Şimdi Ara

Nilfisk Coupe special İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nilfisk coupe marka elektrik süpürgesi aldım. 3 sene çnce buna niyet etmiş fakat candogan abimizin tavsiyesiyle siemens almıştım. içimde ukde kalmıştı.
    Bunu aldıktan sonra aralarında farkı yazayım donanımhaber e bir katkım olsun .dedim.

Sulu mu torbalımı yoksa torbasız mı derken bu nasip oldu. Komşumun sulu ve kokan süpürgesinden ve de burda yazan her küçük temizlikten sonra sulu kovayı boşaltma gereğinden dolayı sulu sistemlerden vazgeçtim.
    İlk maceram olan torbasız simtel 2200w çekişi çok düşük makinadan sonra torbalıya karar verdim . Torbasız makinalarda filtre temizliği de hesaba katılmalı .çünkü deneme amaşlı 10 dakika kullandım. tertemiz filtre hemen renk değiştirdi.
    Torba yok ama filtrelerle uğraşmak gerekecektir.Şimdilik torbalı siteme devam etme kararı aldım.
    neyse incelemeye başlıyorum.

Özellikleri :

Güçlü emiş mükemmel temizlik için 2000W motor
    Hafif, kompakt ve sağlam tasarım
    Yüksek manevra kabiliyeti sayesinde daha az yorularak toz alabilme
    480/320 w emiş gücü
    Kablo uzunluğu 5 m
    78db ses
    Hepa 10 filtre
    Uzunlukxgenişlikxyükseklik (cm): 36x28x26
    Ağırlık: 5 kg

Gücü normal kullanımda 1600w max. 2000 w.Makina Danimarka üretimi ..
    Beklediğimden hafif ve küçük çıktı. Yuvarlak tarzı farklı bir hava katmış. Yeşil renk olması hoşuma gitti.
    Aparatları güzel ve kendi bünyesinde saklanması iyi düşünülmüş.
    Tekerleklerinden dolayı dönüşü sorunsuz olmuş. arkanızda rahatlıkla geliyor.
    Hortumu sağlam gözüküyor. çelik ucu içice girebiliyor buda bir avantaj boyu kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.
    Geniş uçlu ,ucu fırcalı kısmı kesikli fırçadan oluşuyor. buda temizlik yaparken hava akışını sağlıyor.
    Perdeler için ince fırçalı ucu var.
    Taşıma kolu yukarda ve yukarı kaldırılarak taşıanbiliyor. ağırlık merkezinin üstünde olması sayesinde dengeli taşınabiliyor. Dügmeler bu kolun altında. kablo sarması ideal .kablo üzerinde aşırı çekilmeyi engellemek için sarı sonra kırmızı işaretler var. Taşıma kolu bana biraz hassas gibi geldi kırılabilir izlenimi veriyor..Plastiği sert dayanıklı plastikten imal edilmiş ama kolun bağlantı yerleri ince, bana pek sağlam gelmedi .

Çalışırken ve seviyesini artırırken motoru birdenbire hızlanmıyor. Buda bence motoru aşırı ivmelendirmeden korumak için uygun düşünülmüş.

Toz torbasının hacmi küçük .Makina küçüklüğünden dolayı tabiiki. Buda sıksık değiştirmeniz gerekecek demektir. Ses bana çok düşük geldi 78 db. Rahatlıkla süpürürken normal tonda ve şiddette konuşursanız anlaşılabiliyor .Çektiğim videoda çocuğumun sesi rahatlıkla duyulabiliyor.Rahatsızlık vermiyor. hava çektiğinde çıkan ses çalışma sesinden daha fazla gibi.
    Sıra geldi performansına . Çekişi çok güçlü .Maximum güçte temizlik yaparken halı üzerinde başlığı hareket ettirmekte zorlanıyorsunuz buda sizi epey yoracak demektedir.. Biraz kullandığımda kaslarıma ağrı girdiğini söyleyebilirim. Orta seviyede çalıştırmak zorunda kalabilirsiniz. Halı kenarını rahatlıkla havaya kaldırıyor. Eşimde çok memmun kaldı. Komşularda beğenmişler.
    Araştırıken fazla fotograf göremedim . Bende birkaç fotograf ekleyeyim. youtube videousunu sonra ekleyeceğim.
    Sorılarınız olursa cevaplandırabilirim. Şimdilik bu kadar.

Edit:video eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 12 Ocak 2013; 21:40:41 >

• İnceleme ve fotoğraflar için teşekkürler.

Bende çeyizim için almıştım bu süpürgeden. Her gören bu nasıl bir markadır diyordu. Herkesin akslında siemens, beko olduğu için burun kıvırıyordu. Tabii kullanmayan bilemez. Bu keyfi biz sürelim.

Ürün çekiş gücü açısından mükemmel. Gerçekten çok sessiz ve çok kullanışlı.

Ancak toz torbaları çok pahalı. Yan sanayi, uygun torba buldum. 10 lu 5 lira idi galiba. Onu kullanıyorum ve cuk diye oturuyor.

Çelik çubuğa dikkat edin. Çok çabuk paslandı bende. Suyla temas ettirmemeye dikkat edin. Ben banyoda da bazen kullanmak durumunda kaldım. Allahtan garantisinin bitmesine 1 hafta kala servise verdim de yenisini verdiler.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

İnceleme ve fotoğraflar için teşekkürler.

Bende çeyizim için almıştım bu süpürgeden. Her gören bu nasıl bir markadır diyordu. Herkesin akslında siemens, beko olduğu için burun kıvırıyordu. Tabii kullanmayan bilemez. Bu keyfi biz sürelim.

Ancak toz torbaları çok pahalı. Yan sanayi, uygun torba buldum. 10 lu 5 lira idi galiba. Onu kullanıyorum ve cuk diye oturuyor.

Çelik çubuğa dikkat edin. Çok çabuk paslandı bende. Suyla temas ettirmemeye dikkat edin. Ben banyoda da bazen kullanmak durumunda kaldım. Allahtan garantisinin bitmesine 1 hafta kala servise verdim de yenisini verdiler.

Güle güle kullanın.
    Bizde de aynısı var ve gayet memnunuz.
    Yalnız toz torbası konusunda xweser arkadaşıma bir uyarım var, orijinal torba aynı zamanda filtre sisteminin bir parçası (ki filtre sistemi çok başarılı), yan sanayinin tek işlevi tozları içinde toplamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Bizde de aynısı var ve gayet memnunuz.
    Yalnız toz torbası konusunda xweser arkadaşıma bir uyarım var, orijinal torba aynı zamanda filtre sisteminin bir parçası (ki filtre sistemi çok başarılı), yan sanayinin tek işlevi tozları içinde toplamak.

Alıntıları Göster
    dışarı çıkan havadaki toz durumu nedir acaba?hepa 10 yetersiz gibi geldi.
  • quote:

Güle güle kullanın.

Evet doğru dezavantajlarını bile bile aldım. Torbalarının pahalı olması,2 sene garanti bittikten sonra yedek parça temini ve uygun fiyata tamiri ki inşallah gerekmez, bunalardan birkaçı.. Şu aldığınız torbalar ne markadır ve hangi model ismi geçiyor üstünde?.Yıkanan fermuarlı bez torbalar olabilir. ama şimdilik orjinal torbalar kullanacağım.. Boruya dikkat edeceğim..teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

Güle güle kullanın.

Evet doğru dezavantajlarını bile bile aldım. Torbalarının pahalı olması,2 sene garanti bittikten sonra yedek parça temini ve uygun fiyata tamiri ki inşallah gerekmez, bunalardan birkaçı.. Şu aldığınız torbalar ne markadır ve hangi model ismi geçiyor üstünde?.Yıkanan fermuarlı bez torbalar olabilir. ama şimdilik orjinal torbalar kullanacağım.. Boruya dikkat edeceğim..teşekkürler.

Hayır fermuarlı değil. Kağıt torba. Kullan - at yani. Tam modeli aklımda değil. Şu an taşınma telaşında olduğumdan, taşınma faslı bitince modelini yazarım. Sirkeciden almıştım.

@ bobita arkadaşım haklı ama içinden çıkanda kullan - at. toz kaçırmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabii ki orijnal gibi olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Güle güle kullanın.

Hayır fermuarlı değil. Kağıt torba. Kullan - at yani. Tam modeli aklımda değil. Şu an taşınma telaşında olduğumdan, taşınma faslı bitince modelini yazarım. Sirkeciden almıştım.

@ bobita arkadaşım haklı ama içinden çıkanda kullan - at. toz kaçırmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabii ki orijnal gibi olmaz.

Alıntıları Göster
    merhabalar.
    ben de nilfisk extreme 300 modei ile dyson dc32 exclusive modeli arasında kaldım.
    nilfisk torbalı, dyson torbasız bi süpürge...
    ben çelik boru daha sağlam olur demiştim (dysonun plastik) ama onun da paslandığını söylüyorsunuz.

nilfiskin emiş gücü 400/600 arasında..ancak torba doldukça azalırmış...dysonda bu sabit ve 280 w...hepa ve diğer filtreleri de ömür boyu değiştirmeden kullanabiliyorsunuz ama fiyatı biraz tuzlu. hepa filtresi de gömülü olduğu için onu da değiştirmeye gerek duymuyorsunuz.

bir de nilfiskin ticari modelleri var. gd930 modeli mesela. onun filtresi 15 lt alıyor...ebatları da çok byük değil..ancak bunda da hepa filtre yok.

baya bi kararsız kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

merhabalar.
    ben de nilfisk extreme 300 modei ile dyson dc32 exclusive modeli arasında kaldım.
    nilfisk torbalı, dyson torbasız bi süpürge...
    ben çelik boru daha sağlam olur demiştim (dysonun plastik) ama onun da paslandığını söylüyorsunuz.

nilfiskin emiş gücü 400/600 arasında..ancak torba doldukça azalırmış...dysonda bu sabit ve 280 w...hepa ve diğer filtreleri de ömür boyu değiştirmeden kullanabiliyorsunuz ama fiyatı biraz tuzlu. hepa filtresi de gömülü olduğu için onu da değiştirmeye gerek duymuyorsunuz.

bir de nilfiskin ticari modelleri var. gd930 modeli mesela. onun filtresi 15 lt alıyor...ebatları da çok byük değil..ancak bunda da hepa filtre yok.

baya bi kararsız kaldım.

Alıntıları Göster
    çekiş gücü az gibi 300 ve üzeri alınması tavsiye ediliyor.
    nilfisk 320 dir.
    Torbasızların filtre vs.değişimleride var. yani direkt hiçbir masrafı ve zahmeti yok demek değildir.
    Her model ve tasarımın avantajı ve dezavantajı vardır.doğrusu karar vermek zor. Ben torbalıdan yana kararımı verdim.

• quote:

çekiş gücü az gibi 300 ve üzeri alınması tavsiye ediliyor.
    nilfisk 320 dir.
    Torbasızların filtre vs.değişimleride var. yani direkt hiçbir masrafı ve zahmeti yok demek değildir.
    Her model ve tasarımın avantajı ve dezavantajı vardır.doğrusu karar vermek zor. Ben torbalıdan yana kararımı verdim.

Alıntıları Göster
    dysonda hiçbir filtre değişmiyor. zaten bütün filtreler makineye gömülü...istesen de değiştirmek mümkün değil...filtre değişimi gerekmiyormuş yani. bu özelliği cezbedici. emiş gücü ise torbalı modellerde, torba doldukça düşüyor. dolayısıyla torbalı modellerde verilen emiş gücü, pek sağlıklı değil gibi geldi bana...ama benim baktığım model 1250 tl.ye düştü en son nakity alırsam.. ama bununda toz haznesi 2 lt. baya küçük yani...
    nilfisk exrteme x300 modelinin dediğim gibi, katalogdaki emiş gücü 400/600 w arası değişiyormuş amai o torba filtre doldukça bu emiş gücü de azalacak...bunu da en düşük 895 tl.ye bırakıyorlar.

ticari model olan gd930un fiyatını öğrenemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

dysonda hiçbir filtre değişmiyor. zaten bütün filtreler makineye gömülü...istesen de değiştirmek mümkün değil...filtre değişimi gerekmiyormuş yani. bu özelliği cezbedici. emiş gücü ise torbalı modellerde, torba doldukça düşüyor. dolayısıyla torbalı modellerde verilen emiş gücü, pek sağlıklı değil gibi geldi bana...ama benim baktığım model 1250 tl.ye düştü en son nakity alırsam.. ama bununda toz haznesi 2 lt. baya küçük yani...
    nilfisk exrteme x300 modelinin dediğim gibi, katalogdaki emiş gücü 400/600 w arası değişiyormuş amai o torba filtre doldukça bu emiş gücü de azalacak...bunu da en düşük 895 tl.ye bırakıyorlar.

ticari model olan gd930un fiyatını öğrenemedim.

Alıntıları Göster
    6 ay önce nilfisk compact c230 modelini aldım araştırarak performansı muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum. yedek torbaları da netten forum üzerinde fırsatları olan bir firmadan almıştım ismi aklıma gelmiyor firmanın . kablo mesafesi, hafifligi, kullanışlı oluşu her yönüyle sıkıntısız ve performanslı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

6 ay önce nilfisk compact c230 modelini aldım araştırarak performansı muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum. yedek torbaları da netten forum üzerinde fırsatları olan bir firmadan almıştım ismi aklıma gelmiyor firmanın . kablo mesafesi, hafifligi, kullanışlı oluşu her yönüyle sıkıntısız ve performanslı.

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Nilfisk c230 için toz torbalarını aşağıdaki linklerden ulaşıp tedarik edebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/nilfisk-c-230-p-2600.html normal 4 lü paket satışı
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-fas3-toz-torbasi-adet-koku-p-3943.html kampanyalı 15 torba + 5 koku
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-fas3-toz-torbasi-adet-p-3942.html kampanyalı 20 torba

• quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Merhaba,
    Nilfisk c230 için toz torbalarını aşağıdaki linklerden ulaşıp tedarik edebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/nilfisk-c-230-p-2600.html normal 4 lü paket satışı
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-fas3-toz-torbasi-adet-koku-p-3943.html kampanyalı 15 torba + 5 koku
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-kampanyali-fas3-toz-torbasi-adet-p-3942.html kampanyalı 20 torba

Alıntıları Göster
    gerçekten çok kaliteli ve uzun soluklu kullanabileceğiniz bir süpürge.. konuyu açana teşekkür ederim. Çünkü kaliteyi belirtmej ve görselleri ile anlatmak çok önemli...

• bu supurgeyi bir tanıdıya tavsiye etim ins.yuzumu kara cıkarmaz yoksa halim duman
  • Iki üç senelik kullanımdan sonra ve priz kablosundaki temassizligi makineden zannedip birkaç defa açtığım halde çekiş gücünü ve sesi gostermek için aşağıdaki video çektim.

View My Video

<embed width="440" height="420" type="application/x-shockwave-flash" src="http://v8.tinypic.com/player.swf?file=29bke4y&s=8"><br><font size="1"><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode1&messageId=91729100&url=http://tinypic.com/player.php?v=29bke4y&s=8" data-href="http://tinypic.com/player.php?v=29bke4y&s=8" >Original Video</a> - More videos at <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode1&messageId=91729100&url=http://tinypic.com" data-href="http://tinypic.com" >TinyPic</a></font>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iki üç senelik kullanımdan sonra ve priz kablosundaki temassizligi makineden zannedip birkaç defa açtığım halde çekiş gücünü ve sesi için aşağıdaki videoyu çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 11 Mayıs 2014; 20:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Iki üç senelik kullanımdan sonra ve priz kablosundaki temassizligi makineden zannedip birkaç defa açtığım halde çekiş gücünü ve sesi için aşağıdaki videoyu çektim.

Bu makineden bizde de var, tutma kolu bağlantıları çok zayıf ve kırıldı resmen elimizde kaldı yayları mayları resmen ciğeri söküldü, süpürgeyi bir yerden bir yere taşımak için hiç bir alternatif çıkıntı girinti yok maalesef (kucaklamak gerekiyor). Buradan büyük bir eksi verdim nilfisk e. Bunun dışında sıkıntısı yok almak isteyenler bunu dikkate alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bu makineden bizde de var, tutma kolu bağlantıları çok zayıf ve kırıldı resmen elimizde kaldı yayları mayları resmen ciğeri söküldü, süpürgeyi bir yerden bir yere taşımak için hiç bir alternatif çıkıntı girinti yok maalesef (kucaklamak gerekiyor). Buradan büyük bir eksi verdim nilfisk e. Bunun dışında sıkıntısı yok almak isteyenler bunu dikkate alsın.

Düzgün kullanınca hiçbir şey olmuyor. Benimki 6. yıla girdi, sapasağlam. Ancak orijinal toz torbasını bulamıyorum. Nereden bulunur, bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oho hocam ben o makineyi emekliye ayıralı çok oldu, yerine Philips FC9194 Performerpro aldım çok memnunum, orjinal toz torbası internette bolca bulunuyor olması lazım.
    Örn :http://www.supurgesepeti.com/Nilfisk-Coupe-Serisi-Toz-Torbasi,PR-357.html?ref=akakce&v=1.56.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Oho hocam ben o makineyi emekliye ayıralı çok oldu, yerine Philips FC9194 Performerpro aldım çok memnunum, orjinal toz torbası internette bolca bulunuyor olması lazım.
    Örn :http://www.supurgesepeti.com/Nilfisk-Coupe-Serisi-Toz-Torbasi,PR-357.html?ref=akakce&v=1.56.7
    ben nilfisk coupe den sonra 3-4 ay önce Nilfisk BRAVO SPECİAL aldım. fakat kardeşim philips performo aldı. 3. senesinde sorun çıakrtınca içini açtık .philips kaliteli malzeme ve yalıtım kullanmış. çokta sessiz çalışıyor. tamir edip yerine taktık. şu an kullanmaya devam ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.