Şimdi Ara

Nikon Dslr seçim YARDIM LÜTFEN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony T-50 makinamdan artık istediğim sonuçları alamamaktan Nikon DSLR bir makinaya geçmek istiyorum,aynı zamanda fotoğrafçılık kursunada yazılmak üzereyim.ilk defa dslr kullanıcam genelde arabamda bulunduracağım makina ile hoşuma giden her kareyi çekmek istiyorum.bütçem 1500-2000 tl arası,alacak, ekstra lens alamıyacağım için gövde ve üzerinde verilen lens kiti ile birlikte en iyi Nikon dslr seçimimde yardımcı olmanızı istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

• bütçen 1500 ytl ise kesinlikle nikon d80 al. d60 veya d40 ı düşünme bile, arada dağlar kadar fark var. dslr alırken zaten bir dünya para veriyorsun, almışken iyisini almak lazım, sonra çok pişman olursun.

hatta işten anlayan birini yanına alıp hayyamdan temiz bir 2. el d80, yanında 18-200 ve 50 mm lens bile alabilirsin 2000 ytl ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutludemir -- 4 Mart 2009; 22:05:29 >
  • quote:

ekstra lens alamıyacağım

SLR sistemden önce iyice düşünmek lazım, ciddi masraf isteyen bi segmenttir. Kit lens biyere kadar.
  • D 90
  • merhaba arkadaslar elimde ingiltereden getirdigim 2 adet d90+18 105 lens li 1 adet de canon 450 d var hemde d90 ler nerdeyse butceni asmicak fiyatta olucak ilgilnenler bana ulasirsa sevinirim...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

ekstra lens alamıyacağım

SLR sistemden önce iyice düşünmek lazım, ciddi masraf isteyen bi segmenttir. Kit lens biyere kadar.

Bu yazıyı kopyalayalım Hakan yada yönetime yazı yazalım bize birer buton eklesinler bu işin sonu yok
  • Kişiye özel button ekleyebilsek bana 3-4 kalıp cümle eklenirdi sanıyorum, şu post sayısının yarısı millete ne aldığını, neyin ne olduğunu anlatmakla geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DSLR ve Nikon'a kesin karar verdiyseniz sizin fiyat aralığınızda d80 makul.. Veya satan arkadaşın fiyatı iyiyse d90..
  • KİT LENS le bir yere kadar gidebilirsin kardeşim. eğer gerçekten geliştirmeyi düşünüyorsan taabi kandini anı fotorğafı çekemk türünden kullanacaksan kit lenste yeterli gelicektir. ama şunu sölemeliyim ki ilerleyen dönemlerde en basitinden bir makro birde tele lense ihtiyacın olacaktır. geçmeden önce biraz düşün derim. kit lensle idare ederim diyorsunda kendini geliştireceksin analşılan ilerleyen zamanalrda muhakkak objektif ihtiyacın çıkar. ama illa kit lens kullancam diyorsan d80 al 18-135 mm uzun süre idare eder seni.
  • arkadaslar fiyatlari da soliyim d90 vr kit le 1200 dolar canon 450d 18-55 lens le 1150 tl
  • arkadaşlar bir arkadaşım nikon 'dan pentax'a kafamı çelmeğe çalışıyor ( K200D VE K20D ) modellerine ne derdiniz d80 ne göre???ne kadar haklı sizce?
  • Eski bi D80 kullanıcısı olarak haklı derdim; hele ki K20D ile sınıf farkı var zaten..

EDIT:

Yanlış anlaşılmasın, D80 çok iyi bi makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 6 Mart 2009; 16:17:41 >
  • Hakan sonuçta beklentisi fazlayoksa arkadaşın Kİt lesn fazlasıyla idare eder yani sonuçta en iyi kompakttan da iyidir....

Benim önerim.... 400D+17-50 Sigma ve 55-250 USM İS olur...

Diğer türlü bence D80 çok para yani nerdeyse 3 sene olacak hala millet 1 milyar falan fiyat çekiyor gereksiz... bir makina..
  • Bugün Teknosa outlet'te gördüm.D80 outlet 18-135'ti sanırım üzerindeki lensi 1699 TL Garantisi de 6 ay oluyormuş outletin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.