Şimdi Ara

Ninja Gaiden II inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, gormemisin eline Internet vermisler, icinde gordugu hersey sanki onun icin yapilmis...
    Adam oyunu oynamis, test etmis, yorumlamis, puanlamis, ses / video'yu hazirlamis, bu kadar emek yetmezmis gibi, diger insanlarin bilgilendirmek icin Internette yayinlamis, hele hele, karsilik gutmeden... Sonra simarigin teki ciksin, "Amannn goruntu cok boguk", "Offf, ses cok kisik" desin.

Tiksinc.
    Zotac rtx 5080 amp infinity @3270mhz //Mi 14 pro 512gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: midiot

Cok az durumda bilgisayar ekranina bakarak gulerim... Cevreye faydali birsey yapma? Hahahaha. Kapat bilgisayari, interneti, salteri... cik disari basla bagirmaya, fazla gecmeden arkadanda pek kisi olmadigini goreceksin.

Herneyse, bana, iki yuzluluk geldi "kisisel dusuncelere saygili olalim" cumlesi... Sen ki, bos zamanlarini vahset iceren, az-buz zor olan, amaci amacsizca adam oldurme olan oyunlarla gecirenlere laf yetistirirken...

Ayrica, o oyunu yapan insanlar da o kadar emek harciyor, nasil bir elestiridir o?

hocam polemiğe girmeylim isteyen alsın oynasın bende oynarım ama 10 15 dkdan sonra bayıyo sürekli hayt huyt sürekli sürekli başka birşey yok

Orjinalden alıntı: Jago

hocam cümleye bak ya adam kesmek GOW kadar zevklimi? Ne sadist toplum olduk ya yetiş POLAT ALEMDAR yetiş bu soruya ancak sen verirsin cevabı

LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE

quote:

Orjinalden alıntı: protherm

god of war 2 den aldığımız zevki bundan alabilirmiyiz acaba gow2 deki vahşet bunda varmı acaba adamları falan kesip biçmek gow kadar zevklimi?

ya hocam bu oyunların temel amacı bu adamları canice kesip biçip stres atmak ondan sordum

• İçimdeki Ninja sevgisi benim de bambaşka...

Haftasonundan bu yana başka birşey oynamıyorum, oynayamıyorum bizim Hayabusha yüzünden........... :)))))))

Orjinalden alıntı: algorian

Ya Allah rızası için videodaki anlatımı yapan kişi değişsin artık ya!

Bir konu bu kadar mı monoton, bu kadar mı vurgusuz anlatılır.

dur victoria secret güzellerinden biri anlatsın videoyu arada sırada biyerlerinden de görüntüler gösterir reçelini akıtırsın
    Alışverişten vazgeçtiysem ya param yoktur ya paramla kazıklandığımı anlamamdır..
  • yeterince vahşet değil

Ninja Gaiden II mi ?

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• Bence hiç güzel bir oyun değil habire kan vahşet
    Ninja turtles bile daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 14 Haziran 2008; 16:20:18 >

Orjinalden alıntı: [DMC]

DEvil may cry 4 mu

Ninja Gaiden II mi ?

Kesimlikle nınja gaiden derım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
    Beğenmiyorsan sen anlat! Teşekkür edeceğin yerde dediğin lafa bak emeğe saygı biraz...

Evet beğenmiyorum, senin beğendiğin herşeyi beğenmek zorunda değilim. Bana da aynı işi versinler, anlatayım.

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
    dur victoria secret güzellerinden biri anlatsın videoyu arada sırada biyerlerinden de görüntüler gösterir reçelini akıtırsın

Tam da düşündüğüm şeydi

Ne kadar hızlı olursa olsun, tüm bilgisayarlar AYNI HIZDA BEKLER... RAID'i BIRAKTIM, Aklım başıma geldi.
    O/C YOK! Gözle görülmeyecek bi fark için riske girmeye de gerek yok.
    LO/C VAR! Malum havalar çok sıcak...

• devilmay cry mükemmelll
  • hocam ben bişey sorcam bu yeni nesil bilgisayarlarda son günlerde aklıma bişey takıldı ,, oyun da ekran da bi çizgi oluşuyo burdada var bulutların arasından geçince yüksek gösteri yapınca oluşuyo ya sadece ben mi farkediyorum bu crysiste filanda var başlangıç videosunda video hızlı bi şekilde kayınca bi bozukluk oluşuyo nedir bana açıklayabilecek birisi varmı ?
  • Bende Ps3 var bu oyunun birincisini abim arkadaşından ödünç alıp eve getirdi bu oyunu bi oynayın habire oynamak istersiniz . yaptığı hareketler çok güzel ben bunun 2. sinide alcam çok iyi bir oyun.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.