Şimdi Ara

Ninja Assassin (2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Ninja Assassin dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo'yu (Rain) konu alıyor. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klan'ı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir...

Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir...

Berlin'de, APT ajanı Mika Coretti (Naomie Harris) birçok siyasi cinayeti Uzak Doğu'daki bir yeraltı örgütüne bağlayan yüklü bir para davasıyla karşılaşır. Amiri Ryan Maslow'un (Ben Miles) emirlerini hiçe sayan Mika, cinayetlerin ardındaki gerçeği öğrenmek için çok gizli dosyaları karıştırmaya başlar. Araştırmaları onu hedef hâline getirir ve Ozunu Klan'ı onu öldürüp sonsuza dek susturması için Takeshi'nin (Rick Yune) liderliğinde bir suikast ekibi gönderir...

Raizo, Mika'yı saldırganların elinden kurtarır, ama Klan'ın, ikisi de ölene dek durmayacağını bilmektedir. Kendilerini Avrupa sokaklarında bir kedi-fare oyunun içinde bulan Raizo ve Mika, hayatta kalmayı umuyorlarsa birbirlerine güvenmek ve sonunda ulaşılmaz Ozunu Klanı'nı alt etmek zorundadırlar...

NINJA ASSASSIN FOTOĞRAFLARI

Ninja Assassin (2010)

Ninja Assassin (2010)

Ninja Assassin (2010)

Ninja Assassin (2010)

NINJA ASSASIN FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 08 OCAK 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 11 Ocak 2010; 20:00:03 >
  • bence beklentilerin üstüne çıkacak bir yapım...
    Prodüksiyon çok güçlü. Warner Bros ve Legendary Pictures
  • Gönlüm iyi film olmasından yana fakat pek ses getirceğini düşünmüyorum.
  • Eski bir film vardı samurayın gözyaşları diye. Ona benzettim konusunu
  • Umarın aksiyon oyunu Ninja gaiden gibi bi stilde dövüşür posterdeki elamn sağlam yapım gibi..bu türlere ihtiyaç var
  • Bu tür filmleri severim, yapsınlar bu tür filmlerden bolcada doya doya izliyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bu tür filmleri severim, yapsınlar bu tür filmlerden bolcada doya doya izliyelim.

Bakmışsın x360 Ta oynadığımız, Ninja Blade gibi bişey çıkar ne dersin kankam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Street Fighter IV (**ÇIKTI**)
    17 yıl önce açıldı
    Ninja Blade (ÇIKTI)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Only a ninja can stop a ninja - Bir ninjayı ancak bir ninja durdurabilir ( Revenge of the Ninja " Ninja'nın Intikamı"- 1983- filminden bir alıntı )
  • Fragman

Poster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Temmuz 2009; 18:26:30 >
  • Fragmanı güzelmiş .Fragman müziği daha güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Fragmanı güzelmiş .Fragman müziği daha güzelmiş

aynen öyle, fragman güzel, fragman müziği daha güzel. fragmanda da son sahne süper.

az kalmış çıkmasına ama tabii ki eve gelmesine yine baya var. bunuda ekleyeyim listeyeki unutmayayım.
  • Filmin ismi çof fazla çakma yanlız... Aksiyon olsun taştan olsun kaçırmadan izlerim..
  • Pek tarzım değil ama güzele benziyo
  • Wachowski kardeşlerin; matrix in babalarının son flimi aksiyona ve kaliteli bi yapıma hazır olun
  • Afişi Prince of Percia daki adama benzemiş

• Awesome.
  • EFSANE BIR FRAGMAN diyorum ve çekiliyorum...
  • Konusu acayip bayık geldi..
    Ama arada yemeği tuzsuz yemek lazım.
  • ong bak gibi birisi yakışırdı bu filme. İnşallah güzel olmuştur. Merakla bekliyorum. Fragmanda zehir gibi merak saldı yüreğime.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.