Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.212
Cevap
266
Favori
345.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Sayfa: önceki 1...180...358359360361
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çiplenmesi ya da başka türlü yollarla kırılması iyi bir şey değil zaten. Cihazın ömrünü de gelecek/gelmesi muhtemel oyunları da baltalıyor.
    Kısacası Allah korusun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nintendo kullanıcıları sorumu bu noktada yanıtlayabilir mi? Kiralama mümkün mü?

Güncel el konsolu arıyorum, Nintendoya bakınıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Japonya'dan yeni geldim. Sadece japonlara satılan ns2 hariç global ürün bulamadım. oyun aldım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trietz -- 14 Mayıs 2026; 17:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trietz kullanıcısına yanıt

8900 yen ile 5700 yen arası hocam.

Bu aralar switch almayı planlıyorum. Ama 1mi 2mi emin olamıyorum. Elimde zaten 5080li bir masaüstü ve 5050li bir laptop var. Dolayısıyla 3. parti oyunları switch'den oynamak isteyeceğimi düşünmüyorum. Nintendonun exclusive oyunlarını oynasam bana yeter. Elimde oled monitör var. Bu sebeple bazen monitöre bağlayarak da oynamak isteyeceğimi düşünüyorum.

Sizce bu koşulda sizce switch 1 mi alınmalı yoksa 2mi?

Pc olup olmaması bir şey değiştirmez. Switch'in gücü exc. oyunları. Onları da en iyi kalitede oynamak ve çıkacak her exc.'i istediğinizde oynayabilmek istiyorsanız Switch 2 almalısınız. Daha şimdiden birçok oyun Switch'e gelmemeye başladı. Starfox, Yoshi, Fire Emblem, Bananza vs. Ayrıca monitörünüz 1080p değilse Switch ile oynadığınız oyunlar kötü görünecektir. Çünkü en fazla 1080p desteği veriyor. Switch 2 almanızı tavsiye ederim. Kafadan 6-7 yıl ömrü var zaten.

• Selamlar, Switch geldi sabahtan beri kurcalıyorum. Death Stranding 2 70 dolar diye bir süredir almıyorum. Bananza 2500 gözüküyor eshopda, 55 dolara geliyor. Baya makul geldi. Kutululara baktım... 4000₺ gözüküyor. Tamam alıp sonra satmak makul ama fark fazla geldi. Birde bazılarında kartuş bazılarında key varmış, alsam bile leyli olanları kesinlikle istemiyorum fikrinizi almak istedim. Siz kutulu mu alıyorsunuz dijital mi?

• Zam haberlerinden sonra switch 2 alayım dedim, bir satıcıdan sipariş verdim, kargo bugün geldi, inşallah salatalık çıkmaz diye kutuyu açtım ve şok oldum, ufacık bir kutusu varmış, resimlerde PS5 kutusu kadar büyük gözüküyordu gözüme.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

• Xallez kullanıcısına yanıt
    2 alın hocam ha diyorsanız çok oyun var daha önce denemedim hepsine yetişemem.
    Önden bir tane uygun kırık oled alın böyle bir süre kullanın sonra sene başında falan 2 ile takaslayin derim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.