Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo switch cfw 64 GB 5000 tl Satın Al 1 Aralık 2022 11:38 1 1 Nintendo switch cfw 64 GB 5000 tl Kasasındaki kılcal çiziklerden ötürü aliexpresten full kasa touchpad ekran filmini satın aldım ve yeniledimTermal yenilemesi yaptım Değişimde vidalarla ilgili ufak problemler yaşadım ama kasada ve ekranda en ufak hata çizik bulunmamaktadır sıfır kondisyondadir Fotoğrafları ekledigimde anlaşılacaktır Orijinal dockun cihazı çizme sorunlarından dolayi cihaza yine aliexpresten dock satın aldım Tüm kutu ve içeriği poşetler dock haricinde bulunmaktadır Dockta yada cihazda görüntü almada vb donanimsal yazılımsal hiç bir proplem yoktur Bu kondisyonda ve içerikte cfw li cihaza istedigim fiyat 5000 TL Seyit zengin 05455320007 Satın aldıklarım bunlardır Cihazla ilgili fotoğraflar en kısa sürede eklenecektirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] CFW li switch komple yenilenmiş çiziksiz sorunsuz 6500tl Yükseltilebilir işlemci ve ekran karti GTX 1070 li laptop 9000 TL !! PS Vita oled + l2+r2 grip çok temiz 1650tl HP cx0026 nt i58300H GTX 1050ti 5500lira