Şimdi Ara

Nintendo, yakın zamanda Switch alanlara yeni modelle değiştirme imkanı sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nintendo Switch Lite modelinin ardından standart Switch için de ufak bir güncelleme geldi. Tasarım, performans vb. alanlarda hiçbir farklılık yaşanmasa da daha fazla pil süresi sunan Nintendo Switch raflara yerleştirildi. Nintendo da yakın zamanda eski Switch modelinden alan kullanıcılar için yeni Switch’le değiştirme kampanyası başlattı.

    17 Temmuz’dan sonra alınan cihazları kapsıyor


    Sadece 17 Temmuz’dan sonra Switch alan kullanıcılara yenisiyle değiştirme imkanı sunulacak. Bu da yeni modelin tanıtıldığı tarihe denk geliyor. Ayrıca kampanya şimdilik ABD ve Kanada’da geçerli. Buradaki kullanıcılar eski Switch’lerini firmaya göndererek yeni modele sahip olabiliyorlar.


    Nintendo’nun yaptığı açıklamaya göre oluşabilecek tüm vergi ve kargo masrafları kullanıcılar tarafından ödenecek. Yani eski ürünü geri yollarken de yeni ürünü alırken de her türlü masraf size ait. Ne olursa olsun yeni Switch’e sahip olmak isteyenler için önemli bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz.


    Ayrıca Bkz.Nvidia RTX 2080 Ti Super hazırlıyor olabilir

    Eski Switch modelinin pil ömrü 2.5 saat ile 6.5 saat arası olarak açıklanmıştı. Yeni Switch ise süreyi 4.5 saat ile 9 saat arası gibi oldukça iyi bir seviyeye çıkarıyor. Oyun severler için bu ekstra pil ömrü özellikle yolculuklarda oldukça işe yaracaktır.








  • Yeni eski modelleri nasıl bileceğiz? Playstation’da olduğu gibi CUH tarzı kodlar var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Burdan

    Nintendo, yakın zamanda Switch alanlara yeni modelle değiştirme imkanı sunuyor
  • Bence kimse eskisini verip yenisini almaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş benden önce davranmış. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Niye?

  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    İlk serilerde donanımsal açık var kırılabiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Mariko içinde açık çıkabilir. Ama orjinal kullanıcı olsam değiştirirdim sonuçta daha uzun pil ömrü tabi Türkiye'de orjinal kullanmak zor bir oyun 300, 400 ₺'yi buluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 17 Ağustos 2019; 20:23:44 >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    kırk modeller için konuşuyorsun ama 17 temmuzdan sonra satın alınabilen switchler kırık değil zaten.

  • ortalıkta ne kadar az kırılabilir model olursa o kadar iyi diye düşünüyorlar sanırım.

  • Bekleyin ilk switch koleksiyoncuların gözdesi olcak
  • nintendo yine cakmis...o asiri pahali tabletin slimini cikardik diye..icine koca sogutucuyu takmislardi gereksiz zaten o modelin yenisi sartti belliydi cikacakti cikar..bununla birlikte benim bildigim kullanicilari ooooo yeni model deyip yine bayilacaktir ucbini kucuk bir ayrinti burasi turkiye burada degisim filan zor hikaye..ve burasi turkiye ki birileri bu cihazi yurt disi nin 3 kati fiyata burada yasalca satiyor...199 dolar..normal fiyati bizce uygun ama bir takim amcalar dolari kendi menfaati icin dis mihraklara ulkeyi satarak 6tl ye ucurunca boyle oluyor..

    ve evet ilk modelin aciklari da bu modelde kesin kapatilmistir bakiniz joy con un baglanti kisimlari ama yine bulur bizim kitap ayiraci bozmasi aletle yuzlerce milyon dolar vuran bilgisayar fareleri..ve yurdum izle ve yap cakma hekirlari..
    Benim nintendom hep aynidir alelacele daha onceki modellerinin farkli acidan dusunulmus bir turevini piyasaya atarlar teknolojisi genelde geridir eksiklerle doludur ama bunu hic belli etmezler sonra bu eksikleri turlu yamalarla bol para karsiligi duzeltirler..yeni switch te analog kollar dahili parlak ekran ve daha az guc ihtiyaciyla daha az isinan bir islemci ve goz boyayan renkler..sizi taniyorsam nintendo o paralari sizden soke soke alir beyler...daha once..n64 expansion pack ..motion plus bol renkli kasalar gibi yapistirma efektlerle kullanici soymayi cokca yapan bir firma kendileri..biraz bekleyip bu zamanlarda iyi bir cihazla cikmak yerine cok isinan bir islemci ile hantal wii donmesi pahali tablet switch i ortaya atmayi tercih ediyorlar..nintendo wii de 1.2 ghz bir islemci...wiiu da led ekran ve iyi bir batarya..switch te dusuk nanometreli daha hizli bir islemci ve az fiyat olsaydi nintendo su an 1 numara bile olabilirdi ama abilerimiz asagi teknolojilere yillardir parayla yama yapmayi tercih ediyor..ama saygi da duyulabilir cok az firma 3mhz lik snes le oyun tarihini bu denli degistirebilecek birikimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Ağustos 2019; 19:42:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam gibi oyun çıkarsınlar yeter değiştirmesin varsın.Nintendo bu konsol işini beceremedi.Sony oyun konusunda daha başarılı.Benim switch 2 aydır yatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drift problemi çözüldü mü yeni cihazlarda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.