Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bugün 3ds alıyorum mario 3d land ile birlikte, daha çok platform oyunu seviyorum acaba önerileriniz nelerdir? rayman origins var aklımda ve sonic lost world'ü bekliyorum. sizin oynayıp beğendiğiniz güzel platform oyunları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Kid icarus tan cok emin degilim ama star fox guzelmis gercekten.

Kid Icarus 3DS'in EN GÜZEL OYUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Kid icarus tan cok emin degilim ama star fox guzelmis gercekten.

Kid Icarus 3DS'in EN GÜZEL OYUNU

Evet onu da aldim sonra daha detayli inceleyip. Eyw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler artik Turkiye'ye donmeme bir gun kaldi. Donmeden son alacaklarimi da tamamliyorum. Bugun iki oyun daha aldim. Bir tanesi:

Epic Mickey Power of illusion
    Digeri de Shin Megani Tensei 4 Limited Edition

Kutularini yeni acacagim. Shin Megami Tensei 4 un icinde ozel bir strateji ve dizayn kitabi var.

Muzik kolesiyonu ve slip case var. Cok kaliteli bir kutu.

Son bir sey daha sormak istiyorum. Alabilecegim bir iki oyunluk durumum daha var. su oyunlar nasil bileniniz var mi?

Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan
    Gunman Clive

Bir de bir tane 3ds oyunu yaklasik kac mb? Eshop tan bir oyun aldigimizda icindeki 4 gb lik sd yeterli mi?

• quote:

Beyler artik Turkiye'ye donmeme bir gun kaldi. Donmeden son alacaklarimi da tamamliyorum. Bugun iki oyun daha aldim. Bir tanesi:

Kutularini yeni acacagim. Shin Megami Tensei 4 un icinde ozel bir strateji ve dizayn kitabi var.

Son bir sey daha sormak istiyorum. Alabilecegim bir iki oyunluk durumum daha var. su oyunlar nasil bileniniz var mi?

Gunman Clive

Bir de bir tane 3ds oyunu yaklasik kac mb? Eshop tan bir oyun aldigimizda icindeki 4 gb lik sd yeterli mi?

Fazla japon anime karakterleri barındıran oyuları hani sevmiyordun? Shin Megami Tensei IV'ü de almışsın oysa ki. Hayırlı olsun.

Gunman Clive E-shop oyunu download ediyorsun. Etrian Odyssey IV süpere benziyor. IGN 9, Gamespot 8 vermiş. Bence al rpg de seviyorsun zaten. Bir de altta ki oyunlara bak istersen ayrıca sitelerin ortalamasına göre sıralanmış listeye de bak.

http://www.gamerankings.com/3ds/641334-zero-escape-virtues-last-reward/index.html

http://www.gamerankings.com/3ds/997784-professor-layton-and-the-miracle-mask/index.html

O kadar oyun almışsın Mario & Luigi: Dream Team almamışsın olmaz.

http://www.gamerankings.com/3ds/704054-mario-and-luigi-dream-team/index.html

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=3ds&cat=0&year=0&numrev=4&sort=0&letter=&search=

3ds oyunlarının boyutları değişiyor. En fazla galiba 4 gb var. O yüzden içinde ki sd karta fazla güvenmemek lazım. 8 ve üstü tavsiye ediyorlar genelde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• gunman clive cok farkli bir oyuna benziyor..guzel gibi... japon anime oyunlarini seviyorum , adamlarin hayel gucu enterasan .. ama evet kesinlikle bir mario oyunu nintendonun basi ucunda olmasi gerek ki bence mario 3d land benim icin vazgecilmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Beyler artik Turkiye'ye donmeme bir gun kaldi. Donmeden son alacaklarimi da tamamliyorum. Bugun iki oyun daha aldim. Bir tanesi:

Gunman Clive

Fazla japon anime karakterleri barındıran oyuları hani sevmiyordun? Shin Megami Tensei IV'ü de almışsın oysa ki. Hayırlı olsun.

Gunman Clive E-shop oyunu download ediyorsun. Etrian Odyssey IV süpere benziyor. IGN 9, Gamespot 8 vermiş. Bence al rpg de seviyorsun zaten. Bir de altta ki oyunlara bak istersen ayrıca sitelerin ortalamasına göre sıralanmış listeye de bak.

http://www.gamerankings.com/3ds/641334-zero-escape-virtues-last-reward/index.html

http://www.gamerankings.com/3ds/997784-professor-layton-and-the-miracle-mask/index.html

O kadar oyun almışsın Mario & Luigi: Dream Team almamışsın olmaz.

http://www.gamerankings.com/3ds/704054-mario-and-luigi-dream-team/index.html

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=3ds&cat=0&year=0&numrev=4&sort=0&letter=&search=

3ds oyunlarının boyutları değişiyor. En fazla galiba 4 gb var. O yüzden içinde ki sd karta fazla güvenmemek lazım. 8 ve üstü tavsiye ediyorlar genelde.

Aslinda anime karakterlerini oyunlarda hala sevmiyorum. Ama nintendo da genelde bu kacinilmaz gibi. O yuzden mecburen bir sans vereyim dedim :) Bir de fire emblem ve tensei 4 alincq 30 usd eshoptq para hediye etti. O yuzden de almadim degil :)

Ben simdi 8 gb lik sd kart aldigimda sistemin yaptigi upgradeler va gidecek mi? Cunku update yaparken sd karti cikarmayin diyordu. Onlari transfer etmenin bir yolu var mi? Mario ve Luigi Dream Team e bkacagim ok :) O da alacagim son oyun olur herhalde.

• Bu arada mario luigi dream team 11 Agustos'ta cikiyormus. Onu artik Turkiye'den siparis veririm. Ya da eshop tan alirim.

• bende o oyunu bekliyorum...almanyadan alacm.. ne kadar olur acaba fiyati..?

• Tales of the Abyss
    Kingdom Hearts 3D

Bu iki oyun nasil bilen var mi?

• quote:

Tales of the Abyss
    Kingdom Hearts 3D

Bu iki oyun nasil bilen var mi?

kingdom hearts'ı çok övdülerdi ama diğer oyun hakkında bilgim yok.
  • Eyw kardes bunlari da aldim. Artik nintendo 3ds ile ilgili buradan alacagim bir sey kalmadi. Sadece Mario&Luigi ile Pokemon X alirim herhalde sanirim. Yardimlariniz icin cok tesekkurler.

• @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 21 Temmuz 2013; 14:04:34 >
  • merhaba 3ds severler;

so many games promosyonundan nintendonun bu aralar havalı oyunlarından çoğunu aldım e shoptan ama
    dün tekrar kaldığım yerden "virtue's last reward: zero escape" e devam edeyim dedim oyun tam bir klasik

belki de hayatımda oynadığım en iyi oyundur enfes bir kurgu tavsiye ederim
    gerçi çok zor ilerleyebiliyorum bulmacaları çok zor
    zor oyun sevenler beğencektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Elimdeki Ntsc-u oyunlarla takas etmek istediğiniz Ntsc-u oyunlar varsa bana PM ile ulaşın.

Oyunlarım
    1. Mario Kart 7
    2. Resident Evil: Revelations
    3. Kid Icarus: Uprising
    4. Street Fighter IV
    5. Mario Tennis Open

Hocam Mario Tennis Open nasıl bir oyun? Güzel mi oynanışı?
  • Benim çok beğendiğim bir oyun. Oynanış klasik Mario Tenis :) Aç - oyna - kapat şeklinde yarım saat 45 dakika oynuyorum ara sıra.

• quote:

Benim çok beğendiğim bir oyun. Oynanış klasik Mario Tenis :) Aç - oyna - kapat şeklinde yarım saat 45 dakika oynuyorum ara sıra.

Tamam kardeşim sağol. Merak ettim ben de verdim sipariş bu oyunu. Bakalım beğenirim umarım.
  • quote:

quote:

Benim çok beğendiğim bir oyun. Oynanış klasik Mario Tenis :) Aç - oyna - kapat şeklinde yarım saat 45 dakika oynuyorum ara sıra.

Tamam kardeşim sağol. Merak ettim ben de verdim sipariş bu oyunu. Bakalım beğenirim umarım.

Beğeneceğinize eminim. Ayrıca Luigi Masion ve Donkey Kong u satmayı ya da takaslamayı düşünürseniz ben talibim :)

• quote:

quote:

quote:

Beğeneceğinize eminim. Ayrıca Luigi Masion ve Donkey Kong u satmayı ya da takaslamayı düşünürseniz ben talibim :)

Tamamdır :) Henüz onları oynamaya başlamadım. Ama ben biraz koleksiyoncu sayılırım :) Yine de oynadıktan sonra konuşuruz elbette.

• Animal crossing, luigi's mansion satan varmi?
    Heryerde aradim ama gittigidiyor'dan baska yerde yok orasida cok kazik.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.