★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2061. sayfa)

-
-
teşekkür ederim :)
-
Benim switch lite'ı satamıyorum. 1 hafta önce 1800'den satışa koydum şuan 1600'e kadar çektim ama yok. İçinde 128 gb sd kart ve çanta da olduğunu düşünürsek bana kalırsa uygun bir fiyat. Ama insanlar oyun fiyatlarına baktıkça haklı olarak "oyun mu alabilecem sanki" diye düşünüyorlar galiba. Benim cihazı satma sebebim de aynı zaten.
Biraz daha ekleyip onun yerine bi akıllı saat alacaktım. En azından konsol gibi bi kenarda boş boş yatmazdı. Kullanırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolsol almak isteyen acele etsin bence euro ucusa gecti ve durmaya niyeti yok gibi
Amazon.de üzerinde indirim bekliyorum ben halen cuma gelirse gelir gibi 19-26 haftası olduğu için. Olmadı https://www.hepsiburada.com/nintendo-switch-konsol-neon-red-blue-joy-con-yeni-v2-model-p-HBV00000BM8K5 bunu takip ediyorum. Dün 3530'du 3399 olmuş bugün. Acaba biraz daha düşer mi önümüzdeki günlerde?
Gizala'nın satışı da aynı fiyat görünüyor. Normal mi bu? Distribütör garantili çünkü normalde ürünleri.
Bunla farkı nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Kasım 2021; 9:51:55 >
-
En uygun v2 hangisi ise onu alin derim
2 ay önce DOHA'dan V2 modelini 3054 tl ye almıştım. Döviz kuru arttıkça fiyatlar da güncelleniyor tabi. En uygun hangisiyse alın geçin.
-
Paylaştığım 3399 liralık model de distribütör garantiliymiş. O yüzden fiyatı iyi denebilir normalde 5000'e yakın. İthalatçı garantili olan da aynı fiyat şu an, bu daha mantıklı. Düşünen varsa kaçırmasın uzun sürmeyebilir o fiyat. Aldım ben de az evvel. Sıkıntısız bir süreç olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Kasım 2021; 11:40:28 > -
Hocam cok sasirdim satisa cikarmaniza. Ozel degilse sebebini sorabilir miyim? Cok egleniyor gibiydiniz konsol ile?
-
Oyunlar çok çok pahalı. Baş edemiyorum.
Hocam ben aldığımdan beri üç oyun bitirebildim yavaş yavaş eritmeye çalışıyorum oyunları başka konsolunuz varsa en azından köşede kalsın bence satınca çok pişman oluyor insan yaşadım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu fiyatlar daha iyi günlerimiz. 600'e oyun aldığımız günleri şükürle anacağımız günler de gelecek. Ekonomik gücüm yetersiz cihaz için. İndirim bekle al sat yaptığımda bile maliyetim 150'lere tırmanıyor. Daha da yükselecek.
Bilgisayarım emülatör için yeterli. El mecbur onu kullanırım çok çok arzularsam.
-
Birinci seriden arkadaslar kirin cihazlari bence bu kur ile basa cikilmaz
Oled falan ilaçlanmıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha degil
Lite vs olsa keşke, takip edebileceğimiz bir site var mı
-
O zaman 1. nesil baya değerli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunların al sat işlemleri nasıl yürüyor? P1 P2 ne oluyor tam olarak? Yeni kullanıcılar için bir rehber vs. var mıdır? Oyunlar cidden pahalı. 2 ayda 1 oyun alınır bu fiyatlarla :D Cihaz yarın gelir diye umuyorum. Bir süre Pokemon Unite ile devam ederim artık :) Cihazdan çok oyunları sorun.
-
Dediğiniz gibi hocam benim okul yolu bayağı uzun mecbur kalıyorum konsola hani zam gelmeden doldurabildigimi doldurdum bir senelik animal crossing ile bir sene devam ederim artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hicam bendede 1. Nesil ve lite var 1.nesil kirik lite ise online oyunlar icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X