Şimdi Ara

Ninja Assassin (2010) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red Band ne öyle ya koptum sbahın köründe

Only a ninja harmed during this movie, the rest is killed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Awesome.

Ohannes Budur abi budur...
  • Al önüne üç bira,aç bu filmi,ne konu takibine gerek var ne de altyazı,salt aksiyon işte,işten sonra akşam vakti izlemek için süper bir yapım.
  • Oldukça kanlı aksiyon bizi bekliyor. Bu filmin yanında büyük boy Pringles Original + kola iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Kasım 2009; 10:37:19 >
  • quote:

Awesome.

Harika 0:28
  • Trailer'i yen iizliyorumda o kan efektleri nedir ya.. fazla abartılmış + nasıl bir renktir o ?
  • quote:

Awesome.

O kan olayı biraz fazla abartı olmuş bence.Hele o nasıl bir renktir karanlıkta o kadar parlayan kan mı olur Sonunda kadın çok şeker bişey gibi duruyor ama
  • Az önce buna benzer bir film izledim adı sadece Ninja
    Aynı şekilde kanlı ve intikam üzerine kurulmuş bir senaryo.
  • Arkadaşım kan olmaz kan yok dersiniz kan olur bide kasten abartırlarki aksiyon patlaması olsun onada laf edersiniz Cem Yılmaz'ın dediği gibi ''Gemicilik zihniyetiyle Titanic izlenmez...''

:)
  • Şu ninja filmlerini oldum olası sevmemişimdir..Fragmanı izledim buda onalrdan biri gibi..
    Askerlerin elinde son model silahlar..Bunu elinde kılıç cart curt var genede hepsini kesio anlamadım bu işi.Hiç mi akıllı adam yok o silahlıların arasında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşım kan olmaz kan yok dersiniz kan olur bide kasten abartırlarki aksiyon patlaması olsun onada laf edersiniz Cem Yılmaz'ın dediği gibi ''Gemicilik zihniyetiyle Titanic izlenmez...''

:)

• fragmanı beğendim böyle filmleri hep sevmişimdir
  • Ninja olsun Assassin olsun yeter zaten. Elbet izlenir.
  • nezaman vizyona giriyor gidicem sinemasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Afişi Prince of Percia daki adama benzemiş

Alakası bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Afişi Prince of Percia daki adama benzemiş

Alakası bile yok.

Ikiside baygin baygin bakiyor ya, ordan benzetti galiba arkadas!
  • Fragmanı Daha Yeni İzledim Çok Güzel Filme Benziyor (Kendime )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres93 -- 23 Aralık 2009; 15:56:29 >
  • Bu filmi izleyip de yorumlayacak bi arkadaş varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Bu filmi izleyip de yorumlayacak bi arkadaş varmı acaba

Film aksiyon sahneleri disinda, acayip bir sekilde bos ve vasat bir film! Ozellikle ana karakter konusma ozurlu.

EK: Ama aksiyon sahneleri gercekten cok iyi yapilmis, biraz fantaziye kacsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 11 Ocak 2010; 14:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Bu filmi izleyip de yorumlayacak bi arkadaş varmı acaba

Film aksiyon sahneleri disinda, acayip bir sekilde bos ve vasat bir film! Ozellikle ana karakter konusma ozurlu.

EK: Ama aksiyon sahneleri gercekten cok iyi yapilmis, biraz fantaziye kacsa bile.

Geçenlerde ong-bak ve ong-bak 2'yi peşpeşe izledim ilk filmdeki o dövüş sahnelerine bittim adeta 9/10 rahat giderdi ama ikinci film vasattı konu desen zaten yok sayılır 6/10. Çünkü ikinci filmde dövüş sahnelerini orijinal bulmadım her filmde gördüğümüz klasik vuruşlar darbeler, estetik hareketler fazla yoktu mesela karşı saldırıyı başka bir saldırıyla durdurması vs gibi böyle "vaay helal" dedirtecek dövüş sahneleri yoktu. Bu film de dövüş sahneleri bakımından ong-bak 2 gibi vasat mı yoksa ong-bak gibi kaliteli mi? Böyle adamakıllı fazla gereksiz sayılmayacak dövüş figürleri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.