NE OLUR YARDIM EDİN !!! KARARSIZIM :( NİSSAN MİCRA ALMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM.FORUMU İNCELEDİM, MİCRA İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞAMADIM. MİCRA İÇİN BAYAN ARABASI DİYORLAR, YOK EFENDİM ERKEKLERE YAKIŞMAZMIŞ, 1.2 TEKNA MODELİ İÇİN SAKIN ALMA GİTMEZ, KLİMAYI AÇTIĞINDA ARABA YÜRÜMEZ DİYENLER. BU FORUMA GİREN MİCRA SAHİPLERİ LÜTFEN YARDIM EDİN. MİCRAYI SEVİYORUM ALIYIMMI ALMAYAYIMMI ? BURADA YAZI YAZAN ARKADAŞLAR KENDİ ARABALARINI ÖVEN KİŞİLER DEĞİL SADECE GERÇEKLERİ YAZIYORLAR. O YÜZDEN SİZDEN GELEN CEVABA GÖRE ALICAM YADA ALMAYACAĞIM. OFFFFF OFFFF :( BU ARABA SORUN ÇIKARIYORMU, YEDEK PARÇASI PAHALIMI, 1,2 ALINIRMI ? UZUN YOLDA NASIL GİDİYOR ? (YANINDAN BÜYÜK ARABALAR GEÇİNCE SALLANIYOR DİYOLAR :) ) KISACA YARDIM LÜTFEN !!!
bütün b segmenti araçlar yanlarından tır geçtimi ister istemez sallanır. zira hepsi ufak ve genelde yüksek araçlar.
nissan micraya bindim. şık bir dizaynı var. bi arkadaşta var otomatik vitesli ama 1.2 mi değilmi bilemeyeceğim. kaç beygirmiş 1.2 olanı? corsalar gibi 80 beygir civarı ise yeterli gelir kanımca. corsalar da 1.2 ama 80 beygir.
hele o erkeklere yakışmaz diyenleri buraya yazman bile gereksiz.
erkek arabası bayan arabası ne demek anlamış değilim. araba arabadır.
herkes gücü yettiği parasaının yettiği arabayı alır.
sen dizaynını beğendiysen konu komşuya arkadaşlarına ne oluyor. parasını onlar verecekse sana erkeksi bir araba alsınlar söyleyiver bakalım ne diyecekler.
kaç para bu arada ?
sitesinde 27000 diyor 1.2 tekna manueli.
fiyatı buysa alma tabi bu arada. 25000-26000 e otomatik colt satıyorlar. coltu incele.
ama sana uygunsa beğendiysen micra güzel araç.
ARABANIN ERKEĞİ DİŞİSİ OLMAZ!!! O YÜZDEN KİMSEYE KULAK ASMAYIN KENDİ ZEVKLERİNİZE ÖNCELİK VERİN
BNM NİSSAN NOTE UM WAR NİSSAN MARKASINDAN SUNMUŞ OLDUĞU KALİTEDEN,SATIŞ VE SERVİS HİZMETLERİNDEN ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM. GERÇEKTEN MÜŞTERİSİNE DEĞER VEREN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ÜRETEN BİR FİRMA.KENDİ ARABAM NOTE BAŞTA OLMAK ÜZERE BTN NİSSANLARDA TRİGER KAYIŞI KULLANILMIYOR. BU DA SİZİ YAKLAŞIK 300-500 YTL ARASI BİR EXTRA BAKIM MASRAFINDAN KURTARIYOR. AYRICA BUJİLER 100,000 DE DEĞİŞİYOR. ARABLARIN YAKIT TÜKETİMLERİ ÇOK İYİ DİZELLERİ KISKANDIRIYOR VE GAYET PERFORMANSLILAR.
BİR ARKADAŞIMDA NİSSAN MİCRA 1,2 TEKNA WAR. HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK ZARİF Bİ ARAÇ. KULLANMA İMAKNIM OLDU GAYET RAHAT BİR ARABA. BELKİ ONDAN DOLAYI BAYAN ARABASI YAKIŞTIRMASI YAPILIYORDUR. DİREKSİYONU ÇOK HAFİF ÖN ARKA GÖRÜŞ MESAFESİ ÇOK İYİ. SES SİSTEMİ YOL BİLGİSAYARI HERTÜRLÜ BİLGİYİ İÇERİYOR. ARABA GAYET SERİ KLİMA FLN ETKİLEMİYOR MERAK EMTEYİN. ARKA KOLTUKLARIN KIZAKLI SİSTEME SAHİP OLMASI BÜYÜK BİR FONKSİYONELLİK. ŞU ANDA AKLIMA GELENLER BUNLAR. TAVSİYE EDİYORUM.(NOTE ALMADAN ÖNCE 2006 MODEL 0 KM 206IM WARDI CANIMI OKUDU GÜRÜLTÜLÜYDÜ,ÇOK YAKIYORDU AYRICA HERHAFTA DÜZENLİ SERVİSTEYDİM ) ÇOK ŞÜKÜR ARTIK KURTULDUM. NİSSANIN GÜLÜMSETME POLİTİKASI CİDDEN İŞE YARIYOR NİSSAN DAN BAŞKA ARABLARI KULLANAMAZ SEVEMEZ OLDUM
EĞER ANKARADA İSENİZ SİZE NİSSAN BAYİSİ OLARAK AN OTOYU ÖNERİRİM. HER KONUDA SİZE YARDIMCI OLURLAR. ARAÇ İÇİN NE FİYAT ALDINIZ BİLEMİORUM AMA SON PAZARLIKTA KARTER MUHAFAZASINI HEDİYE OLARAK İSTEYİN VE ÜSTELEYİN. NORMALDE 130 YTL LİK Bİ PARÇA AMA MİCRA GİBİ ALÇAK ARAÇLARDA HAYATİ BİR İHTİYAC(ALTINI VURUNCA KIYMETİNİ ANLAMAK DAHA KÖTÜ)
SON OLARAK BİRKAÇ YAKIŞIKLI MİCRA POZU SİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Bende dizel mood modeli var .Bence de arabanın cinsiyeti olmaz yakıt olarak iyi yol tutuşta güzel.ses düzeni de iyi hemde geniş bir araba .palio vardı önce ona göre çok ferah ,biraz yolda sarsıyor.bozuk yolda tavsiye etmem sadece, ama alabilirsen teknasını al param olsaydı bir üstünü alırdım.torpido neysede bagaj lambası koymamışlar.İçine binip oturanlar şaşırıyor ön panel çok estetik .parkta manevra kabiliyeti güzel rahat.Aydınlatma sistemide hoş ama zaman ne gösterir dayanıklımıdır bilemiyorum.
HEPİNİZE VERMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.