Şimdi Ara

>>>Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dağıtım: Namco Bandai
    Geliştiren:CyberConnect 2
    Çıkacağı Platformlar: Xbox 360, Ps3

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 için ilk görüntüler geldi. Görüntüler dergi üzerinden taramadır. İlk oyun Ps3'e Ex idi ama bu sefer hem Xbox 360 hemde Ps3 için çıkacak. CyberConnect 2'ninde ilk Xbox 360 deneyimi olacak

>>>Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2<<<

Haber ve görüntüye ulaşmak için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch Vader -- 11 Temmuz 2010; 0:42:14 >

haber için teşekkürler

oyunun Shippuden olması harika bir haber

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

oyunun tam adı Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2,

oyunun Shippuden olması harika bir haber

hemde ne harika haberi ilk okuduğumdan beri yüzüm gülüyor
    Daha Fazla Göster
  • Waw Mükemmel Bir Haber Hade Beyler Eller Klavye Başına Araştırmaya Başlayalım İnşallah Gerçek Bir Haberdir Ve Çabuk Gelir..
    Son olarak umarım xbox'a da yapılması bir şeyleri değiştirmez. Çünkü dediğim gibi ilk oyun ex olarak mükemmeldi.
    2010 yazıyor dergide ancak tam tarihi bilen var mı?
  • Kesinlikle 3 Boyutlu Tüm Alan Kullanılabilir Bir Dövüş Sistemi Daha Önce Yoktu İnsallah Böyle Kalır . Onlineda Lvl Sistemi Gelse Çok Güzel Olur Dövüş Kazandıkça Açılan Jutsular Falan Aslında Singledede Böyle Olsa Ne Güzel Olur Aman Allahım Dayanamıyorum Çıksa Hemen Keşke !
    DS için farklı bir oyun.

Ancak dediğim gibi keşke xbox'ı bulaştırmasalardı bu işe. Çünkü ubisoft zaten onlar için ex oyun yapıyor naruto bazında. Biraz saçma oldu bu olay.
  • Xbox ı bulaştırmalarına birşey diyemeyeceğim çünkü bir naruto hayranı olarak düşündüğüm hiçbir naruto severin xbox veya wii veya ds bu zevkten ayrı kalmaması gerektiğidir. Ama daemonville' in dediği gibi 3 boyutlu dövüş sistemi gerçekten harika xbox ın dahil edilmesi bunu değiştirmese iyi olur. Şahsi düşünceme göre değişeceğini de sanmıyorum. Online desteği de gelirse zaten tadından yenmez. Çıkış tarihi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi şu an için yok sanırım çünkü bütün haberlerin kaynağı aynı bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok.
  • Xbox 360'daki Broken Bond çok iyiydi yakındada Ultimate Ninja Storm'u alacağım onlada bir kendimden geçerim sonrada Ultimate Ninja Storm'u beklemeye başlarız. Naruto oyunları acayip keyifli oluyor ayrıca uzunda olduğu için baya sürede oyalıyor.

Naruto hayranı biri olarak nasıl sabredeceğim bilemiyorum

İlk oyuna neden online sistem koymadılar şaşılacak bir durum. :S

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Xbox 360'daki Broken Bond çok iyiydi yakındada Ultimate Ninja Storm'u alacağım onlada bir kendimden geçerim sonrada Ultimate Ninja Storm'u beklemeye başlarız. Naruto oyunları acayip keyifli oluyor ayrıca uzunda olduğu için baya sürede oyalıyor.

Naruto hayranı biri olarak nasıl sabredeceğim bilemiyorum

Broken Bond'ı oynamadım ancak videolardan falan izlediğim kadarıyla dövüş olarak Ultimate ninja Storm'un eline su dökemez. Hele tüm karakterler +jutsu'ları açtıktan sonra inanılmaz keyifli oluyor free battle modu (yapay zekası biraz salak gerçi, kawarimi yapmaktan bile aciz). Ancak dediğim gibi konuya ve kola hakim 2 kişi oynadığında inanılmaz güzel oluyor. Bazen karakterlere göre kawarimi'ler, katon'lar, shiruken'ler havada uçuşurken, bazen de daha düşük tempolu ancak uzun süren maçlar oluyor. Naruto seviyorsanz ve hala oynamadıysanız çok şey kaybediyorsunuz.

Hele de şimdi bir çok karakter gelişti ve yeni karakterler katıldı hikayeye. Eğer sistem değişmezse değişmezse çok mükemmel olacak. ( Deidara, Jiraiya, Itachi, Pain, Naruto ve tabiki Sasuke en çok merak ettiklerim yeni oyunda )

Online ise gerçekten büyük eksiklik oldu.

• Habere bak insan alıştıra alıştıra söyler

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Habere bak insan alıştıra alıştıra söyler

Yok öyle alıştırma falan pat diye verilir bu haber. Son günlerde hiç bu kadar keyifli olmadım bu haber beni resmen coşturdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch Vader -- 19 Aralık 2009; 2:14:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Habere bak insan alıştıra alıştıra söyler

Yok öyle alıştırma falan pat diye verilir bu haber. Son günlerde hiç bu kadar keyifli olmadım bu haber beni resmen coşturdu

Sage hocam sen misin ya ben de başka birisi sanıyorum meğersem nick değişmiş :D

Yav akşam banlıydım ama haberi görünce şok oldum daha yeni 1. oyunu bitirdim 11 saat aralıksız oynadım,şimdi birden bu haber gelince çarpıntı oldu bende

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.