< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2079. sayfa)

-
-
Satın aldığımda yanında kendi resmi el çantasını da satın almıştım. İnanır mısınız satın aldığımdan beri kendi resmi çantası içerisinde çekmecede duruyordu. Hiç açıkta bırakmadım. Sadece oynadığımda çıkardım. Nasıl olduğunu ben de anlamış değilim. Kronikmiş demek ki…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Switch lite'ın kırılma durumu yok mudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cip takiyorlar hocam
-
Güzel bir kombinasyon olmuş. Switchin dockunun üzerindeki desenleri nasıl yaptınız?
-
Ben yapmadım fortnite edition olarak satılan cihaz sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir yerde de Wd contact cleaner kullanın diyeni görmüştüm. Farkeder mi bu ikisi? Bir de kesin çözüm ise iyi gerçekten.
-
-
Arkadaşlar ucuz e shop storelerinden hangisinde paypal kullanabilirim? Paypal ile ödeme yapabilirim? Gift card bulmak zor oluyor
-
hocam bu yagli kisa devre olmasin sonra?
-
Bende bir sorun olmadı, kimsede de olmaz inşallah joyconu çıkarıp sıkıyoruz sıkıntı olursa da sadece joycona olur. Bu cihazdan önce sattığım bir switch vardı, onda da drift olmuştu bunu sıktım düzeldi. Yağsız kullanmak gerektiği yazıyordu zaten forumlarda . Ben 2 sefer yaptım ikisinde de işe yaradı.
shop4tr tamamen kapandımı?
-
Bugün çok baktım, taradım ama yok. Kapandı sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraat, yapı kredi, garanti banka veya kredi kartı veya sanal kart hiçbir kartla rusya ve uk store dan oyun alamıyorum, bu sorunu yaşayan tek ben miyim? Bilinen bir çözümü var mı?
-
Hocam, oyun alma. Bakiye al. Onla da öde. Bu kadar basit aslında :)
Hocam bakiye de ekletmiyor. Onu da denedim, hep Error Code: 9001-2470 hatası alıyorum.
-
Butun kart bilgilerini silip tekrar deneyin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
WD40'ı joyconun içini açarak mı sıkıyorsunuz yoksa direkt analog kolun dibine mi (sökmeden) sıkıyorsunuz
NOT: konsolun kendisinden ayırmayı sormuyorum, ayırdıktan sonra joyconun vidalarını söküyor musunuz
-
Joyconun plastigi var orda kamisi sokup sikiyorsun hocam youtube videolari var sikar sikmaz jojconu oynatman gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X