Şimdi Ara

Nişanlımla başım dertte

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzaklar bize bayramda gidecez daha gitmeden instagramdan bir sürü elbise beğenmiş bana atıyor al diye bende gelince orda alırız diyorum burda yok diyor. Takıldıgım nokta bir kere bile sormuyor paran varmı diye sadece al diyor. İki tane kredi ödüyorum haberi yok. Kendilerinin götünde donları yok beni yolmaya çalışıyorlar nerden düştüm böyle pislik insanlara ya. Hay şansıma edeyim şans yokki bende.

• Sana tecrübeli bir abin olarak, tavsiyem. Bırak o kızı kardeşim. Yıllar sonra mesajımı hatırlayip çeşke denemek için bırak. Bana sorarsan, bir kere daha evlenecek olsam, kızın muhakkak çalışan biri olmasını isterim. İsterse evlendikten sonra çalışmasın, farketmez, önemli olan para kazanmanın zorluğunu bilen biri olmasıdır. Böylece esinin emeğine saygı gosterir ve daha evcil bir kadın olur. Diğer bir husus, en az 1 sene nişanlı kal. Aklıma gelen herşeyi sor. Yemekte soğan severmisine kadar sor, özür dilerim ama cinselliğe kadar sor. Artilari, eksileri topla, hayallerinide bir kenara koy. + Lardan - leri dus, sonrada hayallerinin altına koy çıkart çıkan sonuç senin evliliğinin süresi, ve mutlu olma ihtimalinin yükseklik oranını sana verir. Unutma kadın var vezir eder, kadın var rezil eder. Sonra sende bekarlık sultanlikmis abi diye dolanma. Ne demis ünlü şair, iyi düşün öyle sev.
  • param yok diyeceksin bu kadar basit
  • nişanlın popona tekmeyi vuracak benden demesi

allah yardimcin olsun ama bu boyle yurumez yol yakinken bir daha düşün bu kizla olur mu diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

nişanlın popona tekmeyi vuracak benden demesi

allah yardimcin olsun ama bu boyle yurumez yol yakinken bir daha düşün bu kizla olur mu diye

nasıl munasip cevap verilir hocam bi yola girdik bi kere
  • param yoktan anlamiyorsa hocam ne yapsaniz boş ne yazıkki tamam bir yola girdin ama daha nikah masasina oturana kadar düşünmen,vazgecmen için hala bir vaktin

bu sorunlari aşmadan evlenmeyin sonra bosanirken de sizi soyar nafaka,tazminat derken gene yanan erkek oluyor

• münasip cevap vermene gerek yok hocam, bende de para yok 2 tane kredi ödüyorum diyebilirsin. ki bana kalırsa bu tip insanlarla uğraşma bile ama takdir senin.
  • Görücü usulünün zararları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

nişanlın popona tekmeyi vuracak benden demesi

nasıl munasip cevap verilir hocam bi yola girdik bi kere

kardeş,kız nişanlın,her genç kız gibi süslenmek ister,sen evine gidince süslenip giyeceği güzel elbisesi olsun ister,
    hani cidden durumları yoksa alamıyorsa,nişanlısından isteyecek,ya kimden isteyecek? erkeğinden ister
    kadın bu,hoşuna gideni ister yani,alış bu tür şeylere

haa sen de sıkıntıdaysan ''taksitlerim var,borcum var,onlar bitsin alıcam'' filan diye güzelce söylersin.Aklı başında bi kızsa bunu anlayıp sabreder,isyan ve ısrar etmez

ama habire almadığını yüzüne vurursa,sana ızdırap olursa,sen de durumunu söylediğin halde sıkınıt vermeye devam ederse,araya biraz mesafe koy,bazen soğuk davran,zaten kız da soğuyup seni bırakmak ister

edit
    bayrama giderken,1-2 parça elbise alınır kardeş,istediği herşeyi almazsın tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi november27 -- 14 Ağustos 2017; 14:54:20 >

• november27 N kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş katlanicaz napalim

• quote:

Sağol kardeş katlanicaz napalim

Sana tecrübeli bir abin olarak, tavsiyem. Bırak o kızı kardeşim. Yıllar sonra mesajımı hatırlayip çeşke denemek için bırak. Bana sorarsan, bir kere daha evlenecek olsam, kızın muhakkak çalışan biri olmasını isterim. İsterse evlendikten sonra çalışmasın, farketmez, önemli olan para kazanmanın zorluğunu bilen biri olmasıdır. Böylece esinin emeğine saygı gosterir ve daha evcil bir kadın olur. Diğer bir husus, en az 1 sene nişanlı kal. Aklıma gelen herşeyi sor. Yemekte soğan severmisine kadar sor, özür dilerim ama cinselliğe kadar sor. Artilari, eksileri topla, hayallerinide bir kenara koy. + Lardan - leri dus, sonrada hayallerinin altına koy çıkart çıkan sonuç senin evliliğinin süresi, ve mutlu olma ihtimalinin yükseklik oranını sana verir. Unutma kadın var vezir eder, kadın var rezil eder. Sonra sende bekarlık sultanlikmis abi diye dolanma. Ne demis ünlü şair, iyi düşün öyle sev.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben 1 sene önce yine bu sebepten dolayı nisan attım bu seferde atarsam ciddi sıkıntıya girecem. Bı sure test edicem bakalım düzeliyor mu olmazsa çekip karşıma konusucam. Ailesi zırnık vermiyor şikayet ediyor bu sefer bana sardı. Madem öyle diyorsan düğünü yapalım gel diyorum onada yanaşmıyor.

• quote:

Hocam ben 1 sene önce yine bu sebepten dolayı nisan attım bu seferde atarsam ciddi sıkıntıya girecem. Bı sure test edicem bakalım düzeliyor mu olmazsa çekip karşıma konusucam. Ailesi zırnık vermiyor şikayet ediyor bu sefer bana sardı. Madem öyle diyorsan düğünü yapalım gel diyorum onada yanaşmıyor.

Valla kardeş 1 kişiyi bile kurtarsam sen mutlu olsan yeter bana. Gerekirse 10 kere nisan at. Kafayı sıyırıp ileride eşine nişan alıp vurmaktan iyidir. TV lerde hep erkek şiddetinden bahsediliyor. Ama karıların dırdırindan, beğenmesinden, falancanin kocası şunu almış bunu almış diyip erkeği ezmesinden kimse bahsetmiyor. İlla hemen evlenmek zorunda mısın? Ben senin yerinde olsam. Geçmişe dönebilsem, doğu blokundan evlenirim kardeşim. Tam bizlikler. Onlar içen, eşini döven, colugunaz çocuğuna bakmayan, çalışmayan erkeklerden o kadar bikmislarki. Türk erkekleri onlara haşa peygamber gibi geliyor. Bizim kizlara talep cok olduğundan istisnalar hariç hepsinin burnu havada. Bı dahami evlenicem diye, damada etmedikleri zulüm yok.

Yok kardeşiymis, yok yengesiymis, kuaföre para verir durursun.

Ac YouTube da Rus kadinlarla evli olan türk erkeklerinin gör. Erkekler şişko göbekli, kadınlar manken gibi. Ama kadınlar erkek gibi yanında. Kadın gibide .... Anladın? Daha çok duyarsın, basım ağrıyor, uykum var, bidididibibi. Git Ukrayna'ya gez toz. Hep kadınlar calisiyor. Şimdi o kadını alıp evinin sultanı yapsan. O kadın senin için gerekirse ölür. Hele ev babası olduğunu görünce sana bilmezki ne yapsın. Hiç abartmazlar. Gürcistan'a gittim türk berberin eşi gürcü. Ne dedi biliyormusun. Burada kadınlar asla dırdır etmezler. Türkiye'de evliyken canımdan bezmistim dedi. Dahada yazarim eger istersen.

• kendisi çalışıyormu yoksa kapağı sanamı attı bence kurtar kendini ondan laftan anlamıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Ağustos 2017; 20:55:1 >
  • bunun bir seviye ilerisi omur boyu nafaka odemektir. dikkatli olmanizda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Hocam ben 1 sene önce yine bu sebepten dolayı nisan attım bu seferde atarsam ciddi sıkıntıya girecem. Bı sure test edicem bakalım düzeliyor mu olmazsa çekip karşıma konusucam. Ailesi zırnık vermiyor şikayet ediyor bu sefer bana sardı. Madem öyle diyorsan düğünü yapalım gel diyorum onada yanaşmıyor.

Valla kardeş 1 kişiyi bile kurtarsam sen mutlu olsan yeter bana. Gerekirse 10 kere nisan at. Kafayı sıyırıp ileride eşine nişan alıp vurmaktan iyidir. TV lerde hep erkek şiddetinden bahsediliyor. Ama karıların dırdırindan, beğenmesinden, falancanin kocası şunu almış bunu almış diyip erkeği ezmesinden kimse bahsetmiyor. İlla hemen evlenmek zorunda mısın? Ben senin yerinde olsam. Geçmişe dönebilsem, doğu blokundan evlenirim kardeşim. Tam bizlikler. Onlar içen, eşini döven, colugunaz çocuğuna bakmayan, çalışmayan erkeklerden o kadar bikmislarki. Türk erkekleri onlara haşa peygamber gibi geliyor. Bizim kizlara talep cok olduğundan istisnalar hariç hepsinin burnu havada. Bı dahami evlenicem diye, damada etmedikleri zulüm yok.

Yok kardeşiymis, yok yengesiymis, kuaföre para verir durursun.

Ac YouTube da Rus kadinlarla evli olan türk erkeklerinin gör. Erkekler şişko göbekli, kadınlar manken gibi. Ama kadınlar erkek gibi yanında. Kadın gibide .... Anladın? Daha çok duyarsın, basım ağrıyor, uykum var, bidididibibi. Git Ukrayna'ya gez toz. Hep kadınlar calisiyor. Şimdi o kadını alıp evinin sultanı yapsan. O kadın senin için gerekirse ölür. Hele ev babası olduğunu görünce sana bilmezki ne yapsın. Hiç abartmazlar. Gürcistan'a gittim türk berberin eşi gürcü. Ne dedi biliyormusun. Burada kadınlar asla dırdır etmezler. Türkiye'de evliyken canımdan bezmistim dedi. Dahada yazarim eger istersen.

İşte benim kafada bir adam gibi adam dinle bunu

• ve sen böyle bir kızla nişanlı kalmaya devam ediyorsun ?

en fazla 5-10 sene sonra boşanıp ömür boyu nafaka ödeyeceğin, malklarının mülklerinin yarısını senden alacak bir kadınla berabersin.

böyle biriyle gelecek kurabileceğine inanıyor musun ? bu kadın evlilik öncesi seni böyle sömürürken evlilik sonrası ne olur hiç düşündün mü ? bu kız seni sevseydi eğer kendi aptal isteklerinden önce seni düşünür, maddi zorluklara düşürmezdi seni. şu anki hali bile böyleyse evlilik sonrası ne olur kim bilir

zengin kocaya kancayı atıp, ömrünü kurtarmak isteyen bir kadın görüyorum ben anlattıklarında. eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı sen bu konuyu açmamış olacaktın. senin gidip Allah'a secde edip, şükretmen gerekiyor. henüz evlenmeden önce nişanlının nasıl bir kadın olduğunu gösterdiği için.

bu konuda verilen cevaplardan bile o kadını terk etmen gerektiğini anlayamadıysan olacakları hak etmişsin demektir zaten. birkaç sene sonra nostalji olsun diye bu konuya da bakıp, ben bunları nasıl dinlemedim diye kafanı duvarlara vurursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 15 Ağustos 2017; 3:0:53 >

• Yaş oldu 34.

O kadından kurtar kendini dostum.

Yol yakınken kaç kurtul.

Ömrü hayatın onu ve ailesini besleyip memnun etmekle geçecek.

Zaten ilerde fazla durmaz bosanirsiniz.

Ardından nafaka ödersin.

Hatun da yeni bulduğu elemanla senin nafakayı iç eder.

Kızma kusura bakma gerçekler böyle.

Etekli iktidar isimli kitabı okunan gerek.

• Bak amcamın 2. evliliği. Hocam huzur diye bir şey yok. Hayatı zehir. Amcam dediğim abimle aynı yaşta. Yol yakınken geri dön.

• aman diyeyim hocam aman kaç kurtar kendini yoksa seni bi güzel kullanacaklardır sonrada ayrılıp cart curt nafakası
  • Bence bu kız öyle kolay kolay boşanıp ömür boyu nafaka alıp başka erkeklerle yiyecek bir kız değil.

Sadece olgun değil gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.