tamamdır teşekkür ederim |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2080. sayfa)

-
-
Yeminimi bozacağım artık. V2 kırılıyor olduu an kıracağım. Bu fiyatlarla switch bize haram.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
v1 cohaz satisina basliycam paraya para demiycem binicem sirtina vurucam kirbaci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim evdeki 2 v1 de kirilabilen seri imis. Aliexpress'ten jig ve RCM loader siparis ettim, elime de gecti. CFW atsam mi atmasam mi diye dusunup duruyorum. Hesabimda 200-300 dolarlik oyun oldugu icin atmakta kararsizim. Belki 3.u switch'i alip ilk 2'den birini kirarim diye dusundum ama hanim izin vermedi.
Discord linkini de tekrar atayim, belki gelmek isteyen olur:
https://discord.com/invite/hQWrGQSQgs
Gittikce aktiflesiyor :)
-
bende 2 tane switch sahibiyim birisi kirik. Digerini nie kirmadiniz ben onu anlamadim? Online oyun isteyen digeriyle oynar.
Biri hanimin, biri benim
-
eşin Türk değil herhalde
-
Konuya bayağıdır uğramıyordum, en son baktığımda cfwli kullananlara kötü bakılıyordu, ekonomi bu durumu değiştirmiş gibi
-
fiziksel kutulu oyunları nereden alıyorsunuz arkadaşlar? shop4tr kapandı, shopto.net de ya 60 dolar gibi saçma sapan kargo bedelleri çıkarıyor ya da hiç satmıyor. amazon da tuzluya geliyor yoldan. distribütör diye geçinen kazıkçılardan da almam.
-
hehehehe aynen hocam, simdi keske benim olsa modunda herkes
-
Sizlere bir sorum olacak. Şu an döviz fiyatları dengesiz olduğu için bir fiyat koyamıyorum. Elimde hediye gelen fazlalık bir Switch var şu versiyondan;
amazon.ca
Nintendo Switch - Animal Crossing: New Horizons Editionhttps://www.amazon.ca/Nintendo-Switch-Animal-Crossing-Horizons/dp/B084DDDNRP/ref=sr_1_7?keywords=switch&qid=1641496301&sprefix=swi%2Caps%2C325&sr=8-74500 ve üstü görünüyor Türkiye fiyatları da minimum olarak. Bunu 3500 liraya satışa koysam fiyatı uygun olur mu sizce? Yeni oyun almak için satmak istiyorum da bir an önce.
-
Amerika hesabımda 20 dolar bakiye var Mario maker almayı düşünüyorum arada fark olan 22 doları kredi kartıyla ödeyip alabilir miyim
hadi leyynnn
-
Bagggzilarii haric
(onlar caktirmayanlar)
Ben yetkili olunca o duzeni degistirdik hocam, durumu olmayan CFW kursun. Nintendo bizim 2 kurusumuzla ayakta kalmiyor sonucta :D
-
sayın yöneticim taviz verme bunlara
-
bugün sarı sitede ilanlara baktım en ucuz 3900den başlıyor cfwli ilanlar
-
Ucuzmus 3900 cwf li icin
Hocam zaten konusmak yasak degil iphone kismina bakarsan herkes yapiyor ve konusu var, burdaki garip olan cfw yapmayan adam yapani kotuluyordu. Nedendir bilinmez, sanki hic mp3 indirmemis hayatinda
Ya muhabbetine yazıyorum takmam böyle şeylere herkesin imkanı olamayabilir orijinal almaya kimse kimseyi kötüleyemez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X