Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.828
Cevap
496
Favori
1.765.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün veya dün, biraz günlerim karıştı da , bi haber de yazıyordu orta doğu da var diye, belki arkadaşınız bulabilir...

Stok sıkıntısı sonradan bitecektir bu şimdi ilk çıkış hocam bence normal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Bugün veya dün, biraz günlerim karıştı da , bi haber de yazıyordu orta doğu da var diye, belki arkadaşınız bulabilir...

Stok sıkıntısı sonradan bitecektir bu şimdi ilk çıkış hocam bence normal...

Valla duruma bakıcaz ya, en kötü ben Haziranda gittiğim herhangi bir ülkeden alırım. 1.200 tl civarını zaten gözüm kapalı veririm çünkü Ps4 ve Xbox One'a o civar birşeyler verdik nerdeyse, bir ümit belki birileri Switch'in potansiyeli görür Türkiyede yeni bir distiribütör görürüz diye düşünüyorum ama o da güncel kurla fiyat lokalizasyonu olmadan çok zor. Neyse size de çok teşekkür ederim, her sorumu cevapladınız. Alet ve oyunlar gelince videolarınızı bekliyorum.

• Japonyada %50 fazla fiyata bile sipariş veren var. Normal fiyattan sipariş kısa zamanda hayal gibi

• BorhanFr B kullanıcısına yanıt
    İsterseniz kendiniz alırsınız isterseniz Amazon dan sipariş verirsiniz, hangisi kolayınıza gelirse

Eğer bu konsol beklediğim talebi görürse ben yeni distribütör geleceğini umuyorum, mümkünse görsün Nintendo artık bizi...

Amacımız bilgi paylaşmak hocam bildiğim konu olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım Türkiye ye döndüğüm zaman videoları arka arkaya çekeceğim

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Oo çok kötü olmuş

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    amazon çekmiş parayı
    Mar 9-Mar 13 tarihleri arasında teslim edilecek
    Gönderim için hazırlanıyor

yazıyor şuanda of heyecan dorukta!
    30dk kadar botw oynadım wiiu versiyonunu
    ama tüm heyecanı switch e saklıyorum!!

=))
  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    buarada
    ign-gamespot-kotaku vs hep review yaptı konsolu
    kimse memnun değil yahu
  • conerland kullanıcısına yanıt
    Neyinden memnun degillermis tam olarak? Olumsuz gördukleri seyler neler?

• tuilde kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    ya hafıza 32gb olmasından tut
    az oyun olması, fiyatı
    birde sol joycon da görme problemi varmış oradan gömmüşler
    nebilm donanımdan vs
    valla nintendo bu sefer tutmaz ise sega gibi olabilir
    Bu dediklerin benim icin ve konsolu alanlar icin sorun degil ben de yeni bi sorun cikti sanmistim. Sol joycon isini güncelleme ile halledeciğini acıkladı Nintendo. Ayrıca daha önce dediğim gibi Sony ve Microsoft konsol dünyasında batar, Nintendo'ya bisey olmaz. Elinde peynir ekmek gibi satan Mario ve Pokemon varken, boş kutunun üzerine Nintendo yazsan para verip alacak manyakları varken, Nintendo'ya hiçbir şey olmaz.

Kim memnun değilmiş ? Böyle dediniz diye açtım gamespot'un incelemesini okudum. Konsolun eksi yönleri tabiki var ama genel olarak memnun kalmış adamlar.

Oyun azlığı ile ilgili hiçbir şey görmedim gamespot incelemesinde, kaldı ki oyun azlığı zaten yok.

Sol joycon problemini nintendo zaten ilk guncellemeyle gidereceğini açıkladı.

Fiyat konusundaysa gamespotun dediğini aynen çeviriyorum "300 dolardan daha ucuz fiyata ps4 ya da xbox alabilirsiniz, ancak burada farklı bir faktör var. Switch size tv'de oynadığınız Zelda'yı dışarı istediğiniz yerde(otobüste örneği verilmiş) oynamayı vaadediyor." Bu mu hocam fiyatından gömmüşler dediğin?

İgn ve kotakunun incelemelerine bakmadım farklı bir sonuçla karşılaşacağımı da sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

az oyun olması, fiyatı
    nebilm donanımdan vs

* hafıza az olabilir ama kağıt üzerinde 2Tb microsd kart desteği var. Şu an bile 128GB micro sd kartlar alınabilir seviyede bence çok fazla takılacak bir durum değil..

* oyunları ilk çıkan bir konsol için az değil, satış durumuna göre de bir çok oyun firması durumu değerlendirecektir.

* bir kaç mesaj yukarıda yeni bir kutu açılışı videosu var özellikle bu konudan bahsediyor ve bir sorun görmedim diyor kim elinde joycon elleri arkada oyun oynar ki? (bağlantı hatası problemini gösteren videoyu izleyin, anlarsınız )

* Wii'de de donanım çok düşük vs vs denilmişti ama 100 milyonun üzerinde bir satışı oldu. Nintendo hiç bir zaman PS4 ya da XBOX gibi bir konsol yapma derdinde olmadı. Aksine sürekli yenilik peşinde koştu.

* zamanla göreceğiz, şahsen ben umutluyum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 2 Mart 2017; 9:44:26 >

Bende ödeme hatası vermiş Amazon neden anlamadım, şimdi bilgileri tekrar girdim bakalım inşallah hallolur

Hatta cıkış oyunlarını az bulan adama şunu hatırlatmak lazım.

Ps4 ve Xbox One'a çıkış demiyorum bak ilk sene adam gibi bir oyun gelmedi. Koca sene hep bi önceki jenerasyondan aparma ile gecti.

Switch'e baktığımızda ise Xenoblade'de bir gecikme yaşanmassa daha ilk senesinde 3 tane Goty ayarı oyun geliyor:

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Super Mario Odyssey

Xeno 2

Daha belki e3'te açıklanacak oyunlar da vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

az oyun olması, fiyatı
    nebilm donanımdan vs

32gb hafıza kabul edilebilir değil hepsinin eleştirmesi normal. Hiçbir izahı yok

• ign konsola niye 67 puan vermiş ya :( sadece bildiğimiz eksilermi gğçsğz olması hafıza ve fiyat , yoksa başka bişeylermi var
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    El konsolu olarak fazla büyük olduğunu düşünmüşler. El konsolu olarak şarjinin 3-6 saat gitmesini yetersiz bulmuşlar, ve el konsolu olarak güçlü olsada günümüz ev konsollarina göre güçsüz demişler. Konsol çıkışını yaptıktan sonra online hizmeti vb. Özellikleri de inceleyip puanı guncelleyeceklermis.

• Anladığım kadarıyla yazayım daha iyi bilen çevirirsen sevinirim çünkü ign gerçekten güvenilir işler yapıyor

- ana depolama çok düşük olması 32g
    - şarj giriş yerinin yanlış yerde olması şarja takılı oynamak sıkıntılı oluyor yere koyarak oynıyamıyorsunuz
    -birden çok şey olmaya çalışıyor ama hiçbirini tam anlamıyla başaramıyor :(
    bir kaç önemli eksi daha saymışta tam anlamadım artı olarak istediğiniz yerde zelda oynamak bunları görmezden gelebilirsiniz belki yazmışlar

• doganreis kullanıcısına yanıt
    aynen bende aldım zaten bugun yarın kargolancak amazondan
    bu arada wii u 13 milyon sattı 100 değil =)

yani haftaya belli olur herşey asıl bencede
    ama şöyle birşey var ps4 bile 2 senede toparladı oyun yazılım vs anlamında
    switch in cok hızlı davranması şart!
    yoksa gümmm =SEGA
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.