Şimdi Ara

Nioh - İlk İzlenim Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkcası ben demoyu indirdim grafikleri hiç umursamadım oynanış dinamiklerini sevdim buradaki arkadaşların yorumlarını da anlayamıyorum bir oyunu diğeriyle karşılaştırıp karalamak yerine o oyunu derinlemesine inceleyip gerçekten değerinin ne olduğunun anlaşılması gerekli olduğunu düşünüyorum niohta kendi içinde birşeyleri deneyen ve kısmen başarlı olan kısmen başarılı olamayan ama günümüz oyun endüstrisinde zorlayıcılıyla denenebilir bir oyun tutupta bir ninja gaiden serisinin birşeyi olamaz oynama arkadaş ! demekte çocukluk gerçekten.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oynadım demoyu ve aşırı zor silahsız başlıyon admlarda klıç mızrak var yumrukla adam dövmeye çalışıyon :S
  • oyun bloodborne Samurai Edition olmuş.
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi tak tak indiriyorsun Mesut Abi'nin dediği gibi :) hard core oyuncu olmak böyle bir şey olsa gerek :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Halloween97 H kullanıcısına yanıt
    öle diyonda bende öle çıkmadı hiç bişey yok çıktı nedenini bilmiyorum yumrukla 6adam öldürdüm
  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    hocam başlangıçta bir katana veriyor çantaya girip baktınız mı ya da yerden filan almanız gerekiyor da olabilir, ayrıca yumrukla öldürerek büyük bir iş başarmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halloween97 H kullanıcısına yanıt
    banamı deng geldi bilmiyom yaw bilmiyom bişey bulamadım
    sadece yumrulayarak adam öldürdüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.