Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.984
Cevap
210
Favori
183.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 nolu sürümden güncellerken 17'e mi güncellemeliyiz direkt? Bir arkadaşa yardımcı olacağım da cihazını brick etmek istemem. :)

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Direkt güncelleyebilirsiniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çip işlemi uygulanan cihazda OFW kullanırken bir sistem güncellemesi var diyor. Bu güncellemeyi yapmam yanlış mı? Sürüm 17.0 şu an, sanırım 17.01 yapmak istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    CFW sürümünüz her zaman OFW ile aynı ya da yüksek olmalı, CFWyi (gerekliyse) son sürüme yükseltip sonrasında OFWyi yükseltebilirsiniz.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

Tamamdır, tahmin ettiğim gibiymiş. CFW'yi son sürüme guncelleyeyim o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 18 Ocak 2024; 23:48:50 >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt
    Nasil uyguluyoruz acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prience of persianin Türkçe yamasini indirdim content klasorune attim ama calismiyor deneyebilen var mi acaba

• Safaklk kullanıcısına yanıt
    Türkçe yamayı nerden buldunuz hocam

• Arkadaslar bende dün güncelleyerek tekrar güncel oyunları oynamaya basladım benim OFW 15 di. Birseyler soracam güncel oyun yüklemeyi nerden yapıyorsunuz. nxbrew.com burası var baska yer varmı. Birde oyun yüklerken sıkıntı olur kabul ediyormusun tarzı soru soruyordu galiba. Oyunu surdan yüklersen sıkınıtı olur diyeceğiniz yer var mı

• barbaros_42 B kullanıcısına yanıt
    MrNoobGameryoutube
    NEW Nintendo switch free shop tutorial 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=U0TM4m5vTv0E6egW&v=myV2SZWcf0E&feature=youtu.be

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu bende New game kısmı yok girdim orada kısımları bende olmadı açılmadı. Sildim bunda sıkıntı vardır diye intermetten yükledim avoo ile ama gene aynı sildiğim geldi

• barbaros_42 B kullanıcısına yanıt
    Kurulum sonrası açılışta hata alıyor olabilir misiniz?

• Hata vermedi youtube da teknolojiodası sayfasından indirdim ve update yaptım ordan indirdiğim dosya bu ondan olabilirmiki. Birde normal sildiğim tinfoil geri geldiğinden orjinal halinde açtım ordan sildim kapatıp cfw ile actım gene avoo ile yükledim gene aynısı açıldı kayıtlı dosyalar değişmiyor. Açılışta payload fuse dan açıyorum onunla alakası olabilirmi

• Arkadaşlar switch e format atmak zorunda kaldım ama önceden yedeğini almıştım sd kartn. Save dosyalarımı bulabilir miyim hangi klasördedir acaba ? sd kartta tutulmuyor mu yoksa .

• Hangi çip daha iyidir acaba.
    Hwfly rp2040 , picofly rp2040 , instinct

• Çok araştıramadım ancak flash card çıkmış sanırım tüm versiyonlar için. Mig-switch ismi.

Bilgisi olan var mı?

• Swtichdeki psp emülatörü icin optimize ayarlari iceren bir video rehber vs var mi acaba

• Eşkenar E kullanıcısına yanıt
    XCI tabanlı oyunları çipsiz oynamanızı sağlıyor hocam. DSlerdeki R4 kart gibi ama şuan için sadece oyunun base versiyonlarını oynatıyor, DLC ve Update olmadan.

• Tekkon T kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı hocam, önemli olan çip değil montajı yapan yer.

• killsomething kullanıcısına yanıt
    SD kartın image olarak mı yedeğini almıştınız?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.