Şimdi Ara

Nintendo wii ntsc yoksa pal mi almalı ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda göremediğimden bu konuyu açtım umarım benzer konu açılmamıştır.Bu hafta wii almaya karar verdim ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. Fiyat olarakta biryerde sıfır ntsc + çipi (adaptörüyle birlikte bu lafı anlamadım yani adaptörünüde biz veriyoruz dediler ne demek !!!) 6 oyun 500 tl dediler. Bu fiyat sizce uygunmu ?

• Oyunlar orjinalse çok uygun ama değilse kopya oyundan bol ne var...Bence, kesinlikle PAL almalısın dostum.
  • eğer çipli ise pal-ntsc pek fark etmez
    ama orjinal oyun alacaksan ntsc oyunları türkiyede zor bulursun.. gerçi freeloader çıktı :)
  • oyunlar sahte orjinal değil. Zaten almayı düşünmemim en büyük sebebi oyunların çok kolay bulunması. bende başlığı açtıktan sonra baktım fazla bir fark yokmuş ntsc pal arasında.(çipli olduktan sonra :)
  • Konsolda ModChip varsa bir önemi kalmıyor Wii'nin bölgesinin ama sana tavsiyem NTSC-U Wii al (ucuz çünkü). Oyunlar ilk NTSC-U olarak çıkıyor bu yönden avantajlı olursun. Bu arada TV'in multi sistem olsun yoksa Wii siyah-beyaz gösterir TV multi sistem değilse...
  • wii free loader çıktı
    artık pal ntsc farketmiyor
    süper çalışıyormuş
  • yardımlarınız için teşekkürler ntsc aldım wii yi.tek beğenmediğim voltaj düzenliyici adaptörün çok büyük olması.pal de böyle bir adaptöre ihtiyaç duymuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pal makine için ayrı, ntsc makine için ayrı freeloader yok değil mi? ikisi içinde tek bir program var. Anlatımlarda hep pal makinelerde ntsc çalıştırıyor diye anlatılmış. Benim alacağım ntsc. bir sorun çıkmaz umarım.
  • selam pal çipli düşünürseniz yanında kontorland spor paketi ile birlikte 550 ytl ye verebilirim
  • Pal Ntsc pek farketmiyor. Chipli ise alın bir tanesini gitsin. Wii oyunları PAL'e dahageç geliyor. Önce NTSC'de çıkmakta.

Bağlayacağınız TV'nin ya da monitörün multi system olmalı. Yani NTSC desteği yoksa oyunları bu sefer siyah beyaz oynayabiliyorsunuz....
  • Free Loader Nedir Pek Bir Bilgim Yokta Pacthmi Alınır Satılırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cru3ll

Free Loader Nedir Pek Bir Bilgim Yokta Pacthmi Alınır Satılırmı

internetten bulunuyor dvd ye çekiyorsun pyasada da var
    pal makinede ntsc oynu çalıştırmada ya da tam tersi durumda free loader ı takıyorsun

ekranda sağdan sola doğru 2 dalgalanma oluyor garip bi durum ardından dvd yi kuyor çıkartıyorsun ve istediğin oynu tak çalıştırıyor pal ntsc uyumsuzluğunu ortadan kaldırıyor
  • baz ıkopya cd lerde ekrandan görüntü gidiyor. Öyle boş ekran kalıyor. pal ntsc farkından sanırım. Normalde uyarı vermesi gerekmez mi bu cd sizin makineye uyumsuzdur. şu sürümünü alın diye.
    Kitlendiğinde de fişten çekip geri takıyorum. Herkesde aynı şekilde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: badibo

quote:

Free Loader Nedir Pek Bir Bilgim Yokta Pacthmi Alınır Satılırmı

internetten bulunuyor dvd ye çekiyorsun pyasada da var
    pal makinede ntsc oynu çalıştırmada ya da tam tersi durumda free loader ı takıyorsun

ekranda sağdan sola doğru 2 dalgalanma oluyor garip bi durum ardından dvd yi kuyor çıkartıyorsun ve istediğin oynu tak çalıştırıyor pal ntsc uyumsuzluğunu ortadan kaldırıyor

Yani Bunu Dvd'ye Çekip Wii'yemi Takacağım ? Yükleme Falanmı Oluyor
  • Benim TV destekliyormu anlamadım Uydu izlerken uydu kumandasından SECAM NTSC PAL OTOMATİK ayarlarını değistirebiliyorum NTSC de gözüküyor fakat uydudada siyah beyaz gözüküyor ayrıca freeloader uyguladım oyun ordada siyah beyaz gösteriyor TV ayarından NTSC çevirsem düzelir mi? Yada ne yapabilirim düzelmesi için
  • Bir Cevap Verseniz
  • quote:

Bir Cevap Verseniz

dvd ye direk çekiliyormu tam bilmiyorum çünkü bana makineyi aldığım yer vermişti o yüzden ben uğraşmadım ama yine aynı mantık olması lazım kopya oyun satan yerlerde mutlaka bulunur

daha açıklayıcı olcaksa şöyle anlatıyım freeloader ı wii ye takıyorsun ekranda sağdan sola doğru garip bi dalgalanma oluyor bi kaç saniyede 2 kere oluyor bu olay kendiliğinden ardınan oyun kanalında nintendo gamecube logosu çıkıyor(onun sebebini bilm,yorum) ardından diski çıkarıyorsun ve uyum sorunu yaşadığın oynu takıyorsun oyun açılıyor ve tüm bunlar yaklaşık bi yarım dakkanı alıyor karışık zor bi durum değil

• quote:

Orjinalden alıntı: badibo

quote:

Bir Cevap Verseniz

dvd ye direk çekiliyormu tam bilmiyorum çünkü bana makineyi aldığım yer vermişti o yüzden ben uğraşmadım ama yine aynı mantık olması lazım kopya oyun satan yerlerde mutlaka bulunur

daha açıklayıcı olcaksa şöyle anlatıyım freeloader ı wii ye takıyorsun ekranda sağdan sola doğru garip bi dalgalanma oluyor bi kaç saniyede 2 kere oluyor bu olay kendiliğinden ardınan oyun kanalında nintendo gamecube logosu çıkıyor(onun sebebini bilm,yorum) ardından diski çıkarıyorsun ve uyum sorunu yaşadığın oynu takıyorsun oyun açılıyor ve tüm bunlar yaklaşık bi yarım dakkanı alıyor karışık zor bi durum değil

Çok Saol

• bildiğim kadarıyla wii fit pal olduğu için ntsc uymaz. . . en iyisi pal
  • WiiFit Board'dan bahsediyorsak eğer PAL / NTSC pek farketmemekte. Ama oyun PAL olursa freeloader ile yükleyebilirsin. Ya da NTSC versiyonunun indirirsin ne ki...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.