Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.931
Cevap
205
Favori
175.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Çipli Oled cihazımın power düğmesine basılı tutarak cihazı baştan başlat dedim. Cihaz açılmadı ve siyah ekranda kaldı. Sonrasında 10 dk sonra kendi kendine açıldı ama cwf menüsü gelmedi. Baştan başlattım yine bekletti ve yine Cfw menüsü gelmedi. Şimdi Cfw yokmuş gibi açılıyor normal orjinal fwr açılıyor. Nasıl bir yol izleyebilirim? Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zeldayı 60 fps oynamanın bir yöntemi var mıydı? Sanki öyle bir şey hatırlıyorum. Varsa yönlendirebilir misiniz?

• ssj kullanıcısına yanıt
    Konsolu kapatın, açma tuşuna basın ve alt ızgarada yanan ledin videosunu çekin.

• Bu Zelda zor oyun ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uahmettt kullanıcısına yanıt
    Var ama bilgisayarda. Makinede neyse o.

• Overclock yapılıyormuş galiba o şekilde 60 fps veriyor videoları var hatta

• uahmettt kullanıcısına yanıt
    Maaşallah ona da mı bulaştılar

• Nintendo Switch Joy-Con'larında da sökülmesi için gerek Y uçlu 0.8-1 ve Y 0 diye geçen tornavidalardan arıyorum. Açıkçası bir türlü doğru ölçü bulamadım. Tam olarak yeri değil ancak bir modlama için gerektiği için buraya sormak aklıma geldi.

Y0 link: https://www.ifixit.com/products/tri-point-y0-screwdriver

Y1 link: https://www.ifixit.com/products/tri-point-y1-screwdriver

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

• Sadece o değil çoğu 30 FPSde çalışan oyuna 60 FPS modu yaptılar ama sabit değil ben EA FC 24de denedim 50 60 arası gidip geliyordu, ama oyunu 60 FPSde uzun süreli oynayınca oyun saçmalıyordu (kötü paslar saçmalayan oyuncular vb şeyler oluyordu) bende 30da oynamaya karar verdim ama her oyun için aynısı geçerli değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 18 Şubat 2024; 20:45:19 >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç bir şekilde 20 dk sonra düzeldi. Sebebini anlayamadım , bir daha reset yapacak olursam homebrowdan yaparım artık

• ssj kullanıcısına yanıt
    %99 ihtimalle DAT0 bağlantısı sorunlu, düzeltilmesi gerekiyor.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun sanıyorum. Ya da bir ara komple format atayım diyorum. Belki yazılımsal bir sorun da olabilir

• Yan yana çipli 2 Swtich'le oyunlar local oynanıyor mu yoksa orjinal mı olması gerekiyor ?

• Beyler Switch Lite var elimde kırdırmak istiyorum. Var mı tanıdık güvenilir eleman

• Rivialı kullanıcısına yanıt
    Ben ön sipariş vermiştim iptal ettim çünkü orijinal oyunun tüm dosyaları olmadan çalışmıyor. Card id certificate vs vs. Anca orjinal kartı dumb aletine bağlıycan sonra içindeki dosyaları tamamen sd karta aktarıcan öyle olacak. Yani internetten indirip yükliyim oyniyim mantığı yok. Anca dediğim gibi biri orijinal oyunu dumb edecekte öyle oynayacaksın. O da card id aynı olduğu için direkt ban yersin. Offline belki

• SDMF kullanıcısına yanıt
    Abdyaman hocaya yollayın hocam

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Local oynayabilirsiniz hocam oyun destekliyorsa.

• Yazayım bakalım

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyun hızını hızlı yaptım oyun 30fps gibi hissettirmiyor normalde 30fps futbol oyunu çok rezalet olur ancak oyun sadece yavaş gibi dediğim ayarlada gayet iyi oluyor tabi ki 60 fps değil ancak 60fps modu yapınca sabit olmuyor fps daha kötü bir deneyim veriyor

• Sistemi güncelleyip 17.0.1 yaptım ama Tesla menüyü açamıyorum ve kablolu gamepadte bağlayamıyorum mission control'de çalışmıyor, güncellemeyi yaptıktan sonra da Switch'i yeniden başlatınca OFW olarak hekate ekranını geçerek çalışıyor, hekate ekranının açılması için Switch'i tekrar tekrar yeniden başlatmam gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.