Şimdi Ara

citroen c5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonbahar gibi araba alcaz.şu aralar mazda 3 ve diğer modelleri düşünüyoz.ama dizel istiyoz.benim bu gün aklıma citroen c5 1.6 hdi seçeneği geldi.fiyatıda 44 milyarmış.sizce bu arabayı almak hata olurmu.ayrıca uzun yıllar kullansak sorun çıkartırmı.bide istanbulda citroen servis olarak ne durumda.

• sonbahar yanlıs oldu heralde eger oyleyse sen almaya 2-3 ay kala arastırmaya basla neler cıkar daha ama sana cıtroen c5 hakkında yapabılecegım tek yorum o araba o paraya BEDAVA... gerısını sen anla bı kere mazda 3le aynı kefede deıl 407le karsılastırabılırsın onun yorumlarıda war bı arastırırsan forumda
  • C5 çok iyi bir seçim olur. rakiplerine göre çok daha özelliği olmasına rağmen ucuz. uzun kullanımda da sorun olmaz.citroen servisi istanbulda maslakta topkapıda güngörende bahçelievlerde var benim bildiklerim. servislerinewww.citroen.com.tr den bakabilirsin.

407 de sadece kasa var içini ben beğenmedim.

ben olsam 2sinede bakmam.

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • sırf süspansiyon sistemi için bile C5 alınır.

Orjinalden alıntı: JackDaniels

çok hantal duruyor o araba yaw.

sen citroen düşmanısın hrhalde, heryerde citroen in her modelini kötü yorumluyorsun.
    4 yıl önce açıldı
    Citroen C4 Grand Picasso.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C4 C5 ten daha yakışıklı bence ama dizelinin en donanımlısında bile kapı kolları vs vs boyasız plastik o biraz kıl ediyor
    my body's broken, yours is spent
  • ben c5 in arkasını beğenmedim 407yle de aynılar heralde (en azından motoru) ben olsam 407 seçerdim

Evet, sende citroen düşmanısın. her forumlarda citroen'i modeli ne olursa olsun kötü yorumlar yapmaya devam et.
  • Dostum benim bi arkadaşım geçen ay aldılar bi c5 mükemmel ilk bakışta 1600 motorun bu arabayı çekemiyeceğibi düşünüyorsunuz ama gerçek iyi çekiyor hee c4 gibi gitmiyor ama istediğin performansı alırsın bu arabadan....
  • arkadaşım bence C5 arabanin süspansiyon sistemi cok iyi .Tam bir aile arabasi yeni kasasi cok hos ve zarif.ama 1,6 arabayi zorlar cunku kasa buyuk. Bence C5 2.0 HDI ama fiyati yuksek olacaktir.C5 SX 2.0 HDI 16V 5P fiyati 56.900 den basliyor.

kaynak:www.citroen.com.tr ürünler/fiyat listesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhan26

quote:

Evet, sende citroen düşmanısın. her forumlarda citroen'i modeli ne olursa olsun kötü yorumlar yapmaya devam et.

ben citroen düşmanı değilim.

araçları kalitesiz kardeşim fiyatına göre.o para kessinlikle etmezler o kadar.

ben bir c4 iç döşeme kombinasyonu gördüm evlere şenlik.adamlar resmen rezil etmişler arabayı.zor kaçtık bayiden.

kırmızı göğüs- siyah direksiyon -sarı koltuk döşemesi -krem kapı içi döşemesi.sulukulemi burası

zaten göğüsteki plastiğin dalgalarında sörf yapası geliyor insanın.

arkaya sadece binebiliyorsun - inebilirsen bayiden sana bir çeyrek altın hediye ediyorlar

c5 de hantal görünümlü kardeşim.

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhan26

quote:

c5 de bence oldukça zarif ve hoş bir araba ama herkes için öyle olmıyabilir.

ben citroen düşmanı değilim.

araçları kalitesiz kardeşim fiyatına göre.o para kessinlikle etmezler o kadar.

ben bir c4 iç döşeme kombinasyonu gördüm evlere şenlik.adamlar resmen rezil etmişler arabayı.zor kaçtık bayiden.

kırmızı göğüs- siyah direksiyon -sarı koltuk döşemesi -krem kapı içi döşemesi.sulukulemi burası

zaten göğüsteki plastiğin dalgalarında sörf yapası geliyor insanın.

arkaya sadece binebiliyorsun - inebilirsen bayiden sana bir çeyrek altın hediye ediyorlar

c5 de hantal görünümlü kardeşim.

citroen sana göre kalitelisizdir başkasına göre kaliteli. sen mercedesden volvodan bmw den inip c4 e binersen beğenmezsin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthavc -- 28 Ocak 2006 18:17:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.