Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brovazZ , ULYSES , Beckonn , S A M C R O , Spartan 117 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.238
Cevap
198
Favori
204.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

çok iyi fiyat

erken alacağız diye baya çok para ödedik

bu da ders olsun bir daha hemen almak yok :D

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Ben almanyadan aldirdim hocam ondan olabilir belki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok çok uygun.

Güle güle kullanın, şimdiden keyifli oyunlar hocam.

• Fly 25.700'e düşürmüş fiyatı. Sizce 23-24 leri görür mü? Acelem yok almak konusunda.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi dövizde tutun isterseniz beklerseniz. Olası bir kur zıplamasında pişman olma ihtimaline karşı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba amerikadan Donkey Kong Bananza kutulu oyun alacağım best buydan. Acaba bölge kisiti varmidir ? Online ozellikler icin falan. Ps5 icin death stranding 2 almıştım bonus itemler icin kodu girmek istedim bölge kisitina takıldım. Allahtan cdden oyunu oynayabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Öyle tutuyorum zaten, yine de cihaz fiyat olarak düşüşte ülkede. Daha kaça kadar düşer onu merak ediyorum.

• Mericuls kullanıcısına yanıt

Dün 24.800'ü gördü. Bence görür.

• Nintendo Switch 2, PS4'ün rekorunu kırarak Amerika tarihinin çıkış ayında en çok satan konsolu oldu.

PS4'ün satış rakamı 1.1 milyondu. Switch 2 ise çıkış ayında 1.6 milyon satarak bu rekoru egale etti. Aynı zamanda bu rakamın %82'si Mario Kart World bundle sahipleri.

ıgn
    The Nintendo Switch 2 Is the Fastest-Selling Gaming Hardware in U.S. History - IGN
    https://www.ign.com/articles/the-nintendo-switch-2-is-the-fastest-selling-gaming-hardware-in-us-history
  • Nintendo Switch 2 Japonya'da çıkış ayında 1.5 milyondan fazla satış rakamına ulaşarak ülke tarihinin en hızlı satan oyun konsolu oldu  

twistedvoxel
    Nintendo Switch 2 Sells Over 1.5 Million Units in Japan, Becomes Fastest‑Selling Gaming Hardware
    https://twistedvoxel.com/nintendo-switch-2-sells-over-1-5-million-units-in-japan-becomes-fastest%E2%80%91selling-gaming-hardware/
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Arabistan satışı bilgisi var mı

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Maalesef, o tür bilgiler başka cihazlara özel  

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Yav aslinda ben de aldim. Uzun sure oled ve normal modelleri kullandim aldim sattim ama o kadar da rekor kiracak bi sey goremedim acikcasi cihazda 😀 Çerceveleri cok kalin burakmalarina sinir oldum. 2-3 sene sonrasina sakliyorlar.

• Amazon dan official Carrying Case & Screen Protector siparisi vermistim, aksam yola cikmadan yetisti fakat 0 dye aldigim urun kullanilmis cikti. Screen protector yapistirilip tekrar cikartilmis kutunun icine atilmis. Kim yaptiysa tesekkurler...

Neyse Amazon iade etti urunun bedelini, urunun geri donmesini istemedi. Spigen in screen protector almistim ilk, o da yamuk cikti kutudan uygulanamaz halde, iade etmistim. Screen protector onerisi olan var mi? Tekrar spigen mi deneyeyim?

• Skull&Co ve amFilm ürünlerine bakabilirsiniz hocam.

**İkinci ürün mat ekrandır bilginize.

hocam gözünü seveyim millet bu cihazı çerçeve vs. için mi alıyor :)

koca nintendo evreni önümüzdeki 7-8 sene bu cihaz için çalışacak

nintendo switch ilk çıktığında e-shop'da oyun bulamıyorduk, şimdi bütün oyunlara 1 saat bakayım desen asırlar sürer.

cihazın bu kadar çok satması bütün oyun firmalarının iştahını kabartıyor

daha da önemlisi nintendo gerçek değeri olan exclusive oyunlar için de satış potansiyelini görüp büyük yatırımlar yapacaktır.

bu gidişle nintendo switch 2, kendisinden önce çıkan bütün modelleri de başarı olarak geride bırakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 24 Temmuz 2025; 10:22:5 >
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Switch 1 ilk ciktiginda ps1'den ps3'e gecmis gibi hissetmistim. Switch 2 çıktığında ps5'den ps5 pro'ya geçmiş gibi hissettim yani cihazı kullanmak pek bi heyecan uyandırmadı bende. Nintendodan alıştığımız inovasyon maalesef bu cihazda yok. En azından yandaki kalın çerçeveleri inceltmeyi switch 2 olede bırakmasalarmış. Çerçeveler ince olsa dediğiniz gibi önümüzdeki 7-8 sene oyun firmaları bu cihaz için yine çalışırdı. Belki heyecanımın az olmasının sebebi çıkış oyunu az olduğu içindir. Switch 1 çıkış oyunlarından ARMS'ı görünce gözlerim pörtlüyordu ne güzel oyun mekaniği var diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 24 Temmuz 2025; 10:43:17 >

Evet grafik olarak bariz gelişmiş cihaz ama tam olarak dediğiniz gibi durum şaşırtmıyor, ps4 ps5 geçişi gibi olmuş diyebiliriz, eğer alacaklar varsa mario kart ve bananza cok ilgilerini cekmiyorsa switch 1 oyunlarını da oynadılarsa hic aceleye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 24 Temmuz 2025; 10:48:30 >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Hocam ps5'te dualsense tetik efekti vardı. Bence resmen ps4>>ps4 pro ya da ps5>>ps5 pro.

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.