Şimdi Ara

Nissan NOTE (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.223
Cevap
55
Favori
821.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l0stc0ntr0l

quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Aracın teybi kontağı kapatınca kapanıyor. 10 yılllık clioma taktırdığım pioneer teyp kontak kapalı bile olsa çalışıyor. Deniz kıyısında veya manzaralı bi yerde aracı çekip müzik dinlemek istesem kontak açık kalmak zorunda. Bence önemli bir eksiklik. Acaba bu ayar değiştirilebilir mi? Servisi arayıp soracağım.

Kontağı açtıktan sonra radyo açıkken yarım kapattığınız zaman radyo çalışıyor. Yani şöyle anlatayım, 0 da kapalı desek, 1. kademede gösterge ışıkları yanmıyor, 2. kademede göstergeler yanıyor, (3. kademede marşa basıyorsunuz zaten) o sırada radyoyu açıp sonra 1. kademeye geçirirseniz radyo çalışıyor. Ama anahtar takılı olarak çalışmak zorunda. Bana makul gelmişti, çünkü radyoyu açık unutup da akünün bitmesini istemem şahsen.

Evet, hemen dışarı çıkıp denedim. Süper oldu bu özellik.

Servisine hız sabitleyicinin sonradan takılıp takılamayacağını sordum. Direksiyon ve panelinin tamamen değişmesi gerektiğini söylediler. Bu da 4-5 bin TL tutarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: genixalfa

Bundan sonra gelen araçlar Tekna Pack ve Visia olucakmış.Tekna olan model gelmiyecekmiş.41.500 fiyat aldım ben. Tekna Pack için ve en az 1 ay teslimat diyorlar.Daha ucuz alan arkadaşlar varmıdır?(Visia 37.000 peşin.Kredili 500 tl fazla heriki model içinde dizel).

Test sürüşünü Visia ile yaptım, tavsiye etmem. Koltuk yükseltme ayarı vb özellikler yok. 4.5 daha verip tekna almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0stc0ntr0l

quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Aracın teybi kontağı kapatınca kapanıyor. 10 yılllık clioma taktırdığım pioneer teyp kontak kapalı bile olsa çalışıyor. Deniz kıyısında veya manzaralı bi yerde aracı çekip müzik dinlemek istesem kontak açık kalmak zorunda. Bence önemli bir eksiklik. Acaba bu ayar değiştirilebilir mi? Servisi arayıp soracağım.

Kontağı açtıktan sonra radyo açıkken yarım kapattığınız zaman radyo çalışıyor. Yani şöyle anlatayım, 0 da kapalı desek, 1. kademede gösterge ışıkları yanmıyor, 2. kademede göstergeler yanıyor, (3. kademede marşa basıyorsunuz zaten) o sırada radyoyu açıp sonra 1. kademeye geçirirseniz radyo çalışıyor. Ama anahtar takılı olarak çalışmak zorunda. Bana makul gelmişti, çünkü radyoyu açık unutup da akünün bitmesini istemem şahsen.

Açıkçası benim beğendiğim bir özellik.Kontağı kapatınca akü koruma sistemi devreye giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zyndeahne

Herkese selamlar. Arkadaşlar aracımın (2011 1.5 dci tekna) 20000 bakımını yaptıracağım 2 hafta sonra. Ankara'da yetkili servis öneriniz var mıdır? Uygun fiyat ve kaliteli olabilecek. 10000 bakımını mecsan da yaptırdım. 20000 bakımına şimdi sorduğumda 500 lira fiyat verdiler. Gerçi yağı Toyota da çalışan bir arkadaşım 4 lt sini maliyet fiyatından 57 liraya aldı, onu koyduracağım. (DPFye uygun ve Mecsan Petrol Ofisinin 4.5 lt lik yağına 164 TL istiyor.Resmen soygun) . Bir de başka bir arkadaşta sormuş. Uygun fiyatlı koltuk kılıfı ya da koltuk minderi gibi bir şey nereden bulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

20 bin bakımında yakıt filtresini değiştiriyorlar.Bunun fiyatı servislerde kullanılan parçaya göre değişmekle birlikte biraz tuzlu oluyor.Orijinalindeki yakıt filtresi ne marka, kendilerinin taktığı ne marka , bunları öğrenin.Cam suyunu servise gitmeden önce kendiniiz doldurun.Serviste 4-5 Tl gibi bir fiyat , cam sil ve çeşme suyu karışımı konuluyor.Yağ konusunda doğru yoldasınız.Servisin kendi tuttuğu ayrıntılı raporda müşterinin getirdiği yağ uygundur ibaresi varmı bunu sorun.
    Koltuk kılıfı olarakta, araçta yan hava yastıkları olduğu için ön koltuk kılıfları buna uygun olmalı.Buna dikkat edin.

• İlginiz için teşekkürler 07 note. Dediklerinize dikkat edeceğim. Herkese hayırlı sürüşler.
  • 2.el dizel note arıyorum izmir' de. Düşük kilometre 2010-2011-2012 Tekna veya tekna pack paketli.Satan varsa bana mesajla ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

http://www.parcareyonum.com/urun-detay/156973/nissan-note-cam-silecek-arka-2006-2010.html

Linkteki ürüne bakın isterseniz.Benimde arka silecek iyice eskidi.Önümüz yaz olduğu için değiştirmedim.

Aracın orijinal valeo ön silecek seti 70 lira ve çok pahalı

Silecek ölçüsü
    Ön sol 60 cm , ön sağ 45 cm
    Arka cam sileceği 30 cm.

Nasıl o isimle satıyorlar anlamadım. ürünün fotosu orijinal foto ise bu ürün %99,9 uymaz. ben maalesef böyle 2 adet aldım . uymadıgından arabanın arkasında yatıyorlar.
    Anlasıla ingiltereden ısmarlayacagım.

Orijinal olarak arka silecek Valeo VM54 (574199) ve SWF (116515) markalı ürünler.

Bu markaları toptan satan yerlere linkten bakabilirsiniz.
    http://www.valeoservice.com/html/turkey/tr/produits.outrouver.php?start=0&cat=®ion=&ville=ANTALYA&gammeprod%5B%5D=104834534E410ABE91

Diğer yöntemi syn Ghoston belirtmiş.

Ekleme yapayım Hyundai İ20 Peugeot 4007 vb. araçlarla arka silecek uyumlu

http://outcat-cs.tecdoc.net/ows/tr/7C0F81B1AA424A042B60CCE426A8BC76.ows_cs6.srv;jsessionid=7C0F81B1AA424A042B60CCE426A8BC76.ows_cs6?view=VIndexFramesetJsp

Hocam benimde yaklaşık 4 aydır bu problemim var. Servis 42 tl istiyor. hiçbir yerdede bulamadım. çıkmacıları bile dolaştım. Linki verilen adres ile önce telefonda görüştüm var dediler. Sipariş ettim . iki gün sonra aradım yurtdışından ürün gelecek onun içinden çıkar dediler. Sonra bir türlü gönderemediler. bende 5 tlye üniversal bi silecek alıp zar zor uydurdum.

Eğer bulursanız bir yerden banada bir pm atarsanız sevinirm.

• Selam arkadaşlar. Uzun bir süredir yazamıyordum. Şimdi Doğudan Ankara'ya tayinim çıktı,artık daha sık girmeye çalışacağım. Girmediğim dönemi okudukça arkadaşlarla aynı duyguları paylaştığımı farkettim. Şehiriçinde de uzun yolda da arabama aşığım. Gelgelelim ikinci çocuk olduğundan beri arabaya yine sığıyoruz ama eski ferahlığı arar olduk. Belki değiştiririm diye ilana da koydum ama sizce kazasız,2008 tekna dci için 28000 fazla mı? 67000 kmde. İlana 22000 düşünür müsünüz diye mesaj atan mezarcılar bile oldu ama henüz pazarlık düşünmediğimi belirtiyorum arayanlara. Neyse sorun değil, hayırlısı olsun. Herkese hayırlı sürüşler.
  • Sabahları ilk çalıştırdığımda ses geldiği için tahrik kayışını serviste 63 liraya değiştirttim.
    Ayrıca aracın 60 bin bakımı geldiği için fiyatları kontrol ettim, zaten pahalı olan fiyatlara biraz
    daha zam gelmiş, 640 lira olmuş Ben bakımları özel serviste yaptırıyorum zaten ama
    nissan'ın bu fiyat politikasını anlamak gerçekten güç. Özel serviste muhtemelen en fazla yarı fiyatına
    bakımlarını yaparlar.
    Bu arada aracım 1.6 manuel benzinli.
  • Hangi servis? Ben Mec-san ve Baykoçların fiyatları duyunca üzülmüştüm ama İnoto Kayseri'de hem daha makul bir fiyata hem de daha güzel bir ilgi alakayla yaptırdım. Yolu Kayseri'ye düşenlere şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divino

Hangi servis? Ben Mec-san ve Baykoçların fiyatları duyunca üzülmüştüm ama İnoto Kayseri'de hem daha makul bir fiyata hem de daha güzel bir ilgi alakayla yaptırdım. Yolu Kayseri'ye düşenlere şiddetle tavsiye ederim.

Ankara'dan Kayseri'ye gelmeye değecek gibi bir fark varsa ben gelirim, hem Kayseri'yi de gezmek istiyorduk. Bize de sebep olur hem.
  • quote:

Hangi servis? Ben Mec-san ve Baykoçların fiyatları duyunca üzülmüştüm ama İnoto Kayseri'de hem daha makul bir fiyata hem de daha güzel bir ilgi alakayla yaptırdım. Yolu Kayseri'ye düşenlere şiddetle tavsiye ederim.

bursa sertepe
  • quote:

Selam arkadaşlar. Uzun bir süredir yazamıyordum. Şimdi Doğudan Ankara'ya tayinim çıktı,artık daha sık girmeye çalışacağım. Girmediğim dönemi okudukça arkadaşlarla aynı duyguları paylaştığımı farkettim. Şehiriçinde de uzun yolda da arabama aşığım. Gelgelelim ikinci çocuk olduğundan beri arabaya yine sığıyoruz ama eski ferahlığı arar olduk. Belki değiştiririm diye ilana da koydum ama sizce kazasız,2008 tekna dci için 28000 fazla mı? 67000 kmde. İlana 22000 düşünür müsünüz diye mesaj atan mezarcılar bile oldu ama henüz pazarlık düşünmediğimi belirtiyorum arayanlara. Neyse sorun değil, hayırlısı olsun. Herkese hayırlı sürüşler.

Arac 2008 sene 2012 4 yas araba dizel yakiti ekonomik hadi 28.000 e sattiniz ne alacaksiniz piyasadaki arabalar belli bence sizi seytan durtmus kendinizi sikip 2 sene daha binebilirsiniz. İnanin su donem boyle bir araba satmak icin hic uygun bir zaman degil benim aracim renault modus dynamic 2007 model full+ full bir arac sifir lastik almisim 60.000 bakimini yaptirmisim 100 km de 5 litre dizel harciyorum. Arabaya kafam rahat biniyor yol korkum olmuyor. Benim aracin ederi max 22.000 tl kaza darbe yok satsam ne alacam. Heee bu olayin mantik kismi... birde insan oglunun doyumsuzlugu var... sizi elestirmek icin degil fikir olmasi icin paylastim

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Selam arkadaşlar. Uzun bir süredir yazamıyordum. Şimdi Doğudan Ankara'ya tayinim çıktı,artık daha sık girmeye çalışacağım. Girmediğim dönemi okudukça arkadaşlarla aynı duyguları paylaştığımı farkettim. Şehiriçinde de uzun yolda da arabama aşığım. Gelgelelim ikinci çocuk olduğundan beri arabaya yine sığıyoruz ama eski ferahlığı arar olduk. Belki değiştiririm diye ilana da koydum ama sizce kazasız,2008 tekna dci için 28000 fazla mı? 67000 kmde. İlana 22000 düşünür müsünüz diye mesaj atan mezarcılar bile oldu ama henüz pazarlık düşünmediğimi belirtiyorum arayanlara. Neyse sorun değil, hayırlısı olsun. Herkese hayırlı sürüşler.

Arac 2008 sene 2012 4 yas araba dizel yakiti ekonomik hadi 28.000 e sattiniz ne alacaksiniz piyasadaki arabalar belli bence sizi seytan durtmus kendinizi sikip 2 sene daha binebilirsiniz. İnanin su donem boyle bir araba satmak icin hic uygun bir zaman degil benim aracim renault modus dynamic 2007 model full+ full bir arac sifir lastik almisim 60.000 bakimini yaptirmisim 100 km de 5 litre dizel harciyorum. Arabaya kafam rahat biniyor yol korkum olmuyor. Benim aracin ederi max 22.000 tl kaza darbe yok satsam ne alacam. Heee bu olayin mantik kismi... birde insan oglunun doyumsuzlugu var... sizi elestirmek icin degil fikir olmasi icin paylastim

Aynen sizin gibi düşünüyorum. 0 km bir araç alacak olsanız en az 15-20 bin TL üzerine eklemeniz lazım. Markette bile süt, peynir alırken 50 kuruş indirimli diye başka markalar alırken otomobil konusunda verdiğimiz milyarlar gözümüze batmıyor nedense.
    Bildiğiniz ve eğer memnunsanız aracınızın bakımlarının düzenli yaptırdıktan sonra yıllarca binin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Aynen sizin gibi düşünüyorum. 0 km bir araç alacak olsanız en az 15-20 bin TL üzerine eklemeniz lazım. Markette bile süt, peynir alırken 50 kuruş indirimli diye başka markalar alırken otomobil konusunda verdiğimiz milyarlar gözümüze batmıyor nedense.
    Bildiğiniz ve eğer memnunsanız aracınızın bakımlarının düzenli yaptırdıktan sonra yıllarca binin.

Aklin yolu birdir sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.el uygun ve istediğim gibi araç bulamadığım için 0 araç almaya karar vermiştim.Bulunduğum ildeki bayileri aradım ve biriyle yüzyüze görüştüm.Bayiye araç almak istiyorum diyorum bana araç bu ay gelmiyor gelecek ayda gelmeyebilir diyor.Bende başka ildeki bayiden sordurdum ve orada 1 araç geleceğini öğrendim ve almaya karar verdim.Ayın sonu gibi araçıma kavuşacam bir aksilik olmazsa.Araç 1.5 dci Tekna Pack Siyah 41.500 Tl.

Araç kasko önerileriniz varmıdır?Bir kaç fiyat aldım sigortalardan.Diğer araçımızda Allianz ve Anadolu sigorta yaptırmıştık.Bir sıkıntı olmamıştı.Fakat Allianz fiyatı yüksek geldi bana.Ak sigortayı düşünüyorum.Sizce nasıl?
  • Merhaba Arkadaşlar, 2011 1.5 dci visia note aracımla 03.01.2011'de başlayan yolculuğum devam ediyor. O günden bugüne kadar 1277,43 lt. mazot almışım. Hepsi aynı Shell istasyonundan alındı ve %98'i v-power dizel depoya konuldu. Arada gtl ve yakıt olmayınca fullsave konuldu. Aracın kilometresi 26130 km. Günde 64 km. iş ve arası yol yapıyor araç. Hafta sonları da 25 km. İstanbul şehir içi. Araç ortalama 75- 80 km. hızla kullanılıyor. Aracın her 10.000 km. bakımı 500-600 km. öne çekilerek alındığı serviste bakımı yapılıyor. Kendim her 5000 km'de bir hava filtresini mutlaka değiştiriyorum. Yakıt ışığı yandığı zaman mutlaka mazot koyuyorum. Sonuç araç mutlu ve mutluyum.

1277,43 lt / 26130 km = 0,048 lt. 1 km = 0,048 lt.

0,048 lt * 100 km. = 4,8 lt. İstanbul şehir içi (Halkalı - Sahilyolu - Eminönü güzergahı)

Yanlış bir hesap yaptıysam lütfen düzeltiniz. Bu aracı almak isteyenler için bir fikir olabilir. Sizler de lütfen yakıt durumlarınızı paylaşınız.

Slmlar. Saygılar.

• quote:

2.el uygun ve istediğim gibi araç bulamadığım için 0 araç almaya karar vermiştim.Bulunduğum ildeki bayileri aradım ve biriyle yüzyüze görüştüm.Bayiye araç almak istiyorum diyorum bana araç bu ay gelmiyor gelecek ayda gelmeyebilir diyor.Bende başka ildeki bayiden sordurdum ve orada 1 araç geleceğini öğrendim ve almaya karar verdim.Ayın sonu gibi araçıma kavuşacam bir aksilik olmazsa.Araç 1.5 dci Tekna Pack Siyah 41.500 Tl.

Araç kasko önerileriniz varmıdır?Bir kaç fiyat aldım sigortalardan.Diğer araçımızda Allianz ve Anadolu sigorta yaptırmıştık.Bir sıkıntı olmamıştı.Fakat Allianz fiyatı yüksek geldi bana.Ak sigortayı düşünüyorum.Sizce nasıl?

Aracınız şimdiden hayırlı olsun o halde. Kaskoyu halk sigortadan yaptırıyorum. Hem fiyatları uygun hem de önceki aracım pert olmuştu, onda herhangi bir mağduriyet yaşamadım. İsterseniz sigortam.net'i ararsanız en uygun fiyatı veren firmaları size çıkarabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 15 Haziran 2012; 14:41:34 >

• quote:

2.el uygun ve istediğim gibi araç bulamadığım için 0 araç almaya karar vermiştim.Bulunduğum ildeki bayileri aradım ve biriyle yüzyüze görüştüm.Bayiye araç almak istiyorum diyorum bana araç bu ay gelmiyor gelecek ayda gelmeyebilir diyor.Bende başka ildeki bayiden sordurdum ve orada 1 araç geleceğini öğrendim ve almaya karar verdim.Ayın sonu gibi araçıma kavuşacam bir aksilik olmazsa.Araç 1.5 dci Tekna Pack Siyah 41.500 Tl.

Ben size Alianz nis-kasko ve Axa öneririm.Axa sigorta eğer araçta kaporta-boya dahilinde onarılacak bir kısım varsa servis dışına göndertmiyor.Güneş vb. sigortalar Autokinge gönderiyor ve yaptıkları işçilik berbat.
    Ayrıca Servisin anlaşmalı olduğu sigortalardan kasko yaptırın.Aracın başına bir şey geldiği zaman ücret kısmını onlar halleder.

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.16 jantlı hali daha güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 15 Haziran 2012; 14:43:30 >

• Teşekkürler yorumlarınız için.Araç gelince fotosunu eklerim.Biraz daha düşünüp araştırıyorum kasko için.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.