Şimdi Ara

Nioh - İlk İzlenim Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1000

NG serisi ömrümü yedi zamanında

Ayrıca Onimusha ve Genji serileri de bir o kadar güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollarda o kadar az oyun var ki, böyle çakma ve kötü bir oyun bile konsola özel çıkınca haber oluyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Konsollarda o kadar az oyun var ki, böyle çakma ve kötü bir oyun bile konsola özel çıkınca haber oluyor işte.

..... dedi "Hayatında hiç konsol sahibi olmamış PC Fanboyu"

Kıskançlıkta nirvanaya ulaştınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Konsollarda o kadar az oyun var ki, böyle çakma ve kötü bir oyun bile konsola özel çıkınca haber oluyor işte.

dedi konsol fanboyu arkadaş.

Kandırılmak konusunda nirvanaya ulaştınız.
  • quote:

quote:

quote:

Çocuk musun? Yazdığım şeyleri tekrar etmişsin. Kendi cümlelerin yok mu?

Hayatında hiç konsol sahibi olmamışsın ve bilgisiz bilgisiz yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Nisan 2016; 13:34:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur bir çocuğa verecek cevabım olmadığı için senin yazdığın şekilde cevap veriyorum. Adam gibi yorum yapsaydın adam sanıp öyle cevap verecektim bende.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Çok kötü değil mi tam bir hayal kırıklığı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur bir çocuğa verecek cevabım olmadığı için senin yazdığın şekilde cevap veriyorum. Adam gibi yorum yapsaydın adam sanıp öyle cevap verecektim bende.

Bak yine tekrar ediyor

Bilgisizlik budur işte. Daha önce hiç konsol sahibi olmamışsın. En ufak bilgin yok.

• PC'de sıkıntıları çekiyor çekiyor, sonra da konsol haberlerine saldırıyorsunuz.

Bunların acısı; PC'deki sonsuz ve bitmek bilmeyen "optimizasyon sorunlarından" kaynaklanıyor. Oyunlar kasıyor. Ama bir şey yapamıyorlar. Kasıyor da diyemiyorlar. Çözümü de yok... Hile de var...

Sonra da gelip konsol haberlerine saldırıyorlar. Hileciler diyarı PC
  • Souls serisinin zorluk anlayışını çok yanlış anlamışlar ...

Önüne gelenin yarı canını aldığı, sağdaki soldaki basit moblardan kaçtığın, basit tasarımlara sahip, hatta aynı tasarımlara sahip düşmanların olduğu, mekanların ve grafiklerin çöp olduğu, atmosferi nefes alınamayacak kadar zayıf bir oyun serisi değil Souls serisi.

Demoyu oynadım gram zevk almadım, çok çok çok kötü bir oyun olmuş.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu tür oyunları oynayanlara helal olsun be arkadaş dark souls 3'te bile 1.boss geçene kadar neler çektim.. Bıraktım oyunu stres sahibi olduyoz sonra

• Yeni nesildeki en iyi Samurai oyunu. Hem single hem de Revenant oyuncularla kapışmak zevkli. Belli bir levele gelince karakter coşuyor. Stamina mavi olunca instant charge yapabiliyoruz. Level-kılıçlı oyunlar arasındaki en iyi combat'a sahip. Tam sürümdeki Levelin çeyreğini, boss göremeyen oyuncular sızlanıyor. Oyunun başına ayar çekilirse iyi olur
  • Oyunun grafikleri benim hoşuma gitti niyeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Bknz: Ninja Gaiden, Genji , Onimusha serilerini oynamayıp, Dark Souls klonu diye yaftalamak

katılıyorum. Ninja gaiden havası sezdim bende. Ne vahşet dolu günler geçirdik bee. Üşüyoruz Ryu reizzz
  • Demoyu oynadım zevksiz ve tamamen çöp bir oyun olmus
  • ninja gaiden ilk xbox a çıktığında grafik olarak çığır açmıştı hala o grafiklerle ilerliyor adamlar akıl alacak gibi değil.
    hadi grafik istemiyoruz diyoruzda bukadarda olmasın yani.
    bunun yerine yeni bir ninja gaiden çıkarsalardı keşke.

o değilde benim arkadaş onimisha hastası bunuda oni isminden onimisha sanıyor ve ps4 alacak bu oyun için en kötü tarafıda oyun becerisi çok kötü yani oynayamaz hayatta emin olun ilk 10 düşmanı kesemeyecek okadar beceriksiz kendisi fena afallayacak şuan veriyorum gazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 28 Nisan 2016; 4:03:59 >
  • Mücadeleci yapısını beğendim hele ki alpha olmasına rağmen, çıktığında alırmıyım bilmem, grafikler üzerinde çalışmaları lazım. karakterler değilde mekanların görsel olarak ilerlemeye ihtiyacı var en azından biraz daha albenisini arttırmaları gerekiyor. Adam gibi oturup oyunu ciddi manada geliştirirlerse çıkışına kadar iyi bir oyun görürüz. O zaman alabilirim. Ben hiç souls, gaiden oyunu oynamadım ama hepsini az çok biliyorum. Bu oyunun zorluğuna alıştım büyük boss'a kadar geldim ama yalan yok oyunun başında mantığını kavrayana kadar 25 küsür defa öldüm. Bence oyunun en büyük eksisi save noktaları, ve düşmanların respawn olayı biraz daha bonkör olsalar kayıt noktalarında ve respawn olmasa düşmanlar iyi olacak. Dilerim geri dönüşler üzerinden iyi bir oyun yaparlar. Potansiyeli var ama ciddi geliştirilmeye ihtiyacı var. Ayrıca alpha demosunu test etmemiz için yayınlamaları çok güzel.

• çok japon tarzı olmuş.. her düşmanın üstünde rakam çıkması .. xp lerin sarı parlak ışıkla gelmesi vs.. ben sevemedim

• hoş gibi ama görücez

• Ninja Gaiden'ın tırnağı olamaz şu anki haliyle. Tam sürüm çıksın da bakarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.