Şimdi Ara

Nikon D50 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2. el D50 buldum shutter sayısı 6.000 civarı,28 - 80 lens var.. yeni başlayacağım için sizce bu makina iyimidir?

• D50 ile başladım bu işe. İyi makinedir. Raw çekersen işleyerek çok iyi görüntüler elde edebilirsin. İyi bir lens şart tabi. Normal lens yanına nikkor 50mm f1.8 aldığında tadından yenmez

Örnek foto:

Nikon D50 Nasıldır?

Bendeki d50;

Nikon D50 Nasıldır?

• Merhaba,
    Forumda daha önce de belirttiğim gibi,ccd sensörlü Nikon modelleri arasında iso kalitesi en iyi olan modeller d40 ve d50.Ayrıca d50'de Nikon'un güncel giriş seviyesi modellerinde olmayan AF motoru da mevcut.Yani lens seçimi konusunda da avantajlı bir gövde diyebilirim.
    İyi günler hoşçakalın..
  • benim çok uzun süre kullandığım ve nikon da en çok sevdiğim makinedir yanlız fiyat önemli d5000 lerin body olarak 750-800 ü gördüğü piyasada çok paralar verilmez bu makinelere buna göre kıyas yapıp değerlendirin
  • D50 APS-C sensor, 6.1 mp ve ccd sensor. Bu cok iyi birseydir.
    Fotodiodlar buyuk oldugundan ısık toplama kabiliyeti yuksek ve iso randımanıda iyidir anlamına gelir.
    Tabi CCD nin renk ve keskinlik avantajınıda ekledinmi image kalitesi yukarlara cıkar.
    Malesef guncel d-slr lerde fazla mp in kurbanı olmaya basladılar. Diyaframı kısmaya korkar olduk.

APS-C de 6 mp buyuk avantaj. Cok iyi bir oran. İso lar bile 200 den baslıyor, en az NR uygulama ile detaylar korunarak tertemiz cıkıyor fotograflar.
  • D 5100 nasıldır?

Başlangıç düzeyinin üzerinde midir?

bir de arkadaşlar AF motoru denilen husus nedir?

objektifin manuel değil de otomatik ayarlama yapması mı oluyor? Yani objektif otomatik ayarlıyor bunu da motor yapıyor bunun da atı AF motor mu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

D 5100 nasıldır?

objektifin manuel değil de otomatik ayarlama yapması mı oluyor? Yani objektif otomatik ayarlıyor bunu da motor yapıyor bunun da atı AF motor mu oluyor?

af motoru ile ilgili bilgiler burada var üstadım : http://forum.donanimhaber.com/m_60090682/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuslar

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

D 5100 nasıldır?

af motoru ile ilgili bilgiler burada var üstadım : http://forum.donanimhaber.com/m_60090682/tm.htm

İlginize teşekkür ederim.

• O zaman alıyorum arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

O zaman alıyorum arkadaşlar :)

Fiyatını iyi araştırın, shutter az fakat yine de fazla nakit verme, neticede eski bir makine. Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Fiyatını iyi araştırın, shutter az fakat yine de fazla nakit verme, neticede eski bir makine. Hayırlı olsun şimdiden

sahibinden.comda 500den 800 900 e kadar var.. ben 625de anlaştım gibi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

sahibinden.comda 500den 800 900 e kadar var.. ben 625de anlaştım gibi..

Fiyatı biraz daha kırdırın derim. d80 body olarak 700e bırakıyorum, 40 binde. Geçen sene d50yi 2 pil+griple birlikte yanlış hatırlamıyorsam 10k shutterda 18-55 ile 730a vermiştim forumdan bir arkadaşa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.