< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (171. sayfa)

-
-
Selamlar ben yardımcı olabilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abdyamana gönderebilirsin gönül ferahlığıyla. Konunun çoğu ona yaptırdak. Sayemizde yakında altına bi panemara çekebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilgilendi sağolsun ☺️
Mortal Kombat 1 yükledim güncelleme gelmiş 11'den çok daha iyi olmuş 11'i sildim cihazdan
-
Ne gibi değişiklikler var hocam görüntü vs düzelmiş mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donma takılma var mı
1 oyun yaptım epey sürdü güncellemesi donma olmadı sonuna kadar yükleyin hocam tüm dlcleri
-
Arkadaşlar cihazı overclock yapmak için bir programmı gerekiyor
Hocam 6 ay önceki 1 den daha iyi geldi onda sorunlar vardı büyük ihtimal şikayetleri dikkate aldılar
-
ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler.
rica ederim hocam iyi oyunlar
-
-
Şu an çip takılmadan yazılım ile modlanmıyor mu herhangi bi switch modeli/versiyonu?
-
Evet artık nesil bitti neredeyse yazılım ile bir şekilde çözülmeli.
-
V1 cihazların bazıları cfw yapılıyor çipsiz ben kullandım yakın süre içinde sattım. 2018 yılından kalma bir cihaz bulmanız lazım. Joyconlar garanti problemlidir üstüne pil ömrü zaten az üzerine birde çok kullanılmış bir cihaz ise işiniz zor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, diyelim ki bir oyunun hem 1.0.1, hem de 1.0.2 güncellemesi var. 1.0.1 güncellemesini hiç yapmadan direkt 1.0.2 güncellemesini yaparsak içerisine 1.0.1'de dahil olmuş olur mu?
-
Tabi ki ,hatta 1.0.2yi kaldırıp 1.0.1 bile kurabilirsiniz atmosfer destekliyor
-
Herkese selamlar, güncel çalışan shop var mıdır?
-
Normalde custom firmwarelerin içinde yüklü oluyor. Ama yoksa tabi yüklemeniz gerekir. Sys-clk uygulaması ile yapabiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X