Şimdi Ara

Nişan Düğün Masrafları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nec85

arkadaş baldız yüzüğü nedir ya ilk defa duydum valla baldıza ilerde kocası alsın yüzük hayret bi şey ya

var hocam var... daha neler var bir bilsen oturur ağlarsın...
    yüzükle bitse iyi, elbise al, kuaföre götür (tabi arkadaslarıda bonus tan gelir)
    sonra kapı tutmalar,
    ayakkabı saklamalar,
    sandığa oturmalar,
    gelin arabasının kapısını açmamalar,
    Sonra pastacıya, çalğıcıya bahşişler...
    vs. vs.

velhasıl evlenmek zor iş...???

• dugunde toplanacak olan takI 20.000 tl yapsa 15 000 tl sana kalir
    evlilik icin 15 000 tl deger bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy

kına gecesini kız tarafı yapar diye biliyorum

Kına + nişan kıza ait olur genelde.

nişandan emin değildim diye söylemedim de kınadan eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Çocuğunuz Dh'ye üye olmasın. Zaten çok fazla akraba evliliğinden olan üye var

• quote:

Orijinalden alıntı: néophron

bence 10.000 daha koyun gidin başınızı sokucak bir ev alın.

+ 1903
  • Eğer bunların hepsini yerine getirmezsen kadın kısmı ömür boyunca beynini yer. Yap ondan sonra 50 yıl sen çemkir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

gelinlik 1100, damatlık 300

İyi gene benim aldigim gelunlik 3200 damatlik 500 tl idi :P
  • Akraba evliliği diye dalga geçenlere :

benim tanıdığım ve bildiğim 3 aile var, teyze ve amca çocukları evlenmiş, hepsinin çocukları zehir gibi. En azından forumun zeka ortalamasını 2 ye katlarlar

Akraba evliliklerinde risk yüksek değildir, evlenilmeden önce uyuşmazlık testi vs testler yaptırılıp evlenilmesinde hiç bir sakınca yoktur kanaatindeyim.Bilinçsiz cahil ilişkileri bu durumun dışında tutuyorum.

Ailenin sağlamlığı konusunda ise kaynana derdi yok :D kızın kaynanası teyzesi zaten

neyse masraflara gelelim,

tek tek okuyunca bu masraflar hakikaten çıkıyor gibime geldi,

toptan fiyatına bakınca oha lan dedim, millet beyaz eşya falan dahil 15-20 bine toptan hallediyor diye biliyorum???

ha paran varsa birikmiş, seni sıkıntıya sokmayacaksa bu harcamalar yap gitsin, ama sonradan başını duvarlara vurma harcamasaydım da şunu bunu alsaydım diye. bu paraların yuzde 90 ı havaya giden paradır.

tercih senin, devir iktisat devri

• Ya fizyolojik her şeyi geçtim; annesinin kardeşine anne demek bile insana psikolojik bir sıkıntı verir; vermiyorsa zaten psikolojik bir sıkıntı vardır. Kusura bakmayın akraba evliliği hem de 1. dereceden akraba ile evliliğe sıcak bakamıyorum istesem de Kuzen lan, kuzen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Akraba evliliği diye dalga geçenlere :

benim tanıdığım ve bildiğim 3 aile var, teyze ve amca çocukları evlenmiş, hepsinin çocukları zehir gibi. En azından forumun zeka ortalamasını 2 ye katlarlar

Akraba evliliklerinde risk yüksek değildir, evlenilmeden önce uyuşmazlık testi vs testler yaptırılıp evlenilmesinde hiç bir sakınca yoktur kanaatindeyim.Bilinçsiz cahil ilişkileri bu durumun dışında tutuyorum.

Ailenin sağlamlığı konusunda ise kaynana derdi yok :D kızın kaynanası teyzesi zaten

neyse masraflara gelelim,

tek tek okuyunca bu masraflar hakikaten çıkıyor gibime geldi,

toptan fiyatına bakınca oha lan dedim, millet beyaz eşya falan dahil 15-20 bine toptan hallediyor diye biliyorum???

ha paran varsa birikmiş, seni sıkıntıya sokmayacaksa bu harcamalar yap gitsin, ama sonradan başını duvarlara vurma harcamasaydım da şunu bunu alsaydım diye. bu paraların yuzde 90 ı havaya giden paradır.

tercih senin, devir iktisat devri

Arkadaş güzel yazmış akraba evliliği olan onlarca aile tanırım çocuklarının hiç bir fiziksel yada zihinsel engelleri mevcut değil. Kan uyuşmazlığı vs.testleri var günümüzde zaten yanlız şöyle sıkıntı olabilir ileride anlaşamadınız bir sıkıntı oldumu boşanma konusu başına bela olur aileler sizin yerinize konuşur. Ben tanıyorum hiç bir şey olmaz deme sakın evlenmeden tanıyamazsın.

• Kına gecesi ve ertesi gün nikah yaparak bu işi halledicem bikaç yıl sonra. Max 5.000'e malolur bana

Arkadaşlarım böyle yaptı. Çokda güzel oldu hem az masrafla halletiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 27 Aralık 2011; 2:33:50 >
  • Ben korktum şimdi bu konuya girince :D
  • Takı seti 5000 demissin, üstüne 10000 bilezik
    yok bu bilezigin bi oluru
  • offf cok paraymışşş bee, sen okadar caliş cabala guc bela o parayı biriktir sonra coğu gereksiz abuk subuk adetlere gitsin yazik...

not : akraba evliliği nerden cikti arkadaş oyle birşey yamamiş ama gozumdenmi kacti acaba
  • herkes anneyle oturmayı sorun olarak görüyor. Çevremde bu durumda olup mutlu olan çok kişi var. Zaten önceden konuşulup anlaşılırsa gayet normal bi durum.
  • kimle ewlenion sen ya masrafa bak :)
  • bu devirde evlenmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Yamaha r1 alırım la ben o paraya.

gecede yamaha r1 le yatar ondan çocuk beklersin

findik kadar seye bu kadar sey harcaniyorsa birak kalsin kariya giderim abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Ya fizyolojik her şeyi geçtim; annesinin kardeşine anne demek bile insana psikolojik bir sıkıntı verir; vermiyorsa zaten psikolojik bir sıkıntı vardır. Kusura bakmayın akraba evliliği hem de 1. dereceden akraba ile evliliğe sıcak bakamıyorum istesem de Kuzen lan, kuzen!

Akraba evliliğine ben de sıcak bakmıyorum ama kuzen 3. dereceden akrabadır.
  • bEN bekarım ve 26 yaşındayım bu tür şeyler neden yapılıyor biliyormusunuz,mesela düğüne 3-4 milyar para yok gelinin yakınlarına bir sürü para ve yaşanan zorluklar bunların hepsi ömür boyu cinsellik için acı ama gerçek öyle yani aileler diyiyor kızımı alacak cinsel ilişkiye girecek ee bununda bi bedeli olmalı yani köle ticareti bende öyle evlenecem yani satın alacam bunu kendiem itiraf ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.