Şimdi Ara

Ninja Turtles (2014) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.122
Cevap
7
Favori
33.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bi yakından gor derim bende resimlere bakınca acayip heveslenmistim ama kursagımda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

evet beylerhttps://cbsdetroit.files.wordpress.com/2014/08/ninja-turtles2.jpg bu linkteki resimi zoom yaparak sizde tosbağlarımızın tasarımlarını iliklerine kadar inceleyebilirsiniz

way ultra hd 4k

eyvallah hocam

filmi izlerken diyordum raphael o kadar shredderla kapıstı taslar devrildi ustune ama o gozluk nasıl kırılmadır.. meger kırılmıs simdi farkettim.. tabi gerçek hayatta tuz buz olması lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 9 Eylül 2014; 22:29:15 >

• Beyler film nasıl sizce gidilir mi imax düşünüyordum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

evet beylerhttps://cbsdetroit.files.wordpress.com/2014/08/ninja-turtles2.jpg bu linkteki resimi zoom yaparak sizde tosbağlarımızın tasarımlarını iliklerine kadar inceleyebilirsiniz

way ultra hd 4k

eyvallah hocam

filmi izlerken diyordum raphael o kadar shredderla kapıstı taslar devrildi ustune ama o gozluk nasıl kırılmadır.. meger kırılmıs simdi farkettim.. tabi gerçek hayatta tuz buz olması lazımdı

Spoiler vermeseniz?Şu konuya ne zaman filmle ilgili görüşlere bakmak için girsem spoilerlar havada uçuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

way ultra hd 4k

eyvallah hocam

Spoiler vermeseniz?Şu konuya ne zaman filmle ilgili görüşlere bakmak için girsem spoilerlar havada uçuşuyor.

hocam eğer okuduysan filmle alakalı yerlerde hep spoiler vererek yazıyoruz

bu bahsettiğin yerdeki yazıya neden spoiler vermedim,

çünkü bahsettiğim shredderla kapışma, üstüne taş düşmesi zaten youtube videolarında defalarca paylaşıldı.. yani film öncesi bile herkes tarafından bilinen sahnelerdi.. senin bundan haberin yoksa bizim yapabileceğimiz birşey yok

• niggastyle N kullanıcısına yanıt
    Ne ayıbı? Pizza yiyen mikey figürü güzel olmaz mı?
  • İzmir Optimum Cinemaximumda bu filmin 3d ve altyazılı versiyonu gişe bilet fiyatı nedir arkadaşlar?

Marsgate'de 14.5 tl. ama buna komisyon dahil mi değil mi bilmiyorum. ya çarşamba ya perşembe halk günüydü unuttum ya hangi gündü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

quote:

way ultra hd 4k

eyvallah hocam

hocam eğer okuduysan filmle alakalı yerlerde hep spoiler vererek yazıyoruz

bu bahsettiğin yerdeki yazıya neden spoiler vermedim,

çünkü bahsettiğim shredderla kapışma, üstüne taş düşmesi zaten youtube videolarında defalarca paylaşıldı.. yani film öncesi bile herkes tarafından bilinen sahnelerdi.. senin bundan haberin yoksa bizim yapabileceğimiz birşey yok

O yorumun değil aslında.Genel oalrak söz etmek içni yazdım.Çünkü tek ben değil filme gidecek olan bir çok kişi var ve bunlarda benim gibi eleştirilere bakmak için konuya giriyor.Birde bazı arkadaşlar spoiler butonunu kullanmadan yazıyor ister istemez insan görüyor.Gerçi spoilerları görsemde fark etmez yinede gideceğim bir film.

• En tatlı olanı bu

Ninja Turtles (2014)

• pazartesi imax marmaraparkta izledim bende çok eğlenceli ve güzeldi bu kadar beklemiyodum açıkcası.çöp yazan berbat diyenleri anlamıyorum gidin izleyin eğlenin bu tür filmlerden ne bekliyorlar anlamıyorum.istanulda olan mümkünse imax izlesin.çok fark ediyor imax
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısın. filme sinemada gitmeni tavsiye ederim. hatta 3d izle. gerçekten çok başarılı. dvd si çıkar çıkmaz alacağım

• Aaah ah 10 gün istanbulda kaldım gezdim ,özellikle IMAXe gitmek istiyordum (malum izmirde yok).Şu filme yetişemeden dönmek zorunda kaldım. :(

• Rezalet bir film olmuş. Yine kaba etlerinden uydurdukları bir hikaye yani sıfır konu, neredeyse tek bir sahne dışında olmayan aksiyon, saçma ninja kaplumbağa tasarımlarımı ve berbat bir ana tema müziği; kendi ana temasını kullanamamak baya basiretsizlik örneği bana kalırsa. Açıkçası ellerinde bu kadar imkan olup da bu kadar başarısız bir film nasıl yapabiliyor bu insanlar anlamak çok güç. Asansör sahnesi dışında aklımda kalan bir yeri yok, yılın benim için en büyük hayal kırıklığı oldu, baya beklenti içerisindeydim oysa.
  • Dostum süper kahraman filimlerinde hızlı ve öfkeli gibi bir byük beklenti içindeysen senin için rezalet çıkması normaldir

tüm süper kahraman filmleri böyle dostum malesef işte shredder ölür canlanır bilmem joker ölür canlanır spiderman dev robotu yumruklarla öldürür. falen felan feşmekan ,hep aynı kuyruğu yakalar durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Rezalet bir film olmuş. Yine kaba etlerinden uydurdukları bir hikaye yani sıfır konu, neredeyse tek bir sahne dışında olmayan aksiyon, saçma ninja kaplumbağa tasarımlarımı ve berbat bir ana tema müziği; kendi ana temasını kullanamamak baya basiretsizlik örneği bana kalırsa. Açıkçası ellerinde bu kadar imkan olup da bu kadar başarısız bir film nasıl yapabiliyor bu insanlar anlamak çok güç. Asansör sahnesi dışında aklımda kalan bir yeri yok, yılın benim için en büyük hayal kırıklığı oldu, baya beklenti içerisindeydim oysa.

Sizde sunu anlamadiniz, sinematik evren farklidir Ona gore degerlendirmelisiniz.

Su filmde orijinale yakin cizgi dizilerde 20-30 bolumde anlatilan bir konu var. Dogal olarak senaryonun da bastan yazilmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Eylül 2014; 21:45:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• filmin son 30 dakikasini izlemedim o derece vasatti
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

filmin son 30 dakikasini izlemedim o derece vasatti

dostum tüm olay o 30 dk da oldu herşeyi kaçırmışın malesef. geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

filmin son 30 dakikasini izlemedim o derece vasatti

dostum tüm olay o 30 dk da oldu herşeyi kaçırmışın malesef. geçmiş olsun

aslinda izleyemedim is cikisi salonda izledik gec oldu kapatip gittik cok baydi cunku koca salon yarin gider tekrar izlicem zaten kalanini

• Tony kullanıcısına yanıt
    bence güzel oalcak baya hatta hedeflerin üstesine çıkacak gibi geliyo bana fragmanı çok iyiydi
  • beyler ilk günden 5 eylülde gitmiştim harika film herkeze tavsiye ederim 3d'ydi bide
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.