Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
49.553
Cevap
488
Favori
1.723.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bizim birda 44,99 euro cikis fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube
    Pokemon Legends: Arceus looks to be an interesting game - because it is the first time in a while that the series has shown meaningful ambition. Completely b...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=MKAUHTHjTso
  • erkahn kullanıcısına yanıt

Neresi orası?

• coolsten kullanıcısına yanıt

• iyi single playermis, biz de indiririz.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Stardew valley aldım bi kere şansınızı deneyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gençler Nintendo Brasil E Shop üzerinden oyun satın aldığımda oyunları İngilizce olarak oynayabiliyor muyum?

• Impakt kullanıcısına yanıt
    Evet

• DirtyDudeSP kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, peki oyundan oyuna değişiyor mu yoksa tüm oyunlarda oynanabiliyor mu?

• Impakt kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunlarda ingilizce dili var oynayabilirsunuz

• 8.sinifa giderken (1991) yurtdisindan abim super nintendo ile bu oyuncakları getirmişti. Super nintendoyu sokagimizdaki tüm çocuklar oynamıştı, hergun birine verirdim oynarlardi. Cihaza ne oldu hatırlamıyorum, oyuncakları bugün depoda buldum,temizleyip switchin yanlarına koydum, duygulandım. Yaş oldu 44 hala oynuyorum ama artık kimseye vermiyorum cihazı

• Arkadaşlar merhabalar, bugün itibariyle sol joyconda drift problemi ortaya çıktı. Baya sola çekiyor analog. İnternette çeşitli öneriler var ama ne yapayım bilemedim. İçini açmak sıkıntılı geliyor. Cihazı yurtdışından almıştım garantisi de yok. Yeni joycon almak dışında bir öneriniz var mıdır? Uzun zamandır yatıyordu konsol oynayayım dedim tadım kaçtı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt
    Lite cihaz değilse wd40 adlı spreyden az bir şey sık, peceteyle kurula düzelir. Lite ise sıkma sakın. Ben cihazı aldığımda satan kişi drift sorunu var diye uygun fiyata sattı, wd40 sıktım düzeldi.

• saricoban38 kullanıcısına yanıt
    Lite ise nasıl gideririz hocam sıkıntı mı oluyor sprey sıkmak

• saricoban38 kullanıcısına yanıt
    Yok lite sürümü değil. İlk çıktığında almıştım. Mario ile zelda oynadım bitirdim, sonra çocuk filan oldu oynayamadım köşede durdu öyle. Bugün aklıma geldi oynayayım dedim cihaz kendinden geçmiş durduğu yerde. Çözüm önerini deneyeceğim, teşekkür ederim.

• DittoQ kullanıcısına yanıt
    Cihaz açık alanda mı duruyordu toz tutabileceği bir yerde yoksa kılıfta falan mı? Kapalı yerde bile drift oluyorsa ekstra can sıkıcı.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Litetta cihaza birleşik olduğundan sprey cihazın içine kacabilir, diğerinde kol cihazdan ayrı olduğu için cihaza zararı olmaz. Lite için maalesef çözüm bilmiyorum, genelde tozlanmadan olur pislik analogun içine yapışıyor drift oluyor. Wd40
    o pisliği sokuyor. Lite cihazda denemeyin bu yöntemi.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Satın aldığımda yanında kendi resmi el çantasını da satın almıştım. İnanır mısınız satın aldığımdan beri kendi resmi çantası içerisinde çekmecede duruyordu. Hiç açıkta bırakmadım. Sadece oynadığımda çıkardım. Nasıl olduğunu ben de anlamış değilim. Kronikmiş demek ki…

• Switch lite'ın kırılma durumu yok mudur

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

cip takiyorlar hocam

• 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.