Şimdi Ara

Nip/Tuck (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
12.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani Nip/Tuck'ın 6.sezonu son sezonuydu? Şimdi ne değişti de 7.sezon başladı ve ne kadar daha devam edecek? Ama çok sevindim devam etmesine...
  • Türkçe altyazı yarın çıkacakmış. Dayanamadım, İngilizce altyazı ile izledim. Güzel bitirdiler, yüzümde bi sırıtma vardı biterken. Son kez detaylı yorumu Türkçe Altyazı ile izledikten sonra yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Hani Nip/Tuck'ın 6.sezonu son sezonuydu? Şimdi ne değişti de 7.sezon başladı ve ne kadar daha devam edecek? Ama çok sevindim devam etmesine...

Zaten 6 ıncı sezonunda bitti dizi son 9 bölümü sezon 7 olarak gösterdiler.Dizi bu sabah çıkan final bölümü ile bitti.

Altyazı yarın ise bende yarın izleyip yazarım yorumumu.Son bölümü izlemek zor geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Mart 2010; 22:07:21 >

• Altyazı geldi.İzlemeye elim gitmiyor
  • Son bölümü izledim ve gerçekten tek dediğim şey, özleyeceğim oldu. İnsan kötü hissediyor, hele ki böyle hüzünlü bir bölümle bitince..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 5 Mart 2010; 13:01:03 >

• Güzel bitirdiler. Herkes kendi yoluna gitti. Christian bir kez olsun kendini düşünmedi ve Sean'ı yolladı. Matt'e fazla lafa gerek yok, seviyormuş demek ki. Ama ne olursa olsun o kadına değmezdi. Kızına üzüldüm ama. Dizilerde gördüğüm en tatlı çocuk karakteri idi. Sean Bükreş'e giderek İngiltereye yani çocuklarına da yakın olmuş oldu. Bir sezon daha olsa iyi konu çıkardı buradan. Sözün özü tadında bıraktılar diziyi.

Bir efsane sona erdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 5 Mart 2010; 21:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Güzel bitirdiler. Herkes kendi yoluna gitti. Christian bir kez olsun kendini düşünmedi ve Sean'ı yolladı. Matt'e fazla lafa gerek yok, seviyormuş demek ki. Ama ne olursa olsun o kadına değmezdi. Kızına üzüldüm ama. Dizilerde gördüğüm en tatlı çocuk karakteri idi. Sean Bükreş'e giderek İngiltereye yani çocuklarına da yakın olmuş oldu. Bir sezon daha olsa iyi konu çıkardı buradan. Sözün özü tadında bıraktılar diziyi.

Bir efsane sona erdi...

Herkesin ayrı yollarda devam etmesi çok trajikti. Matt'e çok üzüldüm, hüzünlü bir hayatı vardı. Öyle iki adamın oğlu olmak kolay birşey değil, o yüzden hep Matt rahata kavuşsun istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 6 Mart 2010; 0:45:32 >

• Nip/Tuck biter bitmez ilk bölümünü izlemem geldi aklıma,Hüzünlendim biraz.İzlediğim diziler arasında en iyisiydi diyebilirim.Sean ve Christian gibi 2 müthiş karakter bir daha asla bir arada olamayacak.En çok buna üzüldüğümü söyleyebilirim.

Favori karakterim hep Sean olmuştu sonunda gerçekten mutlu olabileceği bir şey yapabilecek,Christian Bencilce davranmadı her zamanki hayatına geri döndü Kısaca herkes için en iyi şekilde bitti.

McNamara/Troy yazısı kaldırıldığında çok garip oldu,Ben böyle bir son beklemiyordum beraber devam ederler diye tahmin ediyordum ama böylesi daha iyi oldu.Fazla yorum yapmaya gerek yok benim için büyük bir boşluk olacak 5 yıldır çok alışmıştım.

1 inci sezondan izlemeye tekrar başlayacağım.Şimdilik Nip/Tuck benim için bitmedi,Bitmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mart 2010; 1:21:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Güzel bitirdiler. Herkes kendi yoluna gitti. Christian bir kez olsun kendini düşünmedi ve Sean'ı yolladı. Matt'e fazla lafa gerek yok, seviyormuş demek ki. Ama ne olursa olsun o kadına değmezdi. Kızına üzüldüm ama. Dizilerde gördüğüm en tatlı çocuk karakteri idi. Sean Bükreş'e giderek İngiltereye yani çocuklarına da yakın olmuş oldu. Bir sezon daha olsa iyi konu çıkardı buradan. Sözün özü tadında bıraktılar diziyi.

Bir efsane sona erdi...

Herkesin ayrı yollarda devam etmesi çok trajikti. Matt'e çok üzüldüm, hüzünlü bir hayatı vardı. Öyle iki adamın oğlu olmak kolay birşey değil, o yüzden hep Matt rahata kavuşsun istedim.

Yapma hocam, nasıl kolay değil? İkisi de milyonerdi. Altına Porsche mu ne çekmişlerdi, daha ne olsun.

• Nip/Tuck S01E01 Pilot Bölümünü izledim biraz önce,Çok değişmiş Christian ile Sean.Sürekli izleyince farketmiyor insan.İlk izlediğim kadar keyif aldım diyebilirim.

Bu arada olaya bakın.

Amerikalı tv sunucusu Partneriyle beraber Cinsel Zevki arttırmak için Nip/Tuck'dada işlenen Solunum yolunu kesme olayını denemişler.Sunucu ölmüş.Bu olayı denerken ölen 2 inci ünlü kişiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mart 2010; 14:50:35 >
  • Güzel finaldi.

six feet under dizisinin bir bölümünde de o olay vardı.

adam ağzına da limon alıyordu işi bitince ısırıp kendine gelmek için
    ama sonra yere düşürüyordu limonu boğulup ölüyordu
  • Efsane bitti, ilk izleri...
    cineshoot.blogspot.com
    CineShoot: Kusursuz Yalan ve Dost: Nip/Tuck
    http://cineshoot.blogspot.com/2010/03/kusursuz-yalan-ve-dost-niptuck.html
  • Her hafta Nip/Tuck boşluğu çekicez şimdi.Bittikten sonra anladım nasıl alışır bir insan bu kadar.7 sezonun 1 dakikasında bile sıkılmazmı insan.En büyük dostlar olarak aklımda kalıcak McNamara/Troy.

Yeni Projelerine denk gelirseniz bu sayfa altında paylaşalım gözden kaçırmamış oluruz.Dylan Walsh en son Stepfather filminde oynadı isteyenler takip etsin.
  • Yazı vallahi hüzünlendirdi. Düşünceleri paylaşıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Efsane bitti, ilk izleri...
    cineshoot.blogspot.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

Efsane bitti, ilk izleri...
    cineshoot.blogspot.com

Her harfine katılıyorum.

• S06E03 den harika bir müzik.Dinleyince hatırlayacaksınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

quote:

Bir efsane sona erdi...

Yapma hocam, nasıl kolay değil? İkisi de milyonerdi. Altına Porsche mu ne çekmişlerdi, daha ne olsun.

Porsche çekmek herşeyi halletmez malesef Matt hayatta amacını bulamayan biri. Çok yanlış kararları oldu haklısın ama amaçsızca yaşamak en beteri. Böyle bir hayata sürükleyen de çevresi bence.

• Bende ilk sezonu 720p olarak attım bakalım ineceklere akşama ilk bölümü izleyecegim
  • Keşke bende hiç izlememiş olsamda şimdi başlasam.Dizi finalinden sonra boşluğa düştük.
  • Daha 3 gün oldu diziye başlayalı.10 bölüm izledim.Gerçekten çok kaliteli diziymiş.
    İmzaya bile koydum valla

Christian Troy adamımya.
    Ama merrill'den kötü kazık yedi hem araba hem kız gitti.
    Matt üçlü yaparken yakalandı.Ben Sean'ın yerinde olsam aslanım diye bağırır harçlık verirdim.
    Özellikle Christian'ın kilisedeki sahnesi harikaydı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.