Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.816
Cevap
495
Favori
1.763.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Litetta cihaza birleşik olduğundan sprey cihazın içine kacabilir, diğerinde kol cihazdan ayrı olduğu için cihaza zararı olmaz. Lite için maalesef çözüm bilmiyorum, genelde tozlanmadan olur pislik analogun içine yapışıyor drift oluyor. Wd40
    o pisliği sokuyor. Lite cihazda denemeyin bu yöntemi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Satın aldığımda yanında kendi resmi el çantasını da satın almıştım. İnanır mısınız satın aldığımdan beri kendi resmi çantası içerisinde çekmecede duruyordu. Hiç açıkta bırakmadım. Sadece oynadığımda çıkardım. Nasıl olduğunu ben de anlamış değilim. Kronikmiş demek ki…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Switch lite'ın kırılma durumu yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

cip takiyorlar hocam

• saricoban38 kullanıcısına yanıt

Güzel bir kombinasyon olmuş. Switchin dockunun üzerindeki desenleri nasıl yaptınız?

• coolsten kullanıcısına yanıt
    Ben yapmadım fortnite edition olarak satılan cihaz sanırım.

Hocam bir yerde de Wd contact cleaner kullanın diyeni görmüştüm. Farkeder mi bu ikisi? Bir de kesin çözüm ise iyi gerçekten.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Daha önce forumda yine bahsedilmisti wd40 ı sıkınca geçiyor diye, ben geçen sene cihazı aldığımda sol joycon sola veya yukarı kendiliğinden hareket ediyordu, cihazı satan kişi de drift sorunu olduğunu söyledi ve piyasanın altında sattı. Sadece 1 fıs sıktım analogun dibine ve kuruladım anında düzeldi. Senesi dolmak üzere düzgün çalışıyor. Benim kullandığım wd40 buydu. Yağsız olanı kullanın yazıyordu okuduğum yerlerde ben yağlı olanı kullandım olumlu sonuç aldım.

• Arkadaşlar ucuz e shop storelerinden hangisinde paypal kullanabilirim? Paypal ile ödeme yapabilirim? Gift card bulmak zor oluyor

hocam bu yagli kisa devre olmasin sonra?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Bende bir sorun olmadı, kimsede de olmaz inşallah joyconu çıkarıp sıkıyoruz sıkıntı olursa da sadece joycona olur. Bu cihazdan önce sattığım bir switch vardı, onda da drift olmuştu bunu sıktım düzeldi. Yağsız kullanmak gerektiği yazıyordu zaten forumlarda . Ben 2 sefer yaptım ikisinde de işe yaradı.

• shop4tr tamamen kapandımı?

• Bugün çok baktım, taradım ama yok. Kapandı sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ziraat, yapı kredi, garanti banka veya kredi kartı veya sanal kart hiçbir kartla rusya ve uk store dan oyun alamıyorum, bu sorunu yaşayan tek ben miyim? Bilinen bir çözümü var mı?

• adogans A kullanıcısına yanıt
    Hocam, oyun alma. Bakiye al. Onla da öde. Bu kadar basit aslında :)

• Hocam bakiye de ekletmiyor. Onu da denedim, hep Error Code: 9001-2470 hatası alıyorum.

• adogans A kullanıcısına yanıt

Butun kart bilgilerini silip tekrar deneyin hocam

• DittoQ kullanıcısına yanıt

WD40'ı joyconun içini açarak mı sıkıyorsunuz yoksa direkt analog kolun dibine mi (sökmeden) sıkıyorsunuz

NOT: konsolun kendisinden ayırmayı sormuyorum, ayırdıktan sonra joyconun vidalarını söküyor musunuz

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Joyconun plastigi var orda kamisi sokup sikiyorsun hocam youtube videolari var sikar sikmaz jojconu oynatman gerek

• 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.