Şimdi Ara

ninja gaiden yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makinam pal oyunum da pal fakat ninja gaiden de kafa kopmuyor güvenlik seviyesini 11 yaptım sonuç aynı oysaki demoda catır catır kafa kopuyor sorun ne olabilir

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • Koca kafa koparmı ya Allasen.Bırakın bu kelleciliği ya ayıptır oyun böylemi oynanır koca kelleyi kopar sen.Ya git olmaz ayıp şeyler bunlar
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • myfranco cidden arkadaş demiş kelle alamıyormuş ama sen koca kelle diyorsun. Sakın bu sansür filan fişman olmasın malum ps3 alacağız saçma sapan sansürlerle uğraşmak istemem.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • benim alet ntsc-u ninja gaidenimde pal valal kan reva kafa hepsini kopartıyom
    sanat7
  • sadece kafa mı kopmuyor ? kan var mı? parental kontrolu off yapın bakalım ne olacak?
    Ninja Blade (ÇIKTI)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.