|
biliyorum hocam troll degil miydi o? 3D Mario gelecek sonucta yakında ama nereye baksam Titans diyorlar adına, o yuzden oyle dedim |
|

|
biliyorum hocam troll degil miydi o? 3D Mario gelecek sonucta yakında ama nereye baksam Titans diyorlar adına, o yuzden oyle dedim |
|
|
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | GPU: SAPPHİRE 5700 XT NİTRO + | RAM: ADATA 2x8GB 3000MHz | Anakart: GİGABYTE B450M AORUS M | SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: COOLAR MASTER M750W 80 BRONZE | HDD: Seagate Barracuda 1TB | Kasa: CORSAİR CRYSTAL 280X | Monitör: XİAOMİ Mİ ULTRAWİDE 32"" | Fare: RAZER DEATHADDER ELİTE | Klavye: RAMPAGE KB-R 101 | Kulaklık: STEELSERİES ARTİSTİC 7 WİRELES| Pad-1: STEELSERİES QCK LİMİTED GAMİNG MOUSEPAD |
|
Switch 2 saf konsol deneyimi hocam, diğeri daha çok el bilgisayarı gibi tabi tercih sizin. Nintendo özel oyunlarına merakınız varsa Switch 2 tercih edebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 12 Mayıs 2026; 11:15:12 > |
|
Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
|
|
Multiplatform için alıyorsanız Switch almayın. Switch exc. dünyası için alınır. Onları Rog Ally veya başka bir el pc'sinde oynayamazsınız. Elde kullanılıyor olmaları dışında bir ortak noktaları yok. Onlar mini pc. Bu konsol. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Mayıs 2026; 11:16:26 > |
|
Nintendo serilerine ilginiz varsa kesinlikle Switch 2 alin bence, daha ömrü yeni başlıyor ve çok fazla exc oyun gelecek, diğer Japon stüdyoların da aaa oyunlarının çoğu gelecek gibi duruyor şimdilik. ama daha çok 3. parti oyun istiyorsanız Rog Ally X daha mantıklı gibi. bir de Rog Ally'in bataryası çok sıkıntılıydı ben kullanırken, Switch 2 daha uzun gidiyor |
|
- This comparison focuses on the Nintendo Switch 2. The Xbox Series S and PS5 were used as benchmarks.
- It’s immediately apparent that DLSS performs exceptionally well on the Switch 2, delivering significantly sharper visuals than the Xbox Series S.
- In terms of settings, the Switch displays slightly lower visual quality than the XSS. These differences are particularly noticeable in the level of detail (distant geometry), shadows, and vegetation animations.
- Unlike the other versions, Switch 2 runs at a locked 30fps. It doesn’t feel particularly choppy, but since it’s a first-person game, the difference is more noticeable.
- Indiana Jones on Switch 2 is a solid port and a great experience that won’t leave you missing much compared to other platforms, aside from the frame rate limitation.
🇪🇸
- Esta comparativa esta centrada en Nintendo Switch 2. Se han usado Xbox Series S y PS5 como referencia
- Se aprecia a simple vista que DLSS hace un trabajo formidable en Switch 2, mostrando output de nitidez considerablemente más alto de Xbox Series S.
- En cuanto a los settings, Switch muestra una calidad visual ligeramente inferior a XSS. Estas diferencias se notan especialmente en el nivel de detalle (geometría en la distancia), sombras y animaciones de la vegetación.
- A diferencia del resto de versiones, Switch 2 se ejecuta a 30fps bloqueados. No se siente especialmente tosco, pero al ser en primera persona se aprecia más la diferencia.
- Indiana Jones en Switch 2 es un buen port y una gran experiencia que no os privará de mucho con respecto al resto de plataformas más allá de la limitación de framerate.
🇧🇷
- Esta comparação se concentra no Nintendo Switch 2. O Xbox Series S e o PS5 foram usados como referência
- É possível perceber à primeira vista que o DLSS tem um desempenho excelente no Switch 2, apresentando uma nitidez consideravelmente superior à do Xbox Series S.
- Quanto às configurações, o Switch apresenta uma qualidade visual ligeiramente inferior à do XSS. Essas diferenças são notadas especialmente no nível de detalhe (geometria à distância), sombras e animações da vegetação.
- Ao contrário das demais versões, o Switch 2 roda a 30 fps fixos. Não parece especialmente ruim, mas por ser em primeira pessoa, a diferença é mais perceptível.
- Indiana Jones no Switch 2 é um bom port e uma ótima experiência que não deixará a desejar em relação às outras plataformas, além da limitação de taxa de quadros. https://www.youtube.com/watch?v=bTQvC6aot10&feature=youtu.be |
|
Switch 2 XSS ten çok daha iyi gibi. Birde 60 fps olsa efsane olur. Fakat 30 fps de gayet yeterli böyle bir cihazda. Kaldı ki 20 watt gücü geçmiyor buna rağmen böyle performans unutmamak lazım. PS5 görüntü olarak bana en iyisi gibi geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende Z1 extreme ally da var. Maalesef windows keyfi çok baltalıyor. Online FC oynarken arkaplanda güncelleme yaptığı için drop yiyordum ve lag vardı. En son oyundan attı cihaz ve kaçmış gibi olduğum için ceza aldım. Bunların haricinde hogwarts oynarken kimi yerde 60 fps alıyorken bir anda 10 fps altına çakılıyor, oyundan atıp komple windows resetlenmişti. Sd kart sorunundan dolayı garantiye verdim fanlar anakart batarya falan değişti ve xbox uygulaması gelince baya bir toparlamıştı. Ama yinede sorun illaki oluyor. Mesela RDR2 yi RS launcher dan almıştım xbox uygulaması onu görmediği için açamamıştım. Drop sorunu 80-90 fps bile alsanız illaki oluyor. İhtiyaçlarınızı belirleyip ona göre hareket edin. Switch te basıyorum açılıyor oynuyorum. Cihaz kapalıyken 30 saniyede oyunda oluyorum. Zaten çalışıyorum vaktim çok az. Şimdilik maaşallah diyeyim memnunum. İlk nintendo deneyimim benimde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Series S ram dışında donanım olarak daha güçlü fakat Fsr 3'ten dolayı iyi sonuç veremiyor. Switch'de S'teki 10 gb ram yerine 12 gb ram + DLSS faktörü var. Tertemiz port olmuş. Cyberpunk FF 7 Rebirth Pragmata Resident Evil Requiem Şimdi de Indiana Jones. Bunların çalıştığı konsolda grafik kalitesi daha basit oyunların hiçbir bahanesi yok. Pacman gibi oyunları bile 30 fps getiriyorlar. |
|
Güçlü ama devasa bir fark yok sanki XSS ile aralarında. 4-5 teraflop civarıydı XSS. Ama tabi mimari farkı falanda var. Birde güç tüketimi. Çok güzel yapımlar geliyor umarım daha da artar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 12 Mayıs 2026; 19:41:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Herkese iyi akşamlar, uzun yıllar playstation kullanıyorum. Fakat son yıllarda iş yoğunluğu ve yorgunluk sebebiyle konsoldan çok uzaklaştım. taşınabilir bir konsol olarak switch 2 mi alsam diye düşünüyorum. PS el konsoluna daha var gibi. Bu süreçte merak ettiğim konu oyun fiyatlandırması. Oyunları nasıl ucuza getiriyorsunuz acaba? Yüzü astarını geçer mi? |
|
Baya kalabalik ve aktif bir grubumuz var hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom Snake -- 13 Mayıs 2026; 11:58:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Bananza yı ben kutulu aldım ve benimde ilk switch deneyimimdi. Belki beğenmezsem satarım diye. 3400 e geldi. Şu an memnunum ama 3400 çok pahalı. Mekanikleri süper ama sıkmıyor oyun. Benimde sırada sizin listedeki oyunlar var. Haziran başında indirim olacağını söylüyor yapay zeka. Bakıcam eğer kayda değer indirim olmazsa mario kutulu alırım bitirince satarım. Zelda yı dijital düşünüyorum sonuçta uçsız bucaksız derya deniz. Arşivde bulunmalı. Switch exc oyunları satış süresi nasıl dostlar? Hemen alıcısı çıkıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|