Forumdan okudugum kadarıyla Nilfisk markası hakkında pek bilgisi olan yok. Ben belli bir araştırma surecinden sonra Extreme X300 modelini aldım.600 watt emiş gucune sahip ve turbo fırcası,Hepa 14 filtresi , uzak kumandalı kontrolu , sert zemin aparatı var. Nilfisk dunyada sadece vakum sistemleri üreten en eski firmalardan biridir. Bence mutlaka inceleyin. Daha once sanayi tipi urunler uretiyorlardı. Son yıllarda ev tipi cihazlarda uretmeye basladılar. X300 ingiltere en begenilen en satın alınabilir elektirikli supurge secilmiş 2008 de . Bilgi alamak isteyenlerle memnuniyetle paylasırım..
fiyatı nedir ve ürünü inceleyebileceğimiz bir link var mıdır ? teşekkürler.
mrb.
Urunun fiyatı nakit dusunurseniz 850 tl civarı. Listesi 1100 tl gibi. Urun su anda piyasadaki emiş gucu en yuksek cihaz. 400-600 W cekiyor. Hepa 14 filtre var sessiz. www.nilfiskextreme.com yada
konuyu hortlattım ama; aylardır süren beyaz eşya ve diğer ev eşyaları araştırmam sonucunda, biraz önce, ilk eşyamın siparişini netten verdim. epey süren arştırmalarım sonucu, alabileceğim en iyi süpürgenin bu olduğuna karar verdim. sulu süpürgelerin kullanım zorluğu, zahmeti ve yüksek sesle çalışması, torbasızların da toz toplayan bölümünün boşaltılması sırasında karşılaşılan zorluklar,vb nedenlerden dolayı, kullanımı en kolay ve zahmetsiz olanın yine klasik toz torbalı süpürgeler olacağı kanaatine vardım.
Nilfisk extreme X300 elektrik süpürgesi. bir de noolur noolmaz diye bir kutu toz torbası siparişi verdim.
umarım sorunsuz bir teslimat ve sorunsuz bir ürünle karşılaşırım...
Merhaba, SüpürgeMarket firması olarak DH kullanıcılarına elektrikli süpürgeler ve aksesuarları konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nilfisk markasını tercih ederek yerinde bir seçim yapmışsınız. Danimarka menşeeli Nilfisk firmasının uzmanlık alanı yer temizliğidir. Ülkemizde daha çok endüstriyel süpürgeleri tercih edilse de yavaş yavaş ev tipi süpürgeleri de tanınmaya başlandı. Aşağıdaki linkten elektrikli süpürgenize uygun toz torbasına da ulaşabilirsiniz.
Merhaba, SüpürgeMarket firması olarak DH kullanıcılarına elektrikli süpürgeler ve aksesuarları konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nilfisk markasını tercih ederek yerinde bir seçim yapmışsınız. Danimarka menşeeli Nilfisk firmasının uzmanlık alanı yer temizliğidir. Ülkemizde daha çok endüstriyel süpürgeleri tercih edilse de yavaş yavaş ev tipi süpürgeleri de tanınmaya başlandı. Aşağıdaki linkten elektrikli süpürgenize uygun toz torbasına da ulaşabilirsiniz.
Nilfisk elektrikli süpürgeler için HEPA filtreleri de tedarik etmeye başladık. İhtiyaç olursa temin edebiliriz. Aşağıdaki linkte X300 HEPA filtresi satışı mevcut.
Merhaba bir kaç haftalık inceleme sonucunda 2 gün önce Nilfisk extreme complete (x 300) almış bulunmaktayım. alacak arkadaşlara bilgi anlamında yardımcı olmak isterim.
Bende Nilfisk Extreme almayı düşünüyorum. siz hangi modeli kullanıyorsunuz. x300 ve eco modellerini inceledim. Tavsiyeleriniz nelerdir
arkadaşlar bu süpürgenin filtreleri yıkanabiliyormu acaba
Nilfisk extreme X300
Çok araştırdıkdan sonra eco modelini aldım filitreler yıkanmıyor. Yıkanan filitrelere de güvenmiyorum açıkcası.
Daha önce rainbow kullanıyorduk simdi çok daha memnunuz. hem çok sessiz hem daha iyi çekiyor
arkadaşlar merhaba, sormak istediğim bir husus var,
hepsi nilfisk extreme serisi, motor ve emiş güçleri aynı. ama arada ki fiyat farklarını yaratan nedir ? paketle birlikte gelen başlıkları vs mi ?
şu am cepten grdgm için tam cvp veremem ama nilfiskin kendi sitesine girin ve modelleri karşılştırmalı inceleyin. Eger emiş ve motor güçleri aynıysa gelen aparatlar, kumandalı olması, toz-hepa ve diğer filtrelerin değişme zamanını gösteren lambalar gibi extralar ve de turbo başlıktan kaynaklı olabilir. Ben iki yıldır kullanıyoruj ve memnunum. Hele turbo başlıkşa halılar resmen parlıyor....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
arkadaşlar merhaba, sormak istediğim bir husus var,
hepsi nilfisk extreme serisi, motor ve emiş güçleri aynı. ama arada ki fiyat farklarını yaratan nedir ? paketle birlikte gelen başlıkları vs mi ?
şu am cepten grdgm için tam cvp veremem ama nilfiskin kendi sitesine girin ve modelleri karşılştırmalı inceleyin. Eger emiş ve motor güçleri aynıysa gelen aparatlar, kumandalı olması, toz-hepa ve diğer filtrelerin değişme zamanını gösteren lambalar gibi extralar ve de turbo başlıktan kaynaklı olabilir. Ben iki yıldır kullanıyoruj ve memnunum. Hele turbo başlıkşa halılar resmen parlıyor....
tamamdır, çok sağol dostum teşekkür ederim.
Bugün media markt'dan 699 tlya nilfisk extreme x200 almış bulunmaktayım. Nilfisk markasını çok araştırmıştım, özellikle ticari alanda yaygın olarak kullanılıyor (oteller, hastaneler, işyerleri) x300 ile arasında görebildiğim farklar x300 modelinde aktif karbon filtre mevcut + koldan kumanda mevcut
aktif karbon filtre gazlar için kullanıldığını biliyorum, bizim evde sigara bile içilmiyor, değiştirilme sıklığını da düşününce gerek olmadığını düşündüm. koldan kumanda yerine x200 de manuel bir surgulu kapak var, onu hareket ettirerek hava emişini ayarlayabiliyorsunuz, makine üzerinden de 3 kademe emiş gücü ayarı mevcut. x300 modeli 1000 tl civarıydı, bu farklar için değmez diye düşündüm 300 tl fark vermeye.
Dyson dc29 origin modelindede kampanya yapmışlar, 1090 liraydı media markt da. Satıcı bayan özellikle bunu satmaya çalıştı. Dayanıklı olduğunu göstermek içinde vurdu falan makineye, hortumunu büküp kuvvetle uzattı falan.
Neyse, nilfisk emiş gücü mükemmel. Şöyle ki ben daha önce siemens syncropower 2500 modelini kullanıyordum, 5 sene falan oldu, nilfiskden sonra bu eski makinem süpürge falan değilmiş onu farkettim. Bazı kullanıcılar sormuş, ilmeği çok yoğun, uzun tüylü halılarımız var, yeterli mi diye; el cevap : fazlasıyla yeter.
Garanti süresi 5 yıl, ama bu garanti herşeyi kapsamıyor.
makineyi alalı 2 yıl oldu. ama çk fazla kullanılmadı. toz torbası 2 kere değişti. o kadar kullanıldı yani.
şu aşamada, makineyi çalıştırınca kötü bir koku çıkıyor. bu koku,, filtreleri kirlendiği için midir?
bukadar sürede kirlenmesi normal mi? hani 2 sene boyunca sürekli kullanılsa evet kirlenir de...toz torbası ancak 2 kere değişecek kadar kullanıldı....
Bende süpürge araştırıyorum.Emrahsnr arkadaşa cevap veren olmamış. Bu süpürgeyi kullanan arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir. Tavsiye ediyormusunuz hala?
emrahsnr
kullanıcısına yanıt
makineye nem çekmişsiniz.Banyo da zemini temizlemek için kullandıysanız ve hafif su-nem aldıysa makine, içinde oluşturduğu bakteri sonucu koku yapar.İçine nem hafif su çekilmediği sürece hiçbir makine koku yapmaz.çok su çekerseniz motoru yakarsnız zaten. @emrahsnr
DelfiniD
kullanıcısına yanıt
hayır...asla...makine hiçbir zaman ıslak zeminde kullanılmadı.