ufak düşüş başlıyor...İşte böyle araç simsarlığı yapan insanları kınıyorum açıkçası....Piyasası neyse o üç aşağı beş yukarı aracın temizliğine göre farklılıklar olacak tabiki ama ben abartıya karşıyım.....NEYSE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Orijinalden alıntı: bilgisatan

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Benzinli euro5 ler

Nissan NOTE

Arkadaşım benim araç Euro4 dizel ancak arkasında bu yazıdan var. Anlamı nedir? Paylaşır mısın?

Arkadaşım araştırdığım kadarıyla tanımlar birbirine karışmış.Emison oranına göre benzinli dizel diyede ayrı ayrı araştırmak lazım.Öncelikle euro4 olup dpf li Note de var, Euro 5 olup dpf siz note de var.Emisyon oranlarıda değişiyor.Bu logo olayını bizim ülkemizde pazarlama anlamında yeni çıkan bütün nissanlara koymuşlar.Ama yurt dışında durum böyle değil.En güzeli serviste Dpf olup olmadığını kontrol ettirmek.
    Ayrıca kullanım kitapçıklarının güncel olup olmadığına dikkat etmek gerekiyor.Örneğin benim elimdeki kitapçık 2007 basımı , araç 2009 model.Kitapçıkta 5-30 yağ öneriyor ama esas kullanılması gereken 5-40 ve buda yeni çıkan kitapçıklarda belirtiliyor.
    Pure drive verimli kullanım amacıyla tanıtılan yeni bir teknoloji.Opelde Eco flex , Vw de bluemotion gibi

BuyaCar
    NISSAN QASHQAI DIESEL HATCHBACK 1.5 dCi [110] Visia Puredrive 5dr
    http://www.buyacar.co.uk/nissan_qashqai_diesel_hatchback/car_15_dci_110_visia_puredrive_5dr_31724.jhtml

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.