Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
49.828
Cevap
496
Favori
1.765.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlar çok pahalı hafıza önemli değil benim için bi zelda oynucam , tam suyunu çıkarmadan başka bir oyunda satın almam herhalde, benim takıldığım nokta dock hakkındaki eleştirileri sağlam görünmüyor çok kolay devrilebilir takıp çıkarken demeleri , ayrıca o bağlantı sorunu güncellemeyle giderilmezse zaten ölü olarak doğdu demek olur , bi kumar oynadım aldım bakalım neler olacak :D
  • Kurt. kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlarin gumruge takilmadigina emin misiniz? Vergi binmiyo mu yani? Ben bi cok yerde tersini okudum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden biliyorsunuz 70 € idi ve ben defalarca 100 € üzerinde oyun aldım en ufak bir gümrük problemi yaşamadım. Şimdi 30 € 'iken de durum aynıdır zannediyorum ki. En kısa zamanda ya kendim deneyerek ya da bizzat tanıdığım insanlardan test ederek bu konuda daha net bir şey paylaşacağım.
    gümrüğe takılmadan değil amazon vergiyi ekliyor
    çok pahalıya geliyor konu o işte =(
  • conerland kullanıcısına yanıt
    shopto'dan alırsınız hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

gümrüğe takılmadan değil amazon vergiyi ekliyor
    çok pahalıya geliyor konu o işte =(

Dijital olarak çok daha uyguna gelmezmi
  • gamespot
    zelda breath of the wild a 10 vermiş
  • İncelemelerin bu pil,şarj girişinin yeri ve 32 gb olması konusuna katılacağım.

Ürün 32 gb. Bunun 7 gb gibi bir alanı zaten OS'a gitmiş. Geriye bize 25 gb gibi komik bir miktar kalıyor. Belki taşınabilir bir cihaz olduğu için size uygun gibi geliyor fakat oyunlar 14 gb. Biz zaten alabilirsek oyunları uygun olarak internetten alabilecektik o da hayal oldu. Oyunlar için bir de 256 gb micro sd almak gerekir. Bu çok pahalı olur.

Türkiye şartları için çok çok pahalı bir cihaz. Keza yurtdışı içinde bir o kadar pahalı bence.

Nintendo'nun oyun serileri olmasa kimse bu aletin yüzüne bile bakmaz bence. (Şahsi düşüncemdir)

Nintendo Wii U ile birlikte tamamen bozdu her şeyi. Beygir gücüne de ihtiyaçları yoktu fakat,taşınabilir bir cihaz yapıp içine hem 3 saatte şarj olup hem de 3 saat oyun saati veren bir alet yapmak? USB Type C orada ne için var? Niye hızlı şarj özelliği yok? Niye Nintendo bu kadar cimrisiniz? Ben daha gelişmiş bir sürümü gelmeden şimdilik vazgeçtim. Yakından takip ettiğim bir cihazdı. İlk söylentiler heyecan vericiydi fakat sonradan yani taşınabilir bir cihaz ve 900P amaçladıklarını gördükten sonra anladım zaten ne yapmak istediklerini. Öylesine cimri bir firma var ki karşımızda. Neyse. Belki akılları başlarına gelir en sonunda. 2. bir Wii U kokusu alıyorum şimdilik sadece. Umarım oyun kısmında güzel bir destek olur. 3. partiden ümidi kestim.

• Zelda puanları cok iyi geliyor. Sasirtici degil zaten.

• An itibariyle metası 98. Goat oldugu konusuluyordu zaten.

• Valla oyunu iki gündür oynuyorum. Kesinlikle böyle bir açık dünya oyun deneyimi yok. Bazı oyun dinamikleriyle ilk kez karşılaşıyorsunuz. Oyun kesinlikle GOTY.
  • Şu an meta ortalaması 98 ve takip ettiğim tüm siteler tam puan vermiş oyuna.Zaten böyle puanlar geliceği belliydi ilk 5 saat yorumlarından ama güzel.
  • Zelda haritası

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Öylede
    diğer zeldaların yanına koymam lazım bunu kutulu olarak
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 2 Mart 2017; 14:52:45 >

• conerland kullanıcısına yanıt
    Amazon parayı çekerken banka şüpheli işlem olarak durdurmuş, hala onunla uğraşıyorum

Hocam ben ilk gün ön sipariş verdim açıldığı gibi bana o fiyattan denk geldi...

• Cebimde gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini taşımak istiyorum ya istediğim yerde açıp oynıyabileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 2 Mart 2017; 15:19:53 >
  • Dolar da yükseliyor gene

• ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

şuna bakar mısınız!!

• Yalnız 99 puan ortalamasına sahip Ocarina of Time yine birinciliği kaptırmadı.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.