Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CFW li switch komple yenilenmiş çiziksiz sorunsuz 6500tl Satın Al 6 Mayıs 2023 19:33 1 1 CFW li switch komple yenilenmiş çiziksiz sorunsuz 6500tl Kasasındaki catlaktan dolayı aliexpressten parçaları temin edip komple yeniledim sorunsuz çiziksiz Montaj sırasında joycon bağlantı yerinde iki vidanın kafası düştü yeterli ekipmanın olmadığı için çıkarmakla uğraşmadim herhangi bi sorun teskil etmemektedir fotoğraflarda mevcuttur Orjinal ekipmanindan dock yoktur daha önce elimden çıkardım kasaya zarar verdiği düşüncesiyle Onun yerine hagibis in yansiticisini kullanıyorum sorunsuz Aliexpressten aldiklarim;komple kasa tuş takımı Toucscreen ve ekran koruyucu Charging handle grip Hagibis USB hub İstediğim fiyat 6500 pazarlık dusunmuyorum Seyit zengin 05455320007İstediğiniz zman ulasabilirsiniz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] CFW li switch komple yenilenmiş çiziksiz sorunsuz 6500tl Yükseltilebilir işlemci ve ekran karti GTX 1070 li laptop 9000 TL !! PS Vita oled + l2+r2 grip çok temiz 1650tl HP cx0026 nt i58300H GTX 1050ti 5500lira