Şimdi Ara

Ninja Turtles (2014) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.122
Cevap
7
Favori
33.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DNR'a ve bir tane oyuncak mağazasına baktım ama filme ait figürleri bulamadım. Bulursam direk Mickey'i alacam. Rahmetli ablam onun plastik bir oyuncağını almıştı. Nasıl sevinmiştim anlatamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

yeni filmin figürleri çıkınca almayı düşünüyorum amerikada 12 usd parası, acaba kaç para olur burda (tahminim 35tl) alınca resimleri yollarım

bu arada dostum resim süpper olmuş eline sağlık bakarakmı yapıyorsun yoksa karbonmu koyuyorsun üzerine

Figürleri nereden alıyorsunuz acaba? Anime figürlerine bakıyorum ama 200-300 TL den aşağı değiller mübarek.. Sen şimdi 35 tl filan deyince gözlerim parladı
  • anime figürü felan kastetmiyorum bir heykele o kadar parada şahsen vermem ama alanlara saygım sonsuz. ben action figür kastediyorum alıcam ve kitaplığımın önüne bizim tosbağları dizeceğim
  • quote:

anime figürü felan kastetmiyorum bir heykele o kadar parada şahsen vermem ama alanlara saygım sonsuz. ben action figür kastediyorum alıcam ve kitaplığımın önüne bizim tosbağları dizeceğim

Bende vermiyorum zaten, çok güzeller ama insanın içinde bir ukte kalıyor 35 TL Figür deyince ne oluyoruz dedim ya

• quote:

yeni filmin figürleri çıkınca almayı düşünüyorum amerikada 12 usd parası, acaba kaç para olur burda (tahminim 35tl) alınca resimleri yollarım

bu arada dostum resim süpper olmuş eline sağlık bakarakmı yapıyorsun yoksa karbonmu koyuyorsun üzerine

çok teşekkürler dostum tamamen aklımdan yapıyorum.. bunu wacom tabletle pc'de çizdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 7 Eylül 2014; 23:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

DNR'a ve bir tane oyuncak mağazasına baktım ama filme ait figürleri bulamadım. Bulursam direk Mickey'i alacam. Rahmetli ablam onun plastik bir oyuncağını almıştı. Nasıl sevinmiştim anlatamam.

film figürleri amerikada çıkalı çok oldu.. normal boyuttakilerin fiyatı 10 dolar.. videoda eklediğim 11" olanlar 12-15 dolar arasıydı yanılmıyorsam

ülkemize rahart 50-60 tl'den başlayan fiyatlarla gelirler diye tahmin ediyorum.. malum bizde herşey pahalı

bu 11" figürleri çok beğendim

• Ebay 20$
     Ninja Turtles (2014)
  • ülkemize geç gelmesinin en büyük nedenlerinden biri şahsi fikrim yeni nesil çocukların bu zevkler yerine vakitlerini tablette angry birds oynamaya gömmeleridir. ülkemizde oyuncak satış oranları epey düşük diye tahmin ediyorum.

şimdiki nesile gerçekten üzülüyorum oyuncaksız, çizgiromansız çocuklukmu olur ulen

eyvahhh! ebayda 20 usd ise gerçekten bize geliş fiyatı lojistiğidir bilmemnesidir 60 tl yi bulur
  • niggastyle N kullanıcısına yanıt
    hocam ülkemize ne geliyorki zaten.. bizde bu tip şeylere çoluk çocuk oyuncağ diye bakıyorlar.. al bebe sevinsin diye..

niokledon'un bir sürü yeni seri figürü çıktı. casey jones'u amerikadan getirttim.. leather face, mutaen man vs.. bir sürü figür var.. ayrıca rocksteady bebop geliyor

ama bizde raflara bakıyorsun sadece kaplumbağalar var.. o yüzden gelirler mi ülkemize ondan bile şüpheliyim

• valla tam üzerine bastın çiğnedin, çizgi roman okuyorum diye bana abuk sabuk sözler sarfediyorlar mesela amerikada çizgiroman okumanın yaşı yok 45 yaşında dayı bile geçer central parkın bir köşesine vakit geçirir, bunlar hobidir, figür koleksyonuda yapmakta böyle bu onların kültüründen bir parça sonuçta ama türkiyede farklı, bebekmisin oğlum ,kaç yaşında adamsın falan felan feşmekan.

valla şu green card denen illet bi çıksa bize basıp gideceğim ama...

bu arada shredder figürü çok hoş olmuş filimdeki gibi porselen takımı değil

[simage]http://www.doubledumbassonyou.com/wp-content/uploads/2014/05/TMNT-shredder.jpg [/simage]

[simage]http://www.toyhypeusa.com/wp-content/uploads/2014/09/Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-2014-Movie-The-Shredder-Figure-05.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggastyle -- 8 Eylül 2014; 0:15:12 >

Shredder için porselen takımı dedin ya Mübarek Kütahya porselen hem de çatal bıçak seti dahil Vazgeçtim hepsini alacammmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 8 Eylül 2014; 0:32:36 >

• adam zaten kendi bıçak seti usta gerek yok hediyesine
  • bu arada filmde leo baya şekil duruyordu

işte benim adamım
     Ninja Turtles (2014) Ninja Turtles (2014) Ninja Turtles (2014)

dikkat ettiysen bu shredder filmdekinden farklı.. shredderın ilk resmide bu figürdeki gibiydi.. sanırım tasarımı sonradan değiştirdiler..
  • quote:

bu arada filmde leo baya şekil duruyordu

işte benim adamım
     Ninja Turtles (2014) Ninja Turtles (2014) Ninja Turtles (2014)

leo'yu tasarlarken gözleri russel crow'dan, dudakları nelson mandela'dan almışlar

• bende bekledim ama yoktu hocam.

filme gelecek olursa piyasaya çıkan kaliteli bir çok filmden daha büyük bir zevkle izledim. Kaplumbağalarımız biraz evrim geçirmişler onun dışında çok hoş filmdi bana göre
  • Beklentilerinizi çok aşırı tutmazsanız zevkle izleyebileceğiniz tarzdan bi filmdi izlerken sıkılmadım

• Shredder kırılan şişeden çok az panzehiri avuçlarının arasına aldı.
    İkinci filmin başlangıcı onunla alakalı olabilir. Bir de bu film acaba hangi çizgi filmi referans aldı?
  • Arkadaşlar filmin sonunda çalan müziğin adı Shell Shocked arayanlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.