Şimdi Ara

★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
65
Favori
101.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaga oyunu PS de Türkçeydi switchde de Türkçe olma ihtimali var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt

%95 ihtimalle PS’de Türkçe olan oyunlar Switch’te de Türkçe oluyor. Ama tabi kesin olarak söylememiz için birinin oyunu alıp denemesi veya yapımcıya mail atıp sorması gerekli.

• Selamlar çok sorulmuş biliyorum ama yanlış yapmak istemiyorum witcher 3 ü nasıl almam lazım Türkçe dil seçeneğini açabilmek için yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda36 A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle Complete Edition olmalı. Polonya veya Rusya eshop'taki Türkçe. Ama normal düz Witcher 3 değil. Complete Edition olacak.

• yaga ve shantae and the seven sirens oyunlarına son gelen upgate ile türkçe yama eklendi test ettim listeye ekleyevilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpilkay kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ekledim.

• Kaze and the Wild Masks Switch’e çıktı ve oyun Türkçe. Denenmiştir.

★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ekledim.

• Deponia oyununun Türkçe olduğunu burda görünce bir deneyeyim dedim ama oyundan hiçbir şey anlamadım

Deponia, tür olarak Point and Click Adventure yani (Macera) oyunudur. Hikayeyi çözerek oynanır. Buna örnek olarak Broken Sword serisi vardır, tavsiye ederim. Telltale Games oyunları da bu mantıkla oynanır. Oyunu bitirin çok hoşunuza gidecek, macera oyunları çok güzeldir. Alışın ve bu tür için tecrübe kazanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Deponia, tür olarak Point and Click Adventure yani (Macera) oyunudur. Hikayeyi çözerek oynanır. Buna örnek olarak Broken Sword serisi vardır, tavsiye ederim. Telltale Games oyunları da bu mantıkla oynanır. Oyunu bitirin çok hoşunuza gidecek, macera oyunları çok güzeldir. Alışın ve bu tür için tecrübe kazanın.

Hocam daha önce machinarium oyununu oynamıştım ve çok beğenmiştim bu oyunu da machinarium gibi zannettim ama pek öyle değil gibi geldi gerçi oyunu çok oynamadım

• Rocket leauge denedim Türkçe değildi ancak bende bulamamış olabilirim çünkü paladins için Türkçe var deniliyor ben onun ayarını da bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 31 Mart 2021; 21:0:43 >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

"Bacanakis" nickli arkadaşımız Paladins için Türkçe demişti ve listeye eklemiştim. Acaba oyunu hangi bölgeden indirip oynamıştı? 21 Şubat 2020'de yazmış. Bunu neden söylüyorum; bazı oynaması ücretsiz oyunlar sürekli güncelleme aldığı için ilerde Türkçe dil desteğini kesebiliyorlar. Rocket League için de Türkçe olduğu söylenmişti ve listeye eklemiştim. Ya bir ayarı var, ya bölgeden bölgeye değişiyor, ya da güncelleme alınca Türkçe dil desteği kesildi. Bu üç ihtimalden birisidir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin teşekkür ederim hocam.
    Ben usa hesap açtım mesela fortnite için Türkçe dil desteği olmaması da garibime gitmişti Avrupa hesabı açıp baştan denerim olmadı bu oyunları

• Arkadaşlar Smite-Paladins-Rocket league bunlardan birisini indirip deneme şansı olan var mı avrupa bölgesinden vs ?

Ben cihazı ingiltere yaptım yeniden deneyeceğim eğer Türkçe yoksa bu oyunlarda listeden kaldırılsın hem.

• Fortnite Türkçe arkadaşlar kreatif modu dahil değil o yüzden Türkçe dublaj var mı bilmiyorum.

★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

"Bacanakis" nickli arkadaşımız Paladins için Türkçe demişti ve listeye eklemiştim. Acaba oyunu hangi bölgeden indirip oynamıştı? 21 Şubat 2020'de yazmış. Bunu neden söylüyorum; bazı oynaması ücretsiz oyunlar sürekli güncelleme aldığı için ilerde Türkçe dil desteğini kesebiliyorlar. Rocket League için de Türkçe olduğu söylenmişti ve listeye eklemiştim. Ya bir ayarı var, ya bölgeden bölgeye değişiyor, ya da güncelleme alınca Türkçe dil desteği kesildi. Bu üç ihtimalden birisidir.

Ps de Türkçe olan bir oyun otomatikman Türkçe açılıyor ilk oynayacağımızda ama switch de öyle değil sanırım, daha önce maid of sker oyununu belli bir süre oynamış fakat oyun sarmayınca bırakmıştım. şimdi Türkçe oyunlar listesinde ismini görünce şaşırdım ben ing dil seçeneğiyle oynadım Türkçe olduğunu bilmiyordum.

Tüm Deponia serisini bitirmiş biri olarak kesinlikle tavsiye diyorum. Mizahi açıdan çok keyifli ve hikayesi sürekli ilgi çeken bir seri. Durmadan olay oluyor :) Ama dediğininiz gibi başlarda karakterler ve ortamlar çok karışık geliyor. Şimdi burada elimdeki garip objelerle ne yapmalıyım diyorsunuz. İlk oyunun ortalarına doğru alıştıktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum. Çünkü hikayeye alıştıktan sonra yanlış yapılan seçimlerde bile yaşanan komik diyaloglar öyle bir çekiyor içine.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905

Tüm Deponia serisini bitirmiş biri olarak kesinlikle tavsiye diyorum. Mizahi açıdan çok keyifli ve hikayesi sürekli ilgi çeken bir seri. Durmadan olay oluyor :) Ama dediğininiz gibi başlarda karakterler ve ortamlar çok karışık geliyor. Şimdi burada elimdeki garip objelerle ne yapmalıyım diyorsunuz. İlk oyunun ortalarına doğru alıştıktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum. Çünkü hikayeye alıştıktan sonra yanlış yapılan seçimlerde bile yaşanan komik diyaloglar öyle bir çekiyor içine.

Oyunu çok oynamadım dediğiniz gibi üstüne düşülse güzel gibi fakat çok zaman ayırmak lazım gibi duruyor bende şu anda birçok oyun var daha sonra tekrar bir deneyeceğim

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Fortnite'ı listeye ekledim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.