Oyunda dil değiştirme olmadığı redditte belirtilmiş. Türkçe ama sistem diline göre dil değişiyor. Saçmalık. Bu arada hocamızın ban sebebi ne çok merak ediyorum. Kime sövdü? Günah mı işledi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi ★★★ (43. sayfa)

-
-
Biz sadece nintendo topiclerini görüyoruz sanırım gereksiz polemiklere girdi forumun diğer bölümlerinde haklıydı haksızdı demeden yargılamıyorum ancak bu kadar çok insanın olduğu yerde paylaşımı azaltmak veya teknik konuyla sınırlamak gerekir dengesiz çok insan var karşı tarafı da banlamışlardır belki ama onun banlanmasının ağırlığı ile seninki bir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Nisan 2025; 8:55:37 > -
Hocam alabildin mi Şili mağazadan, Türkçe mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam oyunu satın aldım ama hangi ülkenin mağazasından satın qleım hatırlamıyorum. Muhtemelen şili mağazasından almışımdır. Siz yine de bir soruşturun öyle alın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bir yorum bulamadım. Türkçe miydi peki
Evet oyun Türkçe'ydi. Hocam siz yine de ana konuya veya hesap alım satım konusuna bir sorun isterseniz.
Üstada üzüldüm ama durumu da şaşırmadım. Benim mekane çok davet ettim umarım gelir. Sizleri de beklerim özelden ulaşabilirsiniz sağlam liste yaptım.
-
Kutulu Stardew Valley'de Türkçe dil desteği oluyor mu?
-
Punch club Türkçe değil mi ? Brezilyadan aldım ancak Türkçe dil seçeneği yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yedek grup var mı
Arkadaşlar true fear 1 ve 2 oyunlarında türkçe dil var mı?
Pek bilinen oyunlar değil ama yine de bilen birisi cevaplarsa sevinirim
-
Bazı oyunlar sistem dilini referans alıp dil değişikliğine izin vermiyor. Portal serisi gibi. Denemeden bilmek zor. Emülatörle deneyip satın alabilirsiniz. Bir yöntem.
-
Steam'de değil bu yüzden zannetmiyorum.
-
Arkadaşlar kendi konumu yine güncelledim gelmek isteyen olursa beklerim ve yine Türkçe oyun bildirmek isteyen olursa listeye eklerim memnuniyet duyarım.
-
Selamlar, Türkçe Witcher 3 Complete Edition arıyorum ama NSP olarak (çipli cihaza). DLC ek paket de olur eğer türkçeyi öyle yükleyebiliyorsak?
-
The Witcher oyunu için Türkçe dil desteği olan sürüm ülke kodu: HU.... oyun kodu: 010039400E8D6000
-
o sürümü birebir bulamıyorum ama avrupa sürümleri var, sorun şu dilleri çıkarmışlar, dlc gibi koymuşlar isteyen istediği dili indiriyor. rusça, lehçe vs ama türkçeyi koymamışlar.
Language: English-Germen-Spanish-Franch-italian+Russian
Language Patch:Arabic, Portuguese, Czech, Hungarian, Japanese, Korean, Polish, Russian, Chinese
Bu kadar... Ek olarak bulmak gerekecek neyse çok da önemli değil ingilizcem çok iyi de, türkçe oynamak daha bir güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 21 Haziran 2025; 18:43:16 > -
Hungarian bu sürümde mevcuttu
-
yok onda da... başka sürüm indirdim bunda da yok. Zaten hep paylaşım altlarına yazmışlar türk paketi var mı diye paylaşan cevap vermiş
burak ÖNAL
Could you please add Turkish language pack as well?
Unfortunately, It isn’t available, my friend.
Neyse ya sorun değil.
-
tinfoil çalışırken ordan indirmiştim. yukarıda belirttiğim sürümde vardı fakat fps baya kötü olduğu için silmiştim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X