Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: road35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
203
Favori
217.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben İstanbul’da yaşamıyorum hocam bilgim yok o konuda ama aras kargoyu kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonlari bile zor aciyorlar,istanbul disi icin kargo icin aramistim,baya kargoya gitmeleri icin yalvardik gecen sene,daha cok dukkan satisi yapiyoruz dedi hemde patrondu bunu diyen ondan sasirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuntech89 Y kullanıcısına yanıt

Evet bazen iletişim kurmak zor oluyor. Dükkandayken yanıtlıyor. Kimi zamanlar hatırlatma amaçlı mesaj atıyorum. Kargosu var, aynı zamanda n11 ve trendyolda prestij elektronikti kendileri ama artık satış yapmıyor trendyol ve n11 den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 22 Temmuz 2025; 1:41:27 >

Anladim hocam,saol aklimda olsun benimde madem begendigimiz oyun olursa kendilerini zorliyim bende,en uygun fiyat genelde gözdede oluyor bende bakiyorum cogu yere,ama kargo isi biraz patronun o anki ruh haline gore hemen veriyim kargoya degilde yarin otarafta isim var gecerken birakirim demisti bize

Ben kargo konusunda negatif bir şey yaşamadım şu ana kadar. Daha önce konsol cenneti ve havuz elektronik ile kötü anılarım oldu, onları tavsiye etmiyorum. İkisi de birbirinden ayrı dolandırıcı.

Bir de yeni oyun çıkacağı zaman 30-45 dakikada bir siteye bakın stok gelmiş mi diye. Satışa koyduğu gün genelde en fazla cevap verdiği gün oluyor, stokları hızlı eritmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 22 Temmuz 2025; 1:47:3 >
    Tamamdir hocam iyi oldu paylastiniz

• Çarşambaya kadar başlamayacaktım ama bugün dayanamayıp Donkey Kong u 1.5 saat oynadım fakat ben sevemedim oyunu. Sanki tek dinamik üzerinden gidiyor gibi sürekli ve en büyük sıkıntı da benim için o tek dinamikle hareket ederken 2025 yılında hala 1996 Resident Evil kamera sorunları ile oyunu oynamak oldu. Her yeri kırıyorsun da daldığında bir yerlere kamera çok fazla sapıtıyor, girdiğin yerden çıkmak bir dert okuyor, karakter görünmüyor vs. Bilmiyorum ilerledikçe daha fazla sever miyim ama aynı ekipten gelen Odyssey daha eski olmasına rağmen bundan 5 gömlek üstün bir oyun bana göre ya da ben daha fazla keyif aldım diyelim.

Görseller, grafikler falan güzel bu arada, performans sorunu da görmedim ama oyun beni yakalayamadı.

• Aile hesabında boş yeri olan var mı?

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 22 Temmuz 2025; 13:13:46 >
  • Nintendo 20'den fazla NS1 oyunu için NS2 geriye dönük uyumluluk problemlerini düzeltti.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★nintendo everything
    Nintendo has fixed over 20 games with Switch 2 backwards compatibility issues
    https://nintendoeverything.com/nintendo-switch-2-backwards-compatibility-fixes-july-2025

https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/transfer-guide/compatible-games/?srsltid=AfmBOor0TX3-Ox_hl5nZdXnxJ18kFHs7fdMO1jxsD6vmimbEohEpTV9F

• Konunun bütünlüğünün bozulmaması adına online aile üyeliği ile ilgili konu ve ilanların '' Nintendo Switch Online Aile Hesabı - Üye Arama/Bulma Ana Konusu''na yazılmasını rica ederiz.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★donanımhaber forum
    Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-online-aile-hesabi-uye-arama-bulma-konusu--148164384

https://forum.donanimhaber.com/nintendo-switch-online-aile-hesabi-uye-arama-bulma-konusu--148164384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 22 Temmuz 2025; 12:1:31 >

• brnbry kullanıcısına yanıt

mesajı kaldırdım teşekkürler

• syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Kamera, özellikle derinlere indiğinde oldumç saçmalıyor. Transparan moda geçmiyor bazen can sıkıyor. Genel anlamda oyuna bayıldım ama bahsedilmesi gereken bir kaç handikap var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bananzada ilk bölümlerdeki sadece muzları toplayım dedim ama bir bakmışım fosilleri de toplamış oldum, sl500’e kadar her şeyi toplamış oldum. Loot fetişistliğinden çok oyunda bir şeyleri kırmak dökmek öyle boş gezmek bile eğlenceli olduğundan oyunu ilerletmeden o bölümlerde takıldım sadece. Sıfır külfet tamamen relax oldu

• jymz___ kullanıcısına yanıt
    Oyun nasıl eğlenceli mi

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Deneyimlediğim için çok memnunum. Dediğim gibi finale rushlamaktansa, geride sağda solda takılmak bile oldukça eğlenceli. Bu sene oynadığım en iyi oyunlardan. 60 saate dayanan totk maratonu arasına çok güzel mola oldu.

• dimontales kullanıcısına yanıt

Çok başka bir keyfi var Nintedo IP'lerinin, Switch 2'de özellikle görselleri de çok beğendim.

Sürekli yeni oyun mekanikleri veriyor Nintendo, Donkey Kong'da da sınırsız yıkım ve DK'un gücünü kullandırma şansı tanımış.

Başta Odyysey'in mantığına benzetmiştim ama başka bir oyun çıkmış ortaya.

Bazı yerlere ulaşım konusunda ufak bulmacaları da var oyunun, çok yer altına veya toprak içine girildiğinde kamera sorunu olabiliyor ama bu yapının doğasında var üst üste binen her katmanı aynı anda görmek mümkün değil.

Beklediğimden daha keyifli ve çeşitli bir oyun çıktı.

• Pokemon Legends Z-A Bundle geliyor. İnsanın canı çekiyor

• jymz___ kullanıcısına yanıt
    Ben komple her şeyi toplamadan sonraki katmana gitmiyorum.

Oyunun tek eksisi çok kolay olması bu arada. Hiç health skilli basmadan kolayca bitirilir.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.