Şimdi Ara

Nintendo 3DS Oyun İncelemeleri, Haberleri ve Takas Etme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
13
Favori
34.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mario Kart 7 takaslıktır Resident evil revelation arıyorum..
  • Elimde James Noir's Hollywood Crimes (Ubisoftun) bulmaca oyunu var, takas etmek isteyenler pm atabilir
  • ARKADASLAR MARIO 3D LAND ARIYORUM..VARMI ??YADA TAKASLIK?
  • YOKMU 3DS OYUNU SATAN YAW???? 3DS IM VAR 1 AYDAN BERI BI OYUN VAR 80 TL DE PARAM VAR SATAN VARSA PM ATSIIN
  • arkadaşlar sıfır zelda jelatininde ne kadar verirsiniz? ayrıca Resident Evil The Mercenaries de var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

arkadaşlar sıfır zelda jelatininde ne kadar verirsiniz? ayrıca Resident Evil The Mercenaries de var ?

PM ATILDII
  • bugün ankara cepa carrefour medimarkt ve d&r a baktım en ucuz 3ds oyunu 129 tl idi :(
    Allahtan elimde dsi'm için aldğım oyunlarım var, pokemon heartgold takılı mesela dünden beri 3ds'imde yoksa oyunsuz kalırmışm.
    forumlarda okuduğum ucuz oyun masalı da tam masal! kapan kapmış ya da heryerde fiyatlar uçuk ..
    medimarkt teki genç görevli arkadaş siz beğenin ben indirim yapmaya çalışırım dedi, street fighter 3d yi sordum, 90 tl ye alabilirsiniz dedi ki en uygunu da oydu .. yine de elim varmadı almaya ..

2. el veya yurt dışı oyun arıcam artık : /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 29 Nisan 2012; 19:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under4560

Arkadaşlar nintendo 3ds nereden alabilirim?
    fiyatı ne kadar?

dün darty den asyacard a 499 tl / 6 taksit ve 1 ay ötelemeli aldım, bilginiz olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

bugün ankara cepa carrefour medimarkt ve d&r a baktım en ucuz 3ds oyunu 129 tl idi :(
    Allahtan elimde dsi'm için aldğım oyunlarım var, pokemon heartgold takılı mesela dünden beri 3ds'imde yoksa oyunsuz kalırmışm.
    forumlarda okuduğum ucuz oyun masalı da tam masal! kapan kapmış ya da heryerde fiyatlar uçuk ..
    medimarkt teki genç görevli arkadaş siz beğenin ben indirim yapmaya çalışırım dedi, street fighter 3d yi sordum, 90 tl ye alabilirsiniz dedi ki en uygunu da oydu .. yine de elim varmadı almaya ..

ucuz oyun almak istiyorsanız yurtdışı siteleri var (zavvi, the hut gibi) buralardan bazı oyunları çok uygun fiyata alabilirsiniz. sipariş gelmez diye de endişeye kapılmayın çok uçuk bir şansızlığınız yoksa verilen adrese geliyor ( yalnız mutlaka o adresde daima birisi olsun, yoksa paket geri gider) zavviden mesela şimdiye kadar 10 tane sipariş verdiysem 10 u da ulaştı.

• Ntsc oyun isteyen Varsa Elimde SS4 PES11 ve RE:Revolation var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

bugün ankara cepa carrefour medimarkt ve d&r a baktım en ucuz 3ds oyunu 129 tl idi :(

ucuz oyun almak istiyorsanız yurtdışı siteleri var (zavvi, the hut gibi) buralardan bazı oyunları çok uygun fiyata alabilirsiniz. sipariş gelmez diye de endişeye kapılmayın çok uçuk bir şansızlığınız yoksa verilen adrese geliyor ( yalnız mutlaka o adresde daima birisi olsun, yoksa paket geri gider) zavviden mesela şimdiye kadar 10 tane sipariş verdiysem 10 u da ulaştı.

çok şanslısınız, yalniz yaşıyorum ben gündüz de işteyim. :(

• slm arkadaşlar 3ds getirebilirim sizler için fiyat 450 tl sahibinden sanalpazar gittigidiyor üzerinden veya elden nasıl isterseniz alabilirsiniz. sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_ash

slm arkadaşlar 3ds getirebilirim sizler için fiyat 450 tl sahibinden sanalpazar gittigidiyor üzerinden veya elden nasıl isterseniz alabilirsiniz. sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.

gittigidiyorda 280 TL'ye 0'ı var
  • Pal nıntendogs cats var arkadaslar. Takaslık ve satılıktır. Pm ıle ulasın lutfen.
  • Kid Ucarus Uprising
    AR kartları standı sıfır gibi
    80 tl
  • 3DS Kid Icarus Uprising
    kutulu AR kartları ve 3DS standı.
    fiyatı dusurdum
    60 TL
    Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcali

3DS Kid Icarus Uprising
    fiyatı dusurdum
    60 TL
    Ankara

Hocam NTSC ise hemen alırım.
  • Alınık

Mario Kart 7 Pal 60TL veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcali

3DS Kid Icarus Uprising
    fiyatı dusurdum
    60 TL
    Ankara

sıze pm attım..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.