Şimdi Ara

Nişantaşı Uni Hava Trafik Kontrol Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Geçen hafta Anadolu Uni'nin Hava Trafik Kontrolorlüğü sınavlarına katıldım ama maalesef elendim.Türkiye'de sadece bu iki üniversite de var.Buraya giden tanıdığınız/gideniniz var mı?Bölüm programları sanırım daha tam olarak onaylanmamış.Oraya gidip te boşuna okumak istemem.Ayrıca mezun olunca KPSS istiyor diye biliyorum



  • Bize söylenene göre müfredat olarak herhangi bir eksiğimiz yok. Onay alamamasının ana sebebi simülatör alamaması. Üniversite SHGM'ye onay başvurusu yapmak için simülatörün alınmasını bekliyordu ancak şu anki durum hakkında bilgim yok açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaCeTa

    Bize söylenene göre müfredat olarak herhangi bir eksiğimiz yok. Onay alamamasının ana sebebi simülatör alamaması. Üniversite SHGM'ye onay başvurusu yapmak için simülatörün alınmasını bekliyordu ancak şu anki durum hakkında bilgim yok açıkçası.

    Nişantaşı Ünv. bu yıldan itibaren çalışmaları yeni biten Maslak 1453 kampüsünde devam edecek. Orada bazı simulator ler olacak fakat ayrıntısını bilmiyorum. Bahsettiğiniz simülatörü kapsıyor olabilir.
  • Bende 2 senedir giriyorum anadolu üniversitesinin yetenek sınavlarına ama malesef geçemedim. Nişantaşı üniversitesini çok araştırdım ve gitmemeye karar verdim çünkü mezun olduktan sonra işe girememe riskini göze alamadım.
  • Anadolu Üniversitesi havacılık konusunda tartışmasız öndedir.

    Yalnız bir konuya değinmek istiyorum. Bu bölümü bitirseniz dahi, KPSS'den çok yüksek puan almanız şart. Yoksa okuduğunuz bölümün mesleğini icra edemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.