Şimdi Ara

Nişanlım ve ailemle ilgili acil bakabilir misiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Nişanlım kendi üniversitesinden mezun oldu. Kendi mesleğinden iş bulamadık şuan asgari ücrete çalışıyor. Kendi başına ev geçindirmesi mümkün değil. Ailesi başka bir şehirde köyde yaşıyor. Şuan yurt gibi bir yerde kalıyor 800 liraya. Sıkıntımız şu ki ben nişanlım bizimle kalsın istiyorum. Babam birkaç yıldır işsiz. Harçlığımı anneannemden alıyorum. Anneannem ve bazı akrabalar da sağlık dolayısıyla bize geliyorlar senin bazı ayları. Yani 2 ay ve 1 ay şeklinde 2 kere geliniyor yaklaşık. Nişanlım da millet yokken bazen bizde kalıyor, yani ailem davet ediyor ben zorlamadım aileme. 2 ay bizde kaldığı da oldu nişanlımın. Ama tabi bazen bizde kalsa da yurt senetli olduğu için tüm aylar ödeme yapılması gerekiyor. Ben istiyorum ki nişanlım bizde daimi kalsın ve parasal yükten kurtulalım. Biz nişanlımla hemen hemen her gün buluşuyoruz ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ben diyorum ki bizim evde kalalım ve nişanlımın maaşı ve benim anneannemden aldığım harçlığı bizim evde yiyelim. Çünkü nişanlımın tüm maaşı yemeğe anca yetiyor sokakta, yurdun mutfağı da yok. Ailemin, nişanlımın daimi olarak bizde kalmasına karşı çıkma sebebi de elaleme ne deneceği. Yani ailem muhafazakar değil aslında, nişanlım da bizde kaldığı zaman ayrı odada kalıyor zaten, beraber yatmıyoruz bile. Ama anneannem ve bize sağlık dolayısıyla gelen akrabalar ters şeyler düşünürler diye ailem nişanlımın daimi kalmasını istemiyor, ancak birileri yokken kabul ediyorlar. Bunun yanısıra anneannem babamlara da parasal destek çıkıyor bazen işsiz olduğu için. Nişanlı olduğumuzu akrabalarımın hiçbiri bilmiyor. Ailem "bu parasızlıkta kız mı istediler" diye düşünülür diye gizlediler. Bu sebeplerle nişanlımı insanlardan saklamak zorunda kalıyorum. Ben üniversiteden mezun bir buçuk yıla yani gelecek kış mezun oluyorum. Nişanlımın bu yaz KYK ödemeleri de başlayacak. Okul yoğunluğundan ve saat uyumsuzluğundan part time bile iş bulamıyorum ben de. Çok zor durumdayım arkadaşlar. Bu işin doğrusu nedir, ne yapmam gerekir fikirlerinize acil ihtiyacım var. Bu arada ailem nişanlımı nişanlım da ailemi seviyor, çok ufak anlaşmazlıklar hariç aralarında hiç sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Nightmare -- 14 Ekim 2019; 17:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.